Mooie spullen Prima prijs Veel betere kwaliteit, model en afwerking dan de prijs doet vermoeden. Zeer tevreden!
Mooi verpakt, goede prijs, fijn product, enige minpunt is de levertijd, maar nog wel binnen de twee weken.
Duidelijk overzichtelijk en snel voor een prachtige prijs.
Matinique provides the modern man with the wardrobe to lead a confident and enjoyable life in the city. We create fashionable collections blending formal and casual looks with high quality and affordability. This provides him with a modern style that enables him to express his individuality.With over 40 years of experience, Matinique is the urban mans preferred brand. Our designs are masculine, sharp, modern and functional with great attention to fabrics, a perfect fit and craftsmanship. Visit matinique.com now.
Kanonbådsvej 10, 1437, København, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Duidelijk overzichtelijk en snel voor een prachtige prijs.

Antwoord van Matinique
Top bezorging en altijd betrouwbaar in kwaliteit en maatgeving

Mooie spullen
Prima prijs
Veel betere kwaliteit, model en afwerking dan de prijs doet vermoeden.
Zeer tevreden!

Antwoord van Matinique
Levering is altijd aan de langzame kant vanuit Matinique. Dit zou sneller kunnen in deze tijd.

Antwoord van Matinique
Product was te groot, meteen retour gestuurd. Wat blijkt? Dat het intern naar Polen wordt gestuurd waardoor ik 3 weken mag wachten op een terugbetaling.

Antwoord van Matinique
Opgelicht! Ik had schoenen besteld, die zijn nooit aangekomen. Bij meermaals contact met de klantenservice zeiden ze dat er een storing was in het systeem. Ze konden de bestelling niet traceren en me geen geld teruggeven. Schandalig behandeling. Bestel hier niks!

Antwoord van Matinique
Artikel volgens omschrijving, snel geleverd

Antwoord van Matinique
Goede omschrijving, goede informatie en op tijd leveren.

Antwoord van Matinique
Mooie, degelijke materialen en duidelijke maatvoering.

Antwoord van Matinique
Snelle levering zonder gedoe verder kreeg ik snel antwoord op een salesvraag na aankoop.

Antwoord van Matinique
hele goede producten, goede communicatie en informatie.
goed prijs/kwaliteit verhouding

Antwoord van Matinique
Snelle levering, goede kwaliteit en mooi design.

Antwoord van Matinique
Kwalitatief mooie kleding, die mooi blijft en fijn zit. Veel maten zijn snel uitverkocht, en worden niet aangevuld. Op is op. Maatvoering niet constant. Zelfde maat kan goed, te ruim of te krap zitten.

Antwoord van Matinique
Dramatische ervaring met dit bedrijf. Ik bestel een pak voor een bruiloft en hoor vervolgens niets over de levering. Als ik navraag doe is er het verhaal van verhuizing van het magazijn en daarom vertraging. Maar na het weekend zal het opgestuurd worden… vervolgens geen bericht na het weekend en na weer navraag te hebben gedaan krijg ik doodleuk het bericht dat de artikelen zijn gecanceld omdat ze niet meer leverbaar bleken. Kan ik ook nog een paar dagen op mijn geld wachten. Als ik niets had gevraagd had ik niet gehoord?? Wat een dramatische klantenservice. Ik ontraad iedereen hier te kopen.