Vi bestilte for over et halvår siden, for at sikre at Man Teo kunne komme forbi til vores kobberbryllup, og lave pizza i haven. Flere gange siden var vi i kontakt, og selvom kommunikation var... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte tapas til vores fødselsdag og hentede det lækreste tapas flot og indbydende anrettet på fade lige til at sætte på buffeten. Der var masser af mad🤩 God kommunikation under bestilling også... Toon meer
Virkelig positivt overrasket - et meget hyggeligt sted med den lækreste mad. Vi fik en delemenu med lækker tapas, pizza og tiramisu. Der var rigeligt med mad. Pizzaen var især lækker med frisk burra... Toon meer
Øv hvor en oplevelse da vi kom til Ma Noa i Fredericia i dag. Vi var blevet lovet af chefen, at kunne komme ned og smage lidt forskelligt som de serverer i deres ma teo pop up til blandt andet ko... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Positiv oplevelse
Rigtig lækker mad. Delemenu kan varmt anbefales. Den sidste stjerne var blevet givet, hvis der havde været styr på booking. Jeg ringede dagen før og bestilte, men vi var ikke skrevet op. Men vi fik alligevel et bord. Så alt i alt en god oplevelse. Vi kommer i hvert fald tilbage
Lidt tam oplevelse
Vi var to veninder der havde set frem til en hyggelig aften, med lidt ekstra gode pizzaer og lidt vin.
Rødvinen vi bestilte var alt for kold til maden. De to pizzaer vi fik så lækre ud og smagte godt, dog var den ene lidt tør. Der var ikke mange gæster på det tidspunkt vi besøgte jer, alligevel skulle i placere en børnefamilie lige op af os, som skulle se tegnefilm i mens de spiste.
Det var svært for os at fører en samtale og derfor valgte vi hurtigt at spise vores mad og gå videre.
I service branchen skal man huske at have et smil på læben, det kommer man lagt med.
Desværre gik vi derfra med en lidt øv fornemmelse, da vi som sagt havde glædet os til at besøg Næstved nye deluxe pizza sted.
Mateo Madbar er virkelig et fantastisk…
Mateo Madbar er virkelig et fantastisk sted! Jeg elsker deres moderne italiensk-inspirerede atmosfære, og deres pizzaer er helt fantastiske. Personalet er også utroligt sødt og imødekommende. Det er virkelig en oplevelse værd! 🍕😄
Vi valgte Ma Teo ny pizza restaurant i…
Vi valgte Ma Teo ny pizza restaurant i Næstved ….valgte take away …. Pizza nduja …nyhed … ikke spiselig løg mm var meget stærkt..virkede som for gamle løg … Burrata con pane der manglede Brasilikum og kødet var meget sejt og smagte af ingenting Var som bare at få et stykke tørt pizzabund med kød på Og vi havde bestilt hvidløg som heller ikke var med …ville gerne støtte de unge mennesker som har startet op med nyt spisested i Næstved men blev meget skuffet 230kr🙁der røg i “skraldespanden “🙁
Bedste pizza 🍕
Bedre pizza skal man lede længe efter. Dejlig rolig og hyggelig atmosfære. Super betjening. Klart et besøg værd.
Vi fik i dag dyre pizzaer fra Mateo i…
Vi fik i dag dyre pizzaer fra Mateo i Slagelse. Det er godt nok et opreklameret sted. Det var nok de kedeligste pizzaer vi nogensinde har fået. Smagte ikke rigtig af noget, og på 3x formacio var der store dele af pizzaen der ikke var fyld på og brødet var brændt. Det kan ikke anbefales. De må ha noget oplæring i hvordan man laver gode pizzaer. Og så til den pris.
Meget lang ventetid på maden
Vi har idag været ude og spise på mateo madbar i slagelse og vi fik rigtig god mad, men og sidde 58 min og vente på første ret er ikke okay og vores vin vi havde bestilt kom først da spurgte efter den…!!!! Vi bestiller nok barr en anden gang for kunne se de havde mere travlt med at lange ud til den der havde bestilt…😡😡😡
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.