Tijdens de zoektocht naar een lichtstraat bij Niek Roos in Bavel terecht gekomen. Bij het bespreken van de wensen, ook een kijkje mogen nemen in de werkplaats, waarna we meteen zeker wisten wat we wil... Toon meer
Vanaf de offerte to montage verliep alles heel soepel. Wij zijn ontzettend blij met de mooie Lichtstraat. Administratief was prima goed geregeld en afspraken waren duidelijk. Petje af voor Bart die de... Toon meer
Tegen de vervanging van mijn lichtstraatje zag ik jaren tegenop. Vanaf mijn eerste bezoek & gesprek bij de Niek Roos en zijn team voelde alles gelijk goed. Het goede gevoel is alleen... Toon meer
Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos Lichtstraten biedt dé oplossing: lichtstraten en platdakramen. Dit is dé stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. Bekijk ons assortiment op www.niekroos.nl/lichtstraten. Laat je inspireren door de vele foto's van onze projecten en stel jouw ideale lichtstraat samen met de lichtstraten configurator. Zo haal je vandaag nog het daglicht in huis.

Wij ontzorgen jou, ook als je ons later belt.
Ambachtsweg 3, 4854 MK, Bavel, Nederland
Afspraak is afspraak in combinatie met een goed en mooi product
Kim & Tom

Antwoord van Niek Roos BV
Goede intake, hulp bij het zoeken van een goede en de prijstechnisch beste oplossing.
Heldere communicatie in voortraject en afgeleverd volgens afspraak.
Zeer mooi product

Antwoord van Niek Roos BV
Tijdens ons bezoek in de showroom zijn wij gastvrij ontvangen door Niek en Luuk. We hebben onze wensen kenbaar gemaakt en alles goed besproken. Daarna is alles volgens planning uitgevoerd. Goede communicatie, vriendelijk en vakbekwaam personeel. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Antwoord van Niek Roos BV
Bij ons is een prachtige veranda met lichtstraat geplaatst. Supermooi afgewerkt met oog voor detail. Zeer tevreden ook over de werknemers. We gaan jullie zeker aanbevelen,

Antwoord van Niek Roos BV
Goede, vlotte communicatie en service.
Ondanks een lastige plaatsing op bestaande structuur is er goed werk geleverd en zelfs voor de vervanging van beschadigd glas is er steeds correct gecommuniceerd en gehandeld.
We zijn heel tevreden van het resultaat, dankjulliewel!

Antwoord van Niek Roos BV
Erg fijne ervaring. Goede en prettige communicatie. Doen precies wat ze beloofd hebben. Ook de installatie en plaatsing ging vlekkeloos.
Complimenten aan deze organisatie.
Niek Roos is voor vragen telefonisch goed bereikbaar.
Er wordt met je meegedacht en tips gegeven. Ze zorgen ervoor dat je als klant na oplevering tevreden bent.
Het plaatsen van de lichtstraat is netjes gedaan door vriendelijke
werknemers van Niek Roos.
De huiskamer werd netjes afgeschermd voor rommel en stof.
Voor ons was het een positieve ervaring. Ik kan het iedereen aanraden wanneer je op zoek bent naar vervanging van je lichtstraat.

Antwoord van Niek Roos BV
De voorbereiding op de klus; offerte en het inmeten was heel deskundig en volledig.
Het vervangen van de lichtstraat was geheel volgens planning en offerte.
Aardige kundige vakmensen. Heel mooi en strak afgewerkt. We zijn erg tevreden.

Antwoord van Niek Roos BV
In november 2024 lichtstraat door hen geplaatst. Na meer dan 10 jaar met zogenaamde lichtstraat specialisten te hebben gewerkt was het een verademing dat ik de fa Roos vond. Het is droog! Geen lekkages meer. Perfecte uitvoering.

Antwoord van Niek Roos BV
Na 30 jaar moest onze oude volledige glazen serre met schuifdak vervangen worden. Na een uitgebreide landelijke oriëntatie kwamen we bij Niek Roos BV uit. Eyecatcher van onze nieuwe Serre moest een moderne maar toch sierlijke lichtstraat van hoge kwaliteit worden. Vanwege de intrinsieke kwaliteit die het bedrijf Niek Roos BV uitstraalde hebben we Niek Roos gevraagd om ons een compleet nieuwe Serre te leveren. Tijdens de selectie van toe te passen lichtstraat en glazen puien werden we uitgebreid geadviseerd. Bij de materiaal selectie, de voorbereiding en realisatie hebben we Niek en zoon Luuk leren kennen als vakkundige, fijne en rustige mensen van weinig woorden. Er is heel goed en prettig mee te communiceren: adviezen zijn breed, antwoorden zijn kort en helder, afspraken worden stipt nagekomen. De kwaliteit van wat ze doen en (gaan) leveren staat centraal. Dat hebben we in de praktijk, tijdens en na realisatie ook volledig mogen ervaren. Kwaliteit zit voor wat wij hebben mogen ervaren in het DNA van het bedrijf en hun medewerkers. Zowel ten aanzien van hun producten, levering en bouw als in de communicatie en realisatie. De medewerkers van het bedrijf hebben wij mogen ervaren als even prettige als zeer ervaren vaklui, waarmede het ook erg prettig communiceren is. De externe partijen waarmee ze samenwerken voor de dakafwerking en het stucwerk sluiten daar volmaakt op aan. Voor mijzelf mag ik deze vaklui rangschikken tot de besten die ik, na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in de Nederlandse technische aannemerij, heb mogen ervaren. Waarbij opgemerkt dat ik nogal precies en detaillistisch kan zijn.
Tenslotte: ook ten aanzien van prijsstelling zijn we tevreden: Kwaliteit kost geld, daar kies je voor, maar het hoeft niet steeds "de hoofdprijs" te zijn.
Het mag dan ook geen verwondering zijn dat wij uiterst tevreden zijn over de door Niek Roos Bv gerealiseerde Tuinkamer ( het begrip Serre is voor ons niet meer van toepassing), waaronder de kwaliteit van de geleverde puien, lichtstraat, bouw en afwerking. Natuurlijk is er tijdens de bouw altijd wel iets, maar op vraag, verzoek of aanwijzing werd altijd kordaat en scherp gereageerd.
Dat in aanmerking genomen komen wij tot een zeer hoge beoordeling van Niek Roos Bv, een 9+. (onder het motto: er moet altijd ruimte blijven om te verbeteren)

Antwoord van Niek Roos BV
Goede communicatie en duidelijke afspraken. vanaf tekenwerk tot montage. zeer tevreden!

Antwoord van Niek Roos BV
De afspraken werden goed nagekomen. opties in het werk werden op tijd voorgelegd. Alles werd netjes opgeruimd