Maribo Dyrehospital Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ja Super kundeservice 😊. Selvom vi fik meget triste nyheder blev de givet på en meget respektfuld måde. Og vi blev tilbudt en bagdør, uden om ventende kunder, hvis vi ønskede det. Virkeligt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ja
Super kundeservice 😊.

Virkeligt et godt og rart sted at komme med vores gravbasser. Vi kommer helt sikkert igen.

Mvh
Hundehuset

13 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er saa glad for at komme paa Maribo…

Jeg er saa glad for at komme paa Maribo Dyrehospital. Personalet er dygtige og kompetente. Mine hunde er osse glade for at komme paa Maribo Dyrehospital. Jeg kan kun anbefale Maribo Dyrehospital. Ved den seneste konsultation skulle min hund, Louis have kontrolleret et hot spot og have sin maanedlige allergisproejte. Det gik helt smertefrit, og Louis blev saa glad for at der var nedfaldsaebler paa grasplaenen.

Venlig hilsen Christian.

23 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et virkelig dejligt sted at komme

Et virkelig dejligt sted at komme. Jeg har en kat, som normalt er meget bange for at skulle til dyrlægen, men her blev hun håndteret helt fantastisk. Allerede da vi kom ind i deres katteafdeling, blev hun meget mere rolig.

Dyrlægen var utrolig dygtig og tålmodig. Hun gav min kat god tid til at undersøge rummet og skabe tryghed, før undersøgelsen gik i gang. Det gjorde en kæmpe forskel.

Personalet er sødt, smilende og meget hjælpsomt. Jeg kan varmt anbefale stedet. 😊

13 juli 2026

Min hankat havde store…

Min hankat havde store vejrtrækningsproblemer og vi kom til dyrelægevagten. Vores kat var rigtig dårlig og alligevel vælger dyrelægen at tage sin mobil og snakke med anden kunde, mens vores kat led. Det er uprofessionelt. Han blev aflivet og det kostede 2850 kr hvilket jeg synes er helt uacceptabel pris. Mangel på empatisk og hjertevarme. Penge, Penge, Penge det er hvad folk går op i...

15 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min killing døde

Min killing døde, da den skulle kasterers. Han var i deres varetægt i 2 timer, da de derefter ringer og siger at han desværre er død. Vi aflevere en kat der var helt rolig og afslappet. Vi sad og kælede ham i transportkassen. De sagde at han var død, fordi han var stresset eller måske havde dårligt hjerte, de vidste ikke det, fordi de havde ikke kunne lytte på ham. Man opererer ikke et dyr uden at lytte på dem. Jeg tænker hvordan har de behandlet ham, siden han var så stresset? De havde bedøvet ham og så var han død da de kom tilbage. Jeg synes det er uansvarligt at bedøve et dyr der ikke er under opsyn, især når man ikke har lyttet på det.

23 februari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Er ikke til at tale med om kastration…

Er ikke til at tale med om kastration af hanhunde, jeg følte de hellere vil aflive hundene når de bliver umulige at håndtere end de vil kasterere dem, det er i orden at have holdninger men, så må man også se i øjnene at de holdninger koster hanhunde livet,

2 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hos vores tidligere dyrlæge var der…

Hos vores tidligere dyrlæge var der stress og alt for travlt , her blev vi mødt af en sød tålmodig dyrlæge som gav sig god tid , min vildbasse store hund var glad og tryg ved besøget og opdagede ikke hun fik sin vaccine , det var en god oplevelse ,som gør at vi kommer igen mvh Diana mundberg og Tia

27 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At de altid er så søde og kærlige når…

At de altid er så søde og kærlige når da opstår noget med ens dyr og over for ejer og forståelse for at nogen har brug for skrivet tingene ned for en i forholde til medicin

Vores lille My havde en knude og i første undersøgelse kunne da ikke ses bid men hun tjekkede igen da My hvad feber og da fandt man et bid mærke Hun kom på medicin og efter en uge var den knude væk ❤️❤️

5 september 2022