Geweldige kleding! Jammer dat ze er mee stopt en ik niet eerder wist dat dit bestond! Wens alle medewerkers heel veel geluk & succes met de volgende projecten!
Prachtige kwaliteit, leuke eigenaar! Deze winkel heeft zo'n mooi doel en wordt gerund door authentieke mensen. Het wordt snel verstuurd en met duurzame verpakkingen. Hele mooie originele prints en het... Toon meer
Geweldige collectie, zo fijn om deze frisse wind door de plussize mode wereld te zien gaan! Wij mogen zeker gezien worden en een outfit van HOL zorgt daar wel voor 🖤 De afwijkende maatvoering is eve... Toon meer
PERFECT. Klantenservice on point. Goed en snel contact. Broek was na bestellen toch niet leverbaar maar fantastische oplossing waar ik eigenlijk misschien wel nog blijer mee ben!
Lovaeij is a plus-size clothing brand based in Rotterdam - The Netherlands. Lovaeij was established by Lotte van Eijk, driven by her desire to bring about a positive change in the fashion industry. Having experienced the challenges of growing up fat, she realized that stylish clothing often didn't cater to her. Shopping became more of a daunting quest than an enjoyable experience as she struggled to find items that fit her well. Lotte transformed the frustration of not finding clothes in her size into a source of empowerment. Ever since she was a kid, Lotte held onto this dream of becoming a fashion designer. As a child, she dedicated herself to sketching designs for people, fueled by a steadfast passion to make clothing specifically tailored to the needs of individuals with big bodies. Her obsession with making clothes for those often overlooked in the fashion industry became a driving force, propelling her towards a journey of self-discovery and ultimately inspiring the establishment of Lovaeij. As the years have passed since the inception of this brand, Lotte has come to realize that it's more than just a clothing line; it's a community, a family, a movement. It's no longer just Lotte working alone; there's now a team of beautiful individuals dedicated to the growth of the brand. The vision extends beyond fashion—it's about fostering a fat revolution. The goal is to dress all the bad bitches out there, uniting them in a powerful movement that celebrates diversity and self-expression. Welcome home. We've been waiting for you.
Sint-Agathastraat 54, 3037 SH, Rotterdam, Nederland
- info@lovaeij.com
- www.lovaeij.com
Mooi product
Leuke kleding aardige mensen lief…
Leuke kleding aardige mensen lief contact via insta behulpzaam vrolijk leuke video's op insta grappig en lekker hun zelf
Geweldige kleding
Mis ze nu al!
Jammer dar ze stoppem. Heb een paar outstanding kledingstukken bemachtigd!
PERFECT
Super leuke kleding
Super leuke kleding! Alles is prima verlopen (bestelling, levering, betaling, etc.)
Mooi en goede kwaliteit
Heel erg blij met mijn kleding van Lovaeij. Mooie kwaliteit en goede pasvorm. Na jaren heb ik eindelijk weer een kamerjas waarin ik me een diva kan voelen! En een pak om pyjamachic in te zijn. Het spreekt me aan dat het merk voor iedereen wil zijn, dus niet uitsluitend plussize. Ik ben een groot voorstander van het laten vallen van al die hokjes.
Als ik een klein puntje van verbetering mag geven: zo min mogelijk polyester. Ik had nog een paar items gekocht als van een andere stof gemaakt waren.
Maar in totaal: vanaf nu vaste klant
Mooie vest en fijne klantenservice
Ben heel happy met mijn nieuwe kobaltblauwe vest en de lieve, proactieve klantenservice van House of Loveaeij. Na een odyssee met PostNL heb ik mijn bestelling alsnog ontvangen en ben des te blijer ermee.
Het klopt wat ze beloven!
De maat klopt gewoon met wat er staat en dat is een heel fijne beleving. Ze gaan uit van het ook iets vollere lijf qua maatvoering.
De jurk en de blazer/vest werden de volgende dag al bezorgd en leken ook precies op de foto's.
Het feit dat het getoonde niet in een super slank model getoond wordt helpt ontzettend bij het kiezen. Je herkent jezelf in de modellen.
Gewoon een hele fijne webshop als je in de kleinere maten nooit precies past wat je koopt.
Ik heb een mesh zwarte jurk gekocht.
Ik heb een mesh zwarte jurk gekocht.
Zo gaaf. Stretch. En je kan er vanalles mee. Kwam snel en was kei leuk verpakt met een handgeschreven kaart. Top shop
De kleding is een enorme slay
De kleding is een enorme slay. in kwaliteit, stijl, pasvorm en duurzaamheid. 5 sterren!!!!!!!!! heerlijk bedrijf ook op social media. ik ben fan
Mooie kwaliteit kleding en na een klein…
Mooie kwaliteit kleding en na een klein foutje werd alles netjes opgelost ! Super !
Love lovaeij
Snelle levering, bestelling voldoet aan verwachtingen, eigenaar geeft persoonlijke toets mee aan de bestelling.
Superblij met mijn aankoop van loveij
Goede service en snelle levering, top kwaliteit.ontzettend blij met deze mooie kleurrijke top!