Als er iets niet op voorraad is in de winkel, kan de store het gewenste artikel online na bestellen. Moet de klant wel gelijk afrekenen. Artikel veel later in de winkel aangekomen dan aangegeven. Ka... Toon meer

Mijn dochter heeft een cadeaubon gekregen van men at work. Vandaag wou ze deze inleveren , de winkel was gewoon nog open , ze had wat kleding uitgezocht en wou afrekenen met de cadeaubon. Ze kon niet... Toon meer

Online artikelen bestellen werkt gewoon niet. Je bestelt een aantal artikelen en later wordt meer dan 75% geannuleerd met als reden dat deze artikelen niet op voorraad zijn. Als je vervolgens op web... Toon meer

Er is volgens mij nog geen(!) bestelling op tijd aangekomen. Voor 2 leveringen moeten bellen, bleek dat ze het "vergeten" waren. Contact op moeten nemen met de klantenservice omdat geld tot 2x toe(... Toon meer

1. Herenmode
  2. Kledingwinkel
  3. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Homepage

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onwijs slechte klantenservice - bestel nooit meer online!

Enige tijd terug meerdere dingen besteld bij de online shop van Men at Work. Twee dagen nadat ik alles had besteld stonden alles online in de sale. Dit kan natuurlijk gebeuren, risico van dingen bestellen in de sale-periode.
Nu kon ik natuurlijk alles terugsturen en opnieuw bestellen voor de goedkopere prijs, maar dat kost Men at Work alleen maar extra en voor mij ook niet handig. Dus besloot ik ze een bericht te sturen via de mail, met de vraag of ze de prijzen aan konden passen (had nog niet betaald, ging via After Pay). Na ruim een week nog geen antwoord gehad, dus maar via Facebookchat benaderd. Toen eindelijk een reactie: we kunnen het verschil niet terugstorten. Een teken dat desbetreffende medewerker mijn e-mail helemaal niet had doorgelezen, want ik vroeg haar juist of ze de prijzen van mijn factuur aan kon passen. Ik had namelijk nog niet betaald! Vervolgens wilde ik met hun klantenservice bellen, maar het nummer dat ze bij After Pay hebben staat is niet meer in gebruik. Uiteindelijk toch maar weer gemaild. Om een heel lang verhaal kort te maken: ik had dikke pech, ze konden niets voor me doen en uiteindelijk moest ik nog extra geld betalen aangezien de verzendkosten opeens toch wel berekend werden en mijn Men at Work tegoed mocht ik ook niet meer gebruiken.. Heel apart allemaal en totaal niet klantvriendelijk. Uiteindelijk was 1 van de kledingstukken die ik hield na 1 dag al stuk. Hier konden ze ook niets mee doen; ik moest maar langs gaan bij een winkel voor een oplossing.
Kortom: meest klantonvriendelijke klantenservice ooit! Totaal niet bereid om met je mee te denken. Koop voortaan m'n kleding wel ergens anders :)

24 februari 2016

Waardeloos

Dit is egt de slechtste klantenservice ooit !
Ik heb namelijk een t-shirt besteld(twee weken geleden). Op de site staat voor 21.00 besteld morgen in huis, nouja niet dus. Ik heb het besteld en nu nog steeds niks binnen. Heb hun meerdere e-mails gestuurt waarop ze niet reageren. Ook heb ik ze gebeld en de eerste keer zegt ze ik bel je vandaag nog terug, maar dat deed ze niet. Toen nog een keer gebeld en gezegd dat ze terug zouden bellen maar dit niet hebben gedaan en ook niet op mijn mails antwoorden. Dit wijf zei dat ze me ook zou terug bellen, maar zoals je al kunt raden heeft ze dit niet gedaan. Truitje is er nog steeds niet.

27 januari 2016

Geen snelle verzending en gebrekkige communicatie

De webshop van Men at Work kan de belofte van 'voor 21u besteld, dezelfde dag verstuurd' zeker niet waar maken. Ik heb zondagavond een bestelling geplaatst die woensdagavond pas is verzonden. Mijn bestelling was niet compleet (de sjaal die ik had besteld had was niet meer leverbaar). In plaats van dat dit gecommuniceerd wordt, zie ik dat de kosten van de sjaal zijn teruggestort. Ook mijn e-mails over wanneer mijn bestelling werd verzonden, zijn niet beantwoord.

Uiteindelijk mijn (incomplete) bestelling donderdag ontvangen en het bedrag van de sjaal teruggekregen maar Men at Work mag zeker nog werken aan de communicatievaardigheden en moet geen beloftes doen op de website die zij niet kunnen waarmaken!

25 januari 2016

Vertraagde levering

Schoenen bij Men at Work besteld. "Voor 21:00uur besteld, volgende werkdag geleverd" is de slogan. Dit is niet gelukt. 4dgn later pas geleverd. Dus ook niet cadeau kunnen geven met Kerst. Uit de reactie blijkt zogezegd dat het door de verhuizing komt van hun distributiecentrum. Niet mijn probleem maar dat werd het helaas wel...Wel als geste een sigaar uit eigen doos van 10% korting op volgende bestelling bij Men at Work.
Helaas zal ik dat niet meer doen.

Nb ze reageren wel netjes op mijn e-mail maar met redelijk standaard inhoud.

29 december 2015

oplichters

ik heb via de winkel iets besteld, waarbij ik voor verzendkosten moest betalen die eigenlijk niet voor mijn rekening kwamen. Ik heb dus 4 euro te veel betaald.

Ook gebeld met de klantenservice die toen zelf niets op wilde lossen, maar me vertelde dat ik dit zelf maar moest doen.

19 november 2015

Had ik deze reviews maar eerder gezien

Enkele dagen na mijn bestelling en vooruitbetaling kreeg ik een mailtje dat er 3-5 dagen vertraging was opgetreden. Een week later krijg ik doodleuk een mailtje dat het product niet meer leverbaar is. Manatwork heeft niet de moeite genomen om een alternatief te zoeken, geen goedmakertje, nada noppes nul.
Die hebben het online gebeuren niet begrepen helaas.
Nu maar hopen dat ik snel mijn geld terugkrijg. Men belooft binnen 7 dagen..we zullen het zien.

J.Sweers

22 oktober 2015

slechte service

Bestelling geplaatst en na 4 dagen nog niks, zelfs geen email met bevestiging van bestelling, Heb ondertussen al 2 emails verzonden maar ook hierop krijg ik geen reactie. Wat een slechte webschop had gedacht dat ik van de men at work wel wat beters kon verwachten maar niet dus. absoluut géén aanrader!

30 september 2015

waardeloos, nooit meer bij Menatwork

Menatwork heeft een zeer slechte onbetrouwbare webwinkel , lang wachten op je spullen , spullen niet geleverd maar wel betaald en geen info waarom, moet je zelf achteraan bellen,spullen terug gestuurd om voor een andere maat om te ruilen duurde erg lang daarom gebeld zou ze binnen een week krijgen een week later weer gebeld krijg dan te horen dat ik niet kan ruilen ivm outlet artikelen kan alleen geld terug krijgen terwijl een week daarvoor werd gezegd dat ze er binnen een week zouden zijn en bij levering werd ook aangegeven dat je ze voor een andere maat kunt ruilen. We hebben u een mail gestuurd krijg je te horen nou die mail moet ik nu nog krijgen net als mijn geld wat al drie weken geleden is afgeboekt !!!!

26 september 2015

zeer slechte service

Nooit iets bestellen!!!! Zeeeer slechte service. Zowel het verzenden als de klantenservice. Na 9 dagen nog geen pakketje.

17 september 2015

super slechte service!!

op donderdag middag heb ik een bestelling geplaatst bij men at work, Het pakket zou er een dag later zijn, nu een week later nog geen pakket! krijg ik net een mailtje dat 1 product niet op voorraad is, terwijl ik al betaald heb, Nu nog steeds geen bevestiging van verzending gehad, Ook heb ik gewoon 3.95 verzendkosten betaald terwijl dat deze week gratis is, en ik pas eind van de week me bestelling krijg. Absoluut geen aanrader om hier te bestellen komen beloftes niet na,

17 september 2015

Misleiding en trieste communicatie

Menatwork is meester omzetten van hun probleem naar jouw probleem. Op de website vermelden ze dat als je voor 21:00 uur besteld de dag erop geleverd gaat worden. Inmiddels 8 dagen verder en nog steeds geen levering.

"Helaas wordt 1 item uit uw bestelling continue afgewezen door verschillende winkels." Ik heb laten weten dat het item geannuleerd mag worden zodat de zending toch door kan gaan. Ook hier wordt geen gehoor aan gegeven. Dit is echt onaanvaardbaar.

Dat menatwork de interne structuren niet op orde hebben is echt niet het probleem van de klant. Ik raad dan ook iedereen aan om uit te wijken naar andere webshops.

15 september 2015

slechte levering

inderdaad wat je veel leest, voor 21.00 uur besteld morgen bezorgt.
artikelen waren op voorraad en stond geen levertijd bij!
maar geen levering..nu volgende dag avond staat order nog steeds status in behandeling.

3 september 2015

Geen goede ervaring

Slechte beoordeling. In de winkel te Zwolle was er nog één zwembroek over met kapot en afgeraffeld touwtje. Betreft een zwembroek van 25,- Ik heb gevraagd of ze er nog één op voorraad hadden liggen. Dit hadden ze niet, maar de beste man, die oogde en reageerde alsof hij wel een goede vakantie kon gebruiken, kon me maarliefst 5% korting korting geven! Dat zet nog eens zoden aan de dijk... (niet dus). Wel mocht ik in de winkel te Zwolle achter hun computer via de webshop de zwembroek bestellen. De medewerker had het scherm klaar staan waar ik mijn adres op kon invullen. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik het niet op mijn thuisadres wou laten afleveren, maar op mijn werkadres. Volgens de medewerker stond zo alles goed ingevuld. Eenmaal thuis kreeg ik een mail waarin stond dat het op mijn thuisadres werd afgeleverd. Niet leuk dus. Vervolgens heb ik een mail gestuurd met de vraag of het z.s.m. gewijzigd kon worden, maar hier heb ik tot op heden nog geen antwoord op ontvangen. Volgens de telefonische medewerker hadden ze pakketten dubbel gelabeld, waardoor DHL ze niet kon accepteren. Intussen is het pakketje nog steeds niet binnen. Na de vakantie (over twee) weken maar weer eens proberen te bellen met ''men at work'' om zo mijn zwembroek alsnog retour te kunnen zenden. Kortom... zeer slechte ervaring in de winkel EN webshop van ''men at work''.

1 augustus 2015

Niet kunnen waarmaken van beloftes! Slechte afhandeling klacht!

Als verjaardagscadeau bestelde ik daags ervoor een broek in de webshop (voor 21 uur besteld is dag erna bezorgd is 1 van hun speerpunten).
Na mijn bestelling kreeg ik geen bevestigingsmail en ook geen track & trace code. Mijn geld was wel direct afgeschreven. Ik stuurde direct een mail naar de klantenservice maar daar kreeg ik geen antwoord op.
Dag erna 's ochtends gebeld en er werd mij verzekerd dat mijn bestelling gewoon die dag zou worden bezorgd. Om die reden hele dag thuis gewerkt en brievenbus in de gaten gehouden, maar die bleef leeg. Toen ik om 17 uur belde met de webshop zei een andere medewerker dat de bestelling pas net verstuurd was.
De klantenservice die daarna mijn klacht afhandelde had wel paar gratis excuses voor me maar beschikt blijkbaar over zo weinig empathie en zakelijk vermogen dat ik besloten heb het zo te laten.

Note to self: Nooit meer iets bestellen hier!

17 juli 2015

komen de beloften niet na!dus koop hier niet!

Ik heb een paar dagen geleden een overhemd bestelt. Ik had hem de volgende dag nodig dus ik dacht; Mooi! Voor 21:00 besteld volgende dag in huis. Volgende dag zitten wachten op het pakketje helemaal niks. Nu had ik geen overhemd. Ik vind het contact erg slecht gaan en ik raad deze site zeer af. Nog steeds niet binnen en ik vraag me af of hij nog wel binnen komt. KOOP HIER NIET! Erg vervelende medewerkers.

26 juni 2015

MAken niet waar wat ze beloven

Op een werkdag voor 21.00 besteld 4 dagen later nog steeds niet in huis en ook geen idee wanneer wel. Email contact gehad met de klantenservice, gaan niet in op je vraag ( wanneer komt het en waarom lukt het bezorgen niet) en doen niet hun best je echt te helpen. Ze adviseren je geduldig je bestelling af te wachten.
Daar word ik boos van.
Ik heb geduld en begrip maar pretendeer niet "voor 21.00 besteld morgen in huis" en vertel me dan waarom het niet lukt dan haal ik het nog liever op.
Ik raad iedereen bestellen af.

5 februari 2015

Leuke site, mooie prijzen!

Ga vaak voor plezier naar menatwork.nl, het is een fijne webshop en ze hebben vaak mooie aanbiedingen. Service is hartstikke goed en de levering (met kleinigheden als tester, snoepje en magazine) is fantastisch.

4 oktober 2011
Reviews in alle talen tonen. (60 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken