Sint heeft een lijstje met een schootkussen gekregen, en wilde deze geven. Maar waar kan je deze kopen, en heeft toen door heel veel winkels gelopen. Nergens kon hij deze vinden, daarom maar... Toon meer
Te laat geleverd . Bij het openen van het pakket ; - foute inhoud: smiley werd besteld, maar lachend kakske in de levering. - de verpakking volledig beschadigd en al open: onmogelijk om nog al... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
MegaGadgets verkoopt originele gadgets en kado's in elke prijsklasse. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een kerstcadeau of je wilt je zelf verwennen, bij MegaGadgets ben je altijd op het juiste adres!
Loosduinseweg 373H, 2571 AE, Den Haag
- +31 (0)70 311 05 25
- klantenservice@megagadgets.nl
- www.megagadgets.nl
Top service van de Klantenservice
Top service! Het was al een tijdje geleden dat ik mijn bestelling geplaatst en geleverd had gekregen. Door omstandigheden niet eerder in de gelegenheid geweest om bestelling uit te pakken en dus te controleren. Bleek er destijds een verkeerde mok geleverd te zijn, maar zelfs na deze tijd heeft de klantenservice dit uitstekend opgelost door mij alsnog de juiste mok toe te sturen! En de verkeerde mok, deze hoefde niet retour, daar mag/kan ik iemand anders blij mee maken!
Dank jullie wel voor deze heeeeeele goede service!!!
Leuke gadgets, goed assortiment
Megagadgets heeft een verrassend groot assortiment aan originele gadgets. Ik heb inmiddels meerdere bestellingen geplaatst en ben elke keer tevreden geweest. De producten zijn leuk om te geven én om zelf te houden. Bestellen verloopt soepel en de levering is netjes en op tijd. Fijne webshop als je eens iets anders zoekt dan standaard producten.
Dankzij de wet van Murphy enige…
Dankzij de wet van Murphy enige vertraging opgelopen. Alles heel goed opgelost. Zeer tevreden en zeker tot een volgende keer!
Hele fijn geholpen
Sint heeft een lijstje met een schootkussen gekregen, en wilde deze geven.
Maar waar kan je deze kopen, en heeft toen door heel veel winkels gelopen.
Nergens kon hij deze vinden, daarom maar op internet beginnen.
Bij Megagadgets besteld, en vervolgens met ze gebeld.
Het paket zou zijn bezorgd, maar helaas niks van bezorger gehoord.
De medewerkers hebben Sint toen heel vriendelijk en goed geholpen.
Een nieuw schootkussen opgestuurd, en dit keer heeft het niet lang geduurd.
Medewerkers van Megagadgets heel erg bedankt voor de goede zorgen, en een fijne sinterklaas voor morgen.
Tot volgend jaar Sint en zijn pieten.
Coulant geweest omtrent garantie
Had een automatische zeepdispenser besteld van volgens recensies een goed merk. Na een half jaar gebruik was het schroef deel afgebroken en kon het pomp deel niet meer vastschroeven op het zeepreservoir. Gemaild met de klantenservice die vervolgens contact opgenomen heeft de fabrikant. Die stelde eigenlijk dat het niet binnen de garantie viel omdat er niks mis was met het electronisch gedeelde. Toch heeft MegaGadgets mij een nieuwe opgestuurd.
Heel goed geholpen!
Heel goed geholpen!
Zeeppompje na 1,5 jaar defect, contact gezocht en binnen een week een nieuwe gekregen. Superfijn deze service.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf, niet bestellen!! Levering veeeel te laat, geen reactie vd klantenservice, ze nemen de telefoon ook niet op, slecht contact via de app. Ongelofelijk dit soort bedrijven!!
Originele producten
Originele producten, maar viel uiteindelijk tegen.
Nette oplossing van klantenservice
Snelle levering. Echter bij aflevering bleken er 2 onderdelen kapot te zijn. Waarschijnlijk door het verzendbedrijf aangezien de doos ook wat ingedeukt was. Ik heb dit gemeld bij de klantenservice en na een paar dagen kreeg ik de 2 nieuwe onderdelen netjes nagestuurd. Heel goed en snel opgelost!
Supertevreden over Fantastische snelle kundige service
Fantastische service! Kreeg eerst de bestelling niet gedaan, contact gezocht middels whatsapp. heel snel en kundig geholpen. Bij het aankomen was mijn bestelling defect. Hier opnieuw contact voor gezocht en kreeg de volgende dag al een nieuwe bezorgd! Heel tevreden over contact en zeker de snelle service!
Goede service, snelle levering. Klachten snel afgehandeld en vriendelijke klantenservicemedewerkers.
Product is inmiddels bijna een week…
Product is inmiddels bijna een week onderweg, zou via POSTNL verzonden worden, maar krijg telkens een verkeerde update. MegaGadgets geeft niet thuis. Waarom moet iets wat besteld is bij Blokker, via hen gaan?
Product besteld en betaald
Product besteld en betaald.
Iets heel anders gekregen.
En wat blijkt het product wat ik besteld heb blijkt niet meer op voorraad te zijn. Maar bij bestellen en betalen wel.
Versturen wat ook iets duurde lang dpd nee post nl nee dpd nee post nl ze weten niet eens hoe ze versturen.
Je moet over zelf achter elkaar gaan
Nee nooit meer daar bestellen
is het weer te mooi om waar te…Mega mode nl.com
Mega Mode nl.com
ook hier is het weer te mooi om waar te zijn.
het zijn oplichters, ook bij mij met een ander product, het moest een streamingbox zijn maar het was een verloop stekker Hdmi / Vga het leek wel op de foto maar was toch anders.
het geld is bij de heren binnen en dan hoor of zie je niks meer.
het geld van de Domeinnaam hebben ze zo weer terug.
bezint voor je begint , het zijn geld zuigers.
ondanks slechte recensies toch wat…
ondanks slechte recensies toch wat besteld. Gister besteld vandaag in huis dus mega snel geleverd. ik denk dat degene die vertraging hebben gewoon pech hadden door black Friday en drukte bij PostNL.
hoe ze omgaan met klachten kan ik niet beoordelen omdat ik geen klachten heb
Plasmalighter defect
Plasmalighter kon niet opgeladen worden. Wilde deze terugsturen
Voordat ik een retourbon kreeg moest ik eerst een video naar hen opsturen van het defect.
Nog nooit meegemaakt.
Ook de portokosten zijn veel te hoog. Daarvan wordt winst gemaakt
Geweldige service
Het bestelde was, waarschijnlijk tijdens het vervoer, stuk gegaan. Gebeld met Megagadgets en nog dezelfde dag werd een nieuwe artikel verstuurd. Geweldige service!
De prijs op de website was veel lager…
De prijs op de website was veel lager dan de prijs bij het afrekenen. Toen ik daar contact over opnam met de klantenservice kreeg is als antwoord dat ze bezig waren met het verhogen van de prijzen en dat ik maar eerder had moeten bestellen. Vervolgens geen enkele service maar wel een grote mond van de medewerker....
Probleem netjes opgelost
Nadat mijn pakket is kwijt geraakt bij de bezorging dienst en ik contact had opgenomen moest ik alsnog 5 dagen dagen tot er actie werd ondernomen. Maar na die 5 dagen werd er weer contact opgenomen en zijn ze met een goede oplossing gekomen. Ze hebben het product alsnog verstuurd en het zou dan de volgende dag binnen komen. Ze hebben me gebeld en vrijwel meteen de track en trace gestuurd van het nieuwe product. Ik ben tevreden over deze oplossing
Service met een grote S.
Bijzonder fijn bedrijf om zaken mee te doen. De eerste zending was kapot, gelijk een vervanging gestuurd. Perfect opgelost, hele goede service. Dankjulliewel.