var nødt til at få gensendt to broderier som vi ikke nåede at hente før de blev sendt retur. Tog kontakt til deres kundeservice, og bad samtidig om leveringsændring til hjem istedet. Super venlig, for... Toon meer
Atelje Margaretha er en rigtig dejlig at handle hos - kæmpe udvalg, fine priser og høj kvalitet på både varer og levering.
Alt for lang leveringstid. Har bestilt hos dem to gange. Begge gange trak de pengene med det samme, men varerne kom først 2 måneder efter. Den ene gang var den pludselig udsolgt - men lige pludselig k... Toon meer
Jeg bestilte en vare, som ikke kom. Jeg skrev til kundeservice, der svarede, at den skulle ligge i min postkasse. Men der kom ingenting. Efter et par dage fulgte de op på det og endte med at sende en... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Ateljé Margaretha er Nordens største forhandler af broderier og håndarbejder pr. postordre.
Zweden
- www.margaretha.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
god service
jeg ringede ang et broderi jeg skulle sy men i havde det ikke men så fik jeg en mail at i havde skaffet det og i løbet af et par dage modtog jeg det det kalder jeg service. tak

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
Hurtig levering og rigtig fine…
Hurtig levering og rigtig fine broderier. Har købt flere opskrifter hos Atelje Margarethe

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
At det var nemt tail bestille et…
At det var nemt tail bestille et fotobroderi
Har prøvet flere andre sider
Hvor det ALDRIG er lykkedes

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
Jeg har gennem årene købt mange…
Jeg har gennem årene købt mange broderier fra Margaretha. Jeg er stor fan.

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
Fik en ikke den vare som jeg havde…
Fik en ikke den vare som jeg havde bestilt + at jeg skulle vente i lang tid før jeg så fik det

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
På trods af at varen lå på lager iht…
På trods af at varen lå på lager iht hjemmesiden, måtte jeg rykke for levering efter ti hverdage.
Desuden blev pengene trukket fra min konto 14 dage før levering. Det har jeg ikke oplevet ved andre nethandler!

Virkelig fint produkt
Virkelig fint produkt, et af de sødeste broderi-kits jeg har købt. Der kunne dog godt bruge lidt nede beskrivelse på sitet om ophæng fulgte med - det gjorde de desværre ikke.

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
Jeg fik en rigtig god behandling da jeg…
Jeg fik en rigtig god behandling da jeg ringede til dem

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
Produktet var så fint, men lang levering
Produktet var så fint og lige som vi havde bestilt det med leveringes tiden var virkelig lang, dels fordi at den ene ting ikke var på lager men efter den kom på lager gik der yderligere 2 dage inden de fik sendt den afsted.

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
hurtig fremme og god hjælp fra medarbejder
god service , hurtig levering, forstående medarbejder, hjælpsom