MegaGadgets Reviews

11.991
TrustScore 4 uit 5

4,2

Top service! Het was al een tijdje geleden dat ik mijn bestelling geplaatst en geleverd had gekregen. Door omstandigheden niet eerder in de gelegenheid geweest om bestelling uit te pakken en dus te... Toon meer

Sint heeft een lijstje met een schootkussen gekregen, en wilde deze geven. Maar waar kan je deze kopen, en heeft toen door heel veel winkels gelopen. Nergens kon hij deze vinden, daarom maar... Toon meer

Had een automatische zeepdispenser besteld van volgens recensies een goed merk. Na een half jaar gebruik was het schroef deel afgebroken en kon het pomp deel niet meer vastschroeven op het zeepreservo... Toon meer

Te laat geleverd . Bij het openen van het pakket ; - foute inhoud: smiley werd besteld, maar lachend kakske in de levering. - de verpakking volledig beschadigd en al open: onmogelijk om nog al... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

MegaGadgets verkoopt originele gadgets en kado's in elke prijsklasse. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een kerstcadeau of je wilt je zelf verwennen, bij MegaGadgets ben je altijd op het juiste adres!

Goed

TrustScore 4 uit 5

12K reviews

Alle reviews

(11.991)

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede en snelle service!

Goede service!! Ik snap niet hoezo de recensies hier zo slecht zijn, mogelijk plaatsen alleen ontevreden klanten een review, hierbij daarom een review van een tevreden klant.

13 Augustus een LaptopStandaard besteld bij MegaGadgets via Bol.com. De volgende dag ontvangen, er ontbrak alleen zakje met schroefjes om o.a. het muis plaatje te bevestigen. Direct contact opgenomen, en de dag daarna is er een nieuwe LaptopStandaard geleverd. De standaard die ik al had ontvangen mocht ik ook houden.

MegaGadgets krijgt van mij 5 sterren. Ondanks de bestelling niet gelijk helemaal juist was, heeft MegaGadgets het netjes en snel opgelost! Een foutje maken is natuurlijk menselijk.

16 augustus 2019

TOP!

Super snel geleverd & toen een vd glazen beschadigd bleek te zijn hebben ze dat vlot en klantvriendelijk opgelost. TOP!!

25 juni 2019

Waar is mijn bestelling? order nm. #200435774. Dec. 2018 besteld tot op heden niks ontvangen.

Bestelling nooit ontvangen.
Mijn geld heb ik na mailcontact en na mijn ervaring op trustpilot te hebben gezet, inmiddels terug gestort gekregen.

Door Megagadgets zelf werd gevraagd of ik mijn ervaring op trustpilot zou willen aan passen als de kwestie opgelost zou zijn. Bij deze een 2 ster waardering voor het terugstorten van mijn geld.

Naomi Jansen

17 januari 2019

Goede afhandeling, zeer tevreden!

Ik had een verjaardagscadeautje besteld op Megagadgets. Megagadgets heeft dit snel verzonden en het werd ook snel bezorgd. Het probleem is dat de bezorger het goed verknalt heeft en het pakketje door de brievenbus gepropt heeft. Het gevolg hiervan: het pakketje was helemaal uit zijn fatsoen en beschadigd. Ik heb hierover contact gehad met het bedrijf dat over de bezorging ging, maar ook met Megagadgets. Megagadgets heeft mij vervolgens een mooie oplossing geboden, waar ik zeer tevreden mee ben!

Megagadgets heeft hier zeer professioneel gehandeld, zeker omdat het de bezorger is geweest die het verknald heeft.
Vanwege de goede afhandeling van mijn klacht, maar ook het zeer leuke assortiment, de snelheid van de levering en de goede prijzen zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen!

14 december 2018

Super tevreden!

Diverse spullen besteld, meteen de volgende dag geleverd. Bestelling was niet helemaal compleet. Contact opgenomen met de klantenservice, snel en vriendelijk geholpen. Volgende dag het restant ontvangen. Super tevreden! Aanrader! Leuke spullen voor niet veel geld!

25 november 2018

Op, teruggestort

Twee producten besteld; zou donderdagmiddag bezorgd worden.
Zonder kennisgeving werd het vrijdagmiddag bezorgd, met op de pakbon achter 1 van de 2 producten; op, teruggestort.
Was voor een verjaardag op zaterdag.
Nooit meer😡

edit:
Nu twee weken later en nog het geld niet teruggestort. BESTEL HIER NOOIT!

12 oktober 2018

oplichting?

oplichting? Ik heb 6 weken geleden iets besteld voor 30 euro maar tot op heden niets ontvangen. Op mailtjes wordt niet gereageerd.
MOO6842 is het bestelnummer rita.steffens@ planet.nl

20 juni 2018

Erg goed!

Ik heb de Fidget Cube besteld, kwam gelijk de volgende dag aan!
Er is niks negatiefs over te zeggen!
Kwam op tijd, goed ingepakt, ik was niet thuis en ze hebben het gewoon in de schuur gezet! En een briefje achtergelaten! Erg tevreden

2 februari 2017

mystery box

mystery box besteld voor een negenjarige.
kregen vrouwenbenen, een snijplank met het opschrift 'grill father' en een speeltje waar duidelijk 14+ opstaat.
Naar onze mening is er totaaaaaaal geen rekening gehouden met onze opmerking (namelijk dat het voor een negenjarig meisje is dat van blingbling en gadgets houdt).
Enige pluspunt is dat het snel in huis was, zodat ik nog vlug zelf iets kan gaan zoeken.
Review op de site werd verwijderd en mail tot hier toe nog niet beantwoord (maar dat kan natuurlijk aan de feestdagen liggen)

25 december 2016

Service afhandeling slecht

Ze hadden mij een fout product opgestuurd.

Mail gestuurd naar de klantenservice met opvraag hoe te retourneren. Geen reactie. Gebeld, klantenservice vroeg om een foto te maken van het foute product (als het onder een bepaald bedrag was kon ik het houden) maar geen oplossing gegeven om het eigenlijk bestelde product alsnog na te sturen.

Foto opgestuurd, weer geen reactie. Probeer ik daarna om 9.45 uur te bellen, krijg ik een bandje dat ze alleen tijdens kantoor uren open zijn....

Ondertussen wacht ik nu al meer als een week op het product wat eigenlijk de volgende dag geleverd zou moeten worden en ik moet zelf achter de oplossing aan.

30 november 2016

Prima

Mijn eerste bestelling bij MegaGadgets.
Leuke spullen voor cadeautjes.
Snelle levering in mijn geval, de volgende dag in huis.
Vlotte bestelprocedure verder niks op aan te merken.

20 september 2016

Slechte service

Ik heb bij megagadgets een led drank dispenser besteld van 60,- euro maar bij binnenkomst werkte een ledlampje niet. Na even te bellen was de enige oplossing het hele product (die al in gaten in mijn muur is geschroefd) op eigen kosten geheel terug te sturen en te wachten tot ze beoordelen of het een fabrieksfout is. Ik vind het apart dat ik dit zelf moet betalen terwijl het de fout is van megagadgets en daarbij snap ik niet dat ik niet alleen het lampje op kan sturen. Ik had toch wat beters verwacht voor die prijs.

12 augustus 2016

Goed hoor

Ik heb voor het eerst besteld bij megagadgets en het is me goed bevallen. Ik bestelde woensdag en het was donderdag alweer in huis. Echt snel. Spulletje die ik besteld had waren goed aangekomen. Ik zal wel snel weer op hun site kijken voor cadeautjes.

21 januari 2016

uitstekende service

Service is perfect, ik had enkele producten voor 8 uur besteld en die werden de volgende dag zoals beloofd gewoon geleverd. De producten zijn daarbij precies zoals op de site staat, duidelijk dus.

Echt een aanrader voor als je aparte dingen zoekt.

21 januari 2016

Snelle verzending en goede communicatie met klantenservice

Bestelde producten snel en keurig verpakt ontvangen. Enkele items bleken defect bij het uitpakken. Direct per e-mail gemeld bij klantenservice. Producten mochten na overleg gratis worden geretourneerd. Geld binnen 2 weken teruggestort door MegaGadgets, ondanks drukke tijd rondom feestdagen.

19 januari 2016

Weinig op aan te merken!

Alles naar wens, inclusief een snelle levering, maar een paar kanttekeningen:
1. Er bleek een aantal gadgets niet in voorraad te zijn. Dit was zichtbaar op de productpagina, maar op de overzichtspagina stond telkens 'In voorraad'; dat klopt dus niet!
2. Ik heb 1 product besteld waarbij een kleurvoorkeur aangegeven kon worden, echter stond de tekst: "Geef bij de opmerkingen aan welke kleur je het liefst wilt ontvangen en een 2e keus." onder de kenmerken van het product, en kon dit makkelijk over het hoofd worden gezien; niet handig.

Ik beveel deze webshop zeker aan!

1 december 2015

Snel en product is precies zoals verwacht

Ik heb deze site gevonden door een verzamelsite met aanbiedingen. Het product was De Volgende Dag(!) al in huis en precies zoals de duidelijke omschrijving van het product.

Ik kijk nu regelmatig rond op jullie site. Bedankt!

10 december 2014