MATRASDIRECT® Reviews

4,4

Donderdag twee matrassen besteld en gevraagd of deze zaterdag geleverd konden worden i.p.v. vrijdag. En dat is gelukt. Zojuist werden met DPD twee vacuüm opgerolde latexmatrassen afgeleverd. Mooie kwa... Toon meer

Dit is inmiddels de tweede keer dat ik hier bestel en ik ben opnieuw zeer tevreden. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Toen ik per ongeluk een verkeerd product had besteld, werd de retour... Toon meer

Mooie matras topper besteld en zeer tevreden. Ik had zelf ondanks duidelijke waarschuwing bij het bestellen de onjuiste maat besteld en het omruilen was super goed geregeld en heb snel de juiste maa... Toon meer

Na een slechte revieuw namen ze contact op. Het leek goed te worden opgelost, en of ik dan wel.de.revieuw wilde herzien. Natuurlijk maar eerst zien en dan herzien. Bij vervanging is de vloer beschadi... Toon meer

1. Slaapkamermeubilair winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Altijd in alle maten en soorten directe levering uit voorraad van matrassen, topdek matrassen en alle soorten beddengoed. Bekend merk en meer dan 20 jaar online met de unieke wekelijkse laagste prijs check.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

super fijne winkel in dronten

Heel fijn geholpen met de aanschaf van een nieuwe boxspring bij Matras Direct Dronten

12 november 2024

Dank u wel.
ik ben blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop!

Geen goede ervaring in Dronten

We waren vandaag in Dronten bij matrasdirect. De verkoopster zei ons nog net gedag maar bleef verder achter haar balie zitten. Ze had er overduidelijk geen zin in. Toen wij vroegen of ze iets meer kon vertellen over de matrassen van e boxsprings zei ze: het zijn eigenlijk allemaal standaard matrassen. Dus ik vroeg: wat houdt dat in? Toen ze ze: ze zijn zo.n beetje hetzelfde....Daarna heb ik maar niet verder gevraagd. Ik wilde nog wel weten van welk materiaal de topper gemaakt was. En dat wist ze niet. Toen zijn we maar gegaan.

9 november 2024

Antwoord van MATRASDIRECT®

Dat is vervelend en niet zoals het normaal gaat en om eerlijk te zijn herkennen we onze medewerkster daar ook niet aan, dus daar zal iets aan de hand zijn geweest.

Zou u ons kunnen bellen op 088-900 5005? We zouden dit graag verder met u bespreken.

Alles verliep in goede orde

Alles verliep in goede orde. Omdat ik geen bevestigingsmail had gekregen heb ik ze even gebeld. Na een allervriendelijks telefoontje bleek de bestelling al in de brievenbus te liggen. Super blij mee!

25 oktober 2024

Antwoord van MATRASDIRECT®

Bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat de bestelling goed is ontvangen.

Prima aftersales!

Van de matrashoes was de runner er plots afgegaan. Even een mailtje naar Matrasdirect. Vrijwel dezelfde dag nog antwoord. Wat foto's gestuurd en zonder morren is het probleem opgelost. Wat een aftersales. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Dank je wel Bastiaan!

1 november 2024

Antwoord van MATRASDIRECT®

Bedankt voor de mooie review.
Er kan natuurlijk altijd iets misgaan, maar we proberen het altijd met u op te lossen. Hopelijk tot een volgende keer.

Bastiaan

slechte service

Medewerker zelf heel onpersoonlijk.
Hele slechte service, trage communicatie, onvolledig.
Koop nooit in bed in Dronten, kost je je nachtrust.

18 oktober 2024

Leveringstijd onbetrouwbaar

Matras op zaterdag voor 16 hr besteld. Zaterdag voor 16 hr besteld dinsdag in huis staat op de site. In de bevestigingsmail verandered dit in 2-3 werkdagen. Uiteindelijk pas donderdag geleverd. Reactie matrasdirect, levering 2 -3 werkdagen = donderdag !! Aangegeven leveringstijd is niet correct dus, reken zeker 1 -2 werkdagen extra.

10 oktober 2024

Beste Erna,

We hebben het samen met je gecontroleerd, maar zowel bij het bestelde product als bij de bevestigingsmail stond de langere levertijd vermeld.

Ik snap natuurlijk de teleurstelling wanneer je hier overheen hebt gekeken, maar de grotere/zwaardere maten kunnen vaak niet met een gewone pakketdienst zoals PostNL verstuurd worden en hebben standaard een langere levertijd vermeld staan van 2-3 werkdagen.

Ik hoop dat ondanks de teleurstelling het matras goed bevalt.

Matrasdirect

Bestelling is kwijt.

Bestelling is kwijt.. wel al betaald. Nog steeds geen reactie!

25 augustus 2024

Antwoord van MATRASDIRECT®

Vervelend dat er iets mis ging bij PostNL bij de bezorging van uw pakket.
Ik zie dat we voor u een vervangend pakket hebben verzonden en dat die goed ontvangen is. Mocht u nog verdere problemen hebben horen we het natuurlijk graag.

Snel geleverd

Snel geleverd , prima topper, blij mee

25 augustus 2024

Antwoord van MATRASDIRECT®

Bedankt voor de goede review.

Totaal ander product geleverd gekregen

Totaal ander product geleverd gekregen. Na klacht via mail en telefoon zijn ze telefonisch onbereikbaar en op mail wordt niet meer gereageerd. Hun oplossing; product terugsturen en geld terug want het juiste product is niet meer te leveren. Verzendkosten worden niet vergoed. Op de website wordt het niet te leveren product nog steeds te koop aangeboden.

20 augustus 2024

Goede service. Per ongeluk verkeerde maat lattenbodem besteld. Keurig omgeruild zonder problemen. Ik zou mensen deze online winkel zeker aanraden

20 augustus 2024

Antwoord van MATRASDIRECT®

Goed om te horen dat de omruil goed is gegaan.
Veel plezier met de lattenbodem.

Retouren beter regelen

Retouren beter regelen want nu draait men zelf voor de kosten op.
Online aankopen vallen in bijna alle gevallen onder de 14 dagen bedenktijd en daar valt een matras bestelling ook onder.
Ze kunnen het zelf als klein pakketje verzenden maar eenmaal uitgepakt is een matras ineens een groot voorwerp geworden en kan niet meer terug in de originele verpakking en is dus speciaal transport nodig om het retour te krijgen wat behoorlijk in de kosten kan lopen.
Een betere serviceverlening daarin zou dit bedrijf sieren.

16 juli 2024