Als er iets niet op voorraad is in de winkel, kan de store het gewenste artikel online na bestellen. Moet de klant wel gelijk afrekenen. Artikel veel later in de winkel aangekomen dan aangegeven. Ka... Toon meer
Mijn dochter heeft een cadeaubon gekregen van men at work. Vandaag wou ze deze inleveren , de winkel was gewoon nog open , ze had wat kleding uitgezocht en wou afrekenen met de cadeaubon. Ze kon niet... Toon meer
Online artikelen bestellen werkt gewoon niet. Je bestelt een aantal artikelen en later wordt meer dan 75% geannuleerd met als reden dat deze artikelen niet op voorraad zijn. Als je vervolgens op web... Toon meer
Er is volgens mij nog geen(!) bestelling op tijd aangekomen. Voor 2 leveringen moeten bellen, bleek dat ze het "vergeten" waren. Contact op moeten nemen met de klantenservice omdat geld tot 2x toe(... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Homepage
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Na 2 weken nog steeds geen geld teruggekregen
Op 04-01-2017 een online bestelling geretourneerd in een winkel, maar nog steeds niets over gehoord. Dus ik heb op 17-01-2017 gebeld hierover en wat bleek... het retour was niet eens verwerkt. Dus ik wacht nu al twee weken op mijn geld! Als ik niet had gebeld, had het waarschijnlijk nog langer duurt. Wie weet hadden ze het niet eens opgepakt. Belachelijke service. Ik bestel hier nooit meer iets!!!
Slechte service, lange levertijd
De levertijd van mijn bestelling zou 3 to 5 werkdagen zijn. Inmiddels zijn we 7 werkdagen verder en de bestelling is nog steeds niet geleverd. Ik heb diverse malen geprobeerd te bellen, maar ik kom er niet doorheen. Ook heb ik een aantal keer gemaild en dan krijg je een heel sumier antwoord.
Bestel hier niet!
Slechte service.
Iets langer dan een jaar gelden een jas gekocht van 220 euro. De jas is kapot gegaan op een naad die aan de zijkant zit. De jas is zeker niet te krap. Ik heb dit nog nooit gehad en vind het een naaifout/productie fout. Een jas hoort gewoon langer mee te gaan dan 1 jaar!!!
Omdat de jas iets ouder is dan een jaar is, wil Menatwork dit niet kosteloos repareren. Ik moet van Menatwork reparatiekosten betalen om de naad te repareren. Voor een jas van deze prijs mag je service verwachten!
Niet bij Men at work.
Matig personeel
Afgelopen vrijdag was ik in de Men At Work met mijn moeder. Ik had op de webshop van Men At Work georiënteerd naar een leuk shirtje. Op de webshop had ik een aantal leuke shirtjes gezien die ik graag zou willen kopen. Persoonlijk ben ik niet zo van het online bestellen, omdat ik kleding altijd graag wil voelen en passen voordat ik het koop. Dus ging ik samen met mijn moeder naar het filiaal in Sneek.
Bij binnenkomst zei het personeel vriendelijk gedag. Ik vind dat altijd erg prettig dus liep ik met een goed gevoel de winkel binnen. Ik liep al een half uur door de winkel te zoeken naar de shirtjes, maar kon ze nergens vinden. Ondertussen had ik al een aantal rondjes door de winkel gelopen, zonder dat het personeel ook maar omkeek. Ze waren druk in gesprek met elkaar en hadden geen oog voor mijn moeder en ik.
Vervolgens liep ik de paskamer binnen en ging ik twee producten passen. De producten waren niet naar wens en ik kleedde mijzelf weer om. Ondertussen had het personeel nog steeds niet de moeite genomen om te vragen of alles naar wens is. Ik bracht de kledingstukken zelf terug naar de rekken en ben weggegaan zonder een groet te horen van het personeel.
Ik vind het jammer dat zo'n mooie winkel, met zulke mooie merken en collecties hier steken laten vallen. Misschien is het toeval dat dit mij is overkomen en wordt er normaal anders gehandeld. Ik vind voor de prijs die je betaald voor de kleding, je daar een stukje service voor kunt terug verwachten.
Met vriendelijke groet, Martha Anna.
Een grote pluim!
Half november kleding gekocht bij het filiaal in Breda. Hiervan ook 2 broeken in de sale (2 voor 80). Op 14 december helaas een scheur achter in de broek op de naad. 15 december toch maar terug naar de winkel. Uiterst vriendelijk geholpen zonder problemen werd er naar een nieuw gekeken. Deze was niet meer op voorraad. De medewerkster bestelde direct via internet en vandaag 16 december wordt er een nieuwe broek kosteloos thuis bezorgd. Wat een service is dit ! een grote pluim
Men at Work algemeen maar zeker ook het filiaal in Breda.
Waardeloos en slechte service
Mijn is bestelling geannuleerd omdat de maat toch niet beschikbaar was, terwijl op de site de maat nog steeds beschikbaar is. Aan de telefoon werd mij vertelt om hem opnieuw te bestellen, maar had de broek eerst voor bijna de helft van de prijs gekocht. Ik moest nu dus het hele bedrag betalen. Ook al een keer eerder de verkeerde maat geleverd gekregen. Zeer ontevreden.
Na een maand geen bestelling afgeleverd.
- 22 juli plaats ik een bestelling van 2 broeken.
- 28 juli een mail gekregen dat de bestelling vertraging heeft opgelopen.
- In de tussentijd maar een andere broek aangeschaft (extra kosten) omdat
ik een bruiloft had van vrienden
- 30 juli een mail terug: Dat begrijpen wij. Veel plezier en onze excuses
voor het ongemak.
- 5 augustus een mail met ‘We hebben een logistiek onderzoek voor je
gestart.’
- Toen 9 augustus maar eens gebeld (minuten lang in de wacht gestaan).
Uitleg gekregen. 1 broek was er wel, maar kon niet apart verzonden worden,
omdat de andere broek er nog niet was. Althans het systeem kon dit niet.
Overigens een uiterst onvriendelijke mevrouw gesproken met een flinke
portie 'talk-to-the-hand-attitude' die teksten had als 'Ja ik kan wel met u
in discussie gaan, maar dat schiet niet op of wel?!'
- 10 augustus een uitleg per mail gekregen:
Momenteel zijn we nog op het volgende artikel aan het wachten; 53235 Reaper
black bleach, Black, 33, dit artikel moet uit een van onze filialen komen.
Wanneer je niet langer wilt wachten kunnen we het artikel annuleren en de
rest van de order verzenden. We verwachten dat het artikel elk moment
binnen kan
komen. Als het artikel binnen is zullen wij jouw bestelling verzendklaar
maken en een link sturen zodat jij jouw pakketje kan traceren.
We hopen zo voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag verder!
- Een week radiostilte
- 17 augustus krijg ik de mail (niet eens een telefoontje): 'Helaas moeten
wij je mededelen dat onderstaand item niet leverbaar is.'
Na een maand dus geen bestelling gekregen, beide broeken niet.
Bestelling nooit geleverd
Na twee weken en verschillende mailtjes/ telefoongesprekken werden steeds loze beloften gedaan over de bezorging van mijn bestelling.
Uiteindelijk is de bestelling zonder mijn weten geannuleerd.
Bestel hier nooit, u bent gewaarschuwd.
Waardeloos, veel vertraging en regelmatig niet leverbaar
In het verleden tevreden geweest. Maar blijkbaar is de manier van leveren veranderd. Alle drie laatste bestellingen hadden een vertraging van bijna twee weken. En als je zelf geen contact opneemt , vinden ze het blijkbaar niet belangrijk om de klant op de hoogte te brengen van de vertraging. Als klap op de vuurpijl krijg je na een ruime vertraging ook nog eens te horen dat sommige artikelen niet meer leverbaar zijn. Is mij 3x overkomen, kan dus helaas niet meer over een incident spreken. Gewoon structureel een groot probleem bij dit bedrijf. Ik raad mensen af om hier je spullen te bestellen.
dit mag geen webshop heten! schandalig
na een bestelling van meer dan 700 euro (vooraf betalen) en 2 keer zélf informeren omdat men ruimschoots de al zeer ruime levertermijn van 3 tot 5 dagen had overschreden, kreeg ik mijn bestelling voor de helft (!!) geleverd... pas ná levering kreeg ik een berichtje dat de overige helft helaas niet meer leverbaar was, terwijl mij 2 uur voor verzending nog werd gemaild dat alles inmiddels binnen was en diezelfde dag aan mij verzonden zou worden. Als ik dit vooraf had geweten, had ik uiteraard de gehele bestelling geannuleerd. Als klap op de vuurpijl bleken de prijskaartjes van de artikelen die uit een winkelfiliaal kwamen, nog goedkoper geprijsd dan de prijs die ik online betaald heb..
Zelf moeten mailen (werd niet op de hoogte gehouden), een algemeen gegeneraliseerd mailtje met "excuses", geen compensatie voor dit ongemak en als klap op de vuurpijl word je blijkbaar ook nog afgezet online. Nu nog zien hoe lang ze mijn geld vasthouden alvorens te retourneren.. Sparen doe ik liever op mijn eigen bank!
een grote aanfluiting men @ work! de eerste en de laatste keer voor mij!
Waardeloos!
Beloftes komen in de verste verte niet in de buurt bij realiteit
PAS OP: KOOP NOOIT MEER BIJ MENATWORK!! STELLETJE OPLICHTERS!!
Opgelet! Graag deel ik met u wat mij is overkomen bij MenAtWork! Ik koop in ieder geval NOOIT meer iets bij deze oplichters van MenAtWork!
Ik zag een leuke aanbieding en bestelde deze in de webshop van MenAtWork.nl. Het paste niet, dus teruggebracht naar een winkel van MenAtWork. Het geld word op mijn rekening overgemaakt, werd mij verteld in de winkel. Vervolgens hoor ik maanden lang niets!! Na ruim 2 maanden verder te zijn en nog geen betaling te hebben ontvangen, neem ik maar eens contact op met de klantenservice. Krijg geen excuses hiervoor en ben er zeker van dat ze het bedrag niet terugbetaald hadden, als ik geen contact met ze had opgenomen! Dit is dus al het eerste wat mis ging.
Vervolgens word er een bedrag op mijn rekening overgemaakt, maar dit is €6,95 euro minder dan wat ik heb betaald. Toevallig dat ik dit zelf zag. Dus weer een bericht gestuurd naar de klantenservice. Krijg ik te horen "Dit heeft te maken met de € 6,95 administratiekosten die wij in rekening brengen wanneer je één of meerdere artikelen retourneerd." Ongelooflijk! Op de website staat dat retourneren geheel kostenloos is. En ook in de algemene voorwaarden staat dat het volledige bedrag wordt terugbetaald ("De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt."). Het woord administratiekosten komt op heel de website van MenAtWork niet eens voor! Voorafgaand aan de bestelling had ik dus niet kunnen weten dat bij retourneren, een bedrag van €6,95 euro aan administratiekosten ingehouden zou worden. Kortom, het zijn een stelletje oplichters! Koop hier nooit meer!
Had ik al deze berichten hier maar eerder gelezen. Ik wil u als lezer daarom graag waarschuwen. Ik koop nooit meer iets bij de oplichters van MenAtWork!!
Goede ervaringen!
2x een bestelling geplaatst bij Men at Work en beide binnen de beloofde levertijd geleverd. Ook netjes op tijd geld teruggekregen bij een retour.
Slechte klantenservice
Voorheen altijd best tevreden geweest over online bestellen bij MenAtWork. Echter ben ik totaal ontevreden over mijn laatste bestelling.
Ik heb de bestelling meer dan twee weken geleden geplaatst. Ongeveer een week geleden heb ik een bericht ontvangen dat het pakket verstuurd is en heb ik een track and trace link ontvangen. Deze link geeft tot de dag vandaag aan dat het pakket nog ontvangen moet worden door PostNL.
In de tussentijd heb ik meerdere malen geen contact kunnen krijgen met de klantenservice van MenAtWork. Ik krijg geen reactie op email en telefonisch zijn ze niet bereikbaar vanwege 'drukte'.
Ik heb vandaag overigens wel gewoon een link gekregen van Afterpay dat ik mag betalen voor een bestelling die ik nog niet ontvangen heb.
Update: Na 2.5 week een bericht gekregen dat mijn bestelling geannuleerd is zonder een duidelijke reden waarom. De gewenste artikelen zijn inmiddels ook niet meer op voorraad. Wel een couponcode ontvangen voor 20% korting op een volgende bestelling. Maar goed, bestelling geplaatst tijdens een 30% korting actie dus dat schiet ook niet echt op.
Klantenservice? zeg maar klanten ergernis...
Eerste keer hier bestellen omdat 30% korting toch weer mooi meegenomen is. Kwam vroeger vaak in de winkels met hele positieve ervaringen dus ik had wel vertrouwen.
Dit vertrouwen werd direct geschaad nadat de bestelling geplaatst was.
Na te hebben betaald met I-Deal blijft er toch "Awaiting Payment" staan bij betaal status.
Hierover gebeld met de klantenservice. Na 10 minuten wacht werd mij verteld dat ik daar maar niet moest kijken dat het een foutje in het systeem was. Vreemd, maargoed zal wel. de dame kon me vertellen dat de betaling was ontvangen en dat de bestelde items op voorraad waren dus zou snel opgestuurd kunnen worden.
Na 3 dagen toch nog maar eens gekeken naar de status van mijn bestelling, geen verandering. nog steeds bestelling status "in behandeling". toch nog maar eens bellen met de klantenservice. Dit keer 25 minuten in de wacht. Een ietwat geïrriteerde dame vertelde me dat de eerste dag na de bestelling niet als de eerste werkdag gezien kon worden en dat ik gewoon nog even geduld moest hebben.
Nadat gisteren dag 4 na bestelling was toch nog maar en poging om te bellen vandaag aangezien de status van de bestelling niet is veranderd.
Nu krijg ik echter een bandje dat vanwege de drukte de klantenservice niet bereikbaar is en dat goldmember bestellingen zeker voor begin volgende week verstuurd zullen worden.
dat zou dan in totaal 8 werkdagen worden...
Dramatisch, absoluut de laatste keer dat ik iets bestel bij MAW
Topservice
Ik schrok erg van al deze slechte beoordelingen. Heb uiteindelijk toch besteld,
een wit Levi's shirt maat s. Iets te groot, Maargoed, ik houd hem gewoon. Zondag besteld, dinsdag een track nummer gekregen. Woensdag aangekomen. Topservice, binnen 3 dagen gekregen. Zeker het geld waard, en met deze kortingen al helemaal! Top winkel, zeker aangeraden.
Had ik dit maar eerder geweten
30% korting instore en online.
Lekker zou je denken.
Lekker niet dus
***Beste
Waarom konden jullie niet eerder mededelen dat ie niet leverbaar is en waarom niet?
Zaterdag en zondag was ie online nog op voorraad.
Waarom sturen jullie de overige producten eerst op met daarna pas de mededeling dat de broek ontbreekt?
Als jullie nou meteen hadden laten weten dat ie niet op voorraad was had ik de gehele bestelling geannuleerd.
Maar nu word er doodleuk pas melding van gemaakt nadat ik zelf achter moest komen dat de broek niet in het pakket zat.
Ook niks geen notitie/email etc.
Wat is dat nou voor service?
De service is ook de reden dat ik instore niks bij jullie koop door de in mijn ogen agressieve benadering qua verkoop techniek wat dus echt ver onder de maat is een waarom moet die muziek altijd zo hard aan,althans in Eindhoven.
Denk ik eindelijk iets online te vinden gaat het daar weer fout.
Vriendelijk bedankt zeg ik dan maar.
Eerst moet ik mailen en bellen voor wat er nou mis is gegaan.
En daarna na tig mailtjes krijg ik alleen een geautomatiseerd bericht.
Beetje laat als de bestelling al voor 2/3 binnen is.
Hoort dit soort van online verkoop ook bij jullie verkoop technieken?
Laten we de rest maar opsturen en dan zien we wel of de klant merkt dat de broek er niet bij is.
Moet niet gekker worden.
Nogmaals,
Vriendelijk bedankt hoor!
Met vriendelijke groet Iwan***
Administratiekosten?
Na een bestelling retour te hebben gebracht in de winkel, werd opeens €6,95 van het retourbedrag afgehaald. Na een week gewacht te hebben op een reactie van de klantenservice, blijkt dit te gaan om 'administratiekosten'.
Dit staat echter nergens aangegeven op de site: hier staat dat retourneren gewoon kosteloos is. Daarnaast waren die 'kosten' de vorige keer dat ik hier iets retour bracht er nog niet.
Onduidelijk en slechte service dus.
Gewoon slecht. Wel goedkoop
Gewoon slecht. Had 2 artikelen besteld. Na een week nog niet geleverd. Contact gezocht, zou binnen 3 dagen worden nageleverd. Dit werd 7 dagen.
Toen het pakketje binnen kwam, bleek maar één artikel geleverd. Klantenservice gebeld, na 25 minuten in de wacht, aardige dame aan de telefoon gekregen. Blijkt het artikel niet leverbaar en werd mij verteld dat er een bedrag is teruggestort. Zonder enige vorm van een melding, mail of überhaupt een beschrijving bij de overboeking.
Men at work is een prima winkel, maar de online winkel hebben ze nog niet op orde. Jammer.
Ondanks de goedkope aanbiedingen, zal ik er niet snel meer bestellen.
Goed maar after pay slecht
Hoewel after pay los staat van men at work, vind ik toch dat men at work hier verantwoordelijk voor is. De herinneringen zijn ver uit elkaar en er staat niet (of erg op duidelijk?) dat er extra kosten (8,50?!?!) worden gerekend na een nutteloze en kostenloze emailherinnering.
Laat het voortaan GROOT en DIKGEDRUKT zien dat er zoveel geld voor een herinnering wordt gerekend.