Menzzo Reviews

73.928
TrustScore 2 uit 5

2,2

Zeer slechte service! Geen normaal contact mee te krijgen! Houden zich niet aan afspraken na het leveren van een kapot meubelstuk!

Na alle onderstaande reviews werd ik wel wat zenuwachtig. Levering ging vlekkeloos, met prettige track-and-trace berichten van zowel Menzzo als DPG en een tijdslot van een uur waarbinnen ze zouden ko... Toon meer

Mooie spullen, op tijd geleverd. Wij waren niet thuis tijdens de ontvangst maar de bezorger was zo flexibel met ons te kijken naar een oplossing. Ik zag de reviews nadat ik mijn (hele grote) best... Toon meer

In januari een stoel en tafel gekocht. De levering werd steeds opgeschort, dus in overleg met een filiaalmanager is de aankoop geannuleerd. Nu wacht ik al een half jaar op terugbetaling van mijn aanko... Toon meer

1. Meubelwinkel

Over Menzzo

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

MENZZO, filiale de la société DAVLI, est concepteur et importateur de meubles contemporains au design étudié pour faciliter votre quotidien.

Des tables basses relevables, dépliables, à rallonges, des chaises empilables, des lits avec espace de rangements... Tout est pensé pour vous faire GAGNER DE LA PLACE, du TEMPS, et de l’ARGENT.

Retrouvez, sur notre SITE INTERNET ou en BOUTIQUE, des meubles modernes et pratiques, qui font le succès de notre magasin Menzzo, souvent copié mais jamais égalé !

Notre équipe est disponible et à votre écoute, pour vous aider à choisir les produits dont vous avez besoin, que vous habitiez un grand pavillon ou un petit appartement.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

74K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(73.928)

834 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloos

Levertijd van mijn product zou 16 weken zijn en is al een keer verlengd. In november '23 besteld en nu wéér met 2 maanden (!) vertraagd. Je krijgt iedere keer een standaard vertaalde tekst terug op je mail. Ik wil mijn geld terug want ik zie niet gebeuren dat mijn bestelling nog gaat komen.

3 februari 2024

Slechte winkel

Slechte winkel. 26 mei 2023 een tafel besteld . Deze zou binnen een aantal weken geleverd worden . 4 maanden later hebben wij de koop ontbonden . Nu weer 4 maanden verder en het geld is nog niet terug gestort.
Nr 25000007498. Wel klant vriendelijk.

31 januari 2024

Wat een slechte bedrijf ik heb in…

Wat een slechte bedrijf ik heb in augustus 2023 een eethoek besteld zou snel geleverd worden niet dus.ik zag dat het ineens in december zou zijn
Maar ook dat ging mis.volgends de planning ging het ook weer opeens van product moet nog gemaakt worden jaaaa voor de 3de keer.ik kreeg een mail of ik nog even wilde wachten het werd opeens maart voor levering dus ik heb de bestelling geannuleerd. En nu is het wachten op mijn geld krijg ook inderdaad steeds weer een vreemd verhaal wat kunnen we hier mee doen?je word aan het lijntje gehouden

25 januari 2024

Slechte kwaliteit geen service

De tafel werd te laat geleverd, wat natuurlijk kan gebeuren. Ik heb toen contact met ze opgenomen omdat ik met vakantie zou gaan en niet thuis zou zijn. Toch hebben ze de tafel in mijn vakantie geleverd. Toen ik thuis kwam en de tafel uitpakte, zag ik dat de tafel was beschadigd. Ik nam contact met ze op en kreeg te horen dat ik dit binnen 24 uur had moeten melden en dat ze niks meer voor me konden doen. Uit zogenaamde coulance wilde ze me 50 euro terug betalen, maar ook dat hebben ze nooit meer gedaan. Als ik er weer om vroeg kreeg ik een automatisch antwoord. De tafel is overigens ook van zeer slechte kwaliteit. Elk druppeltje water laat z'n sporen achter. Slechte kwaliteit en zo mogelijk een nog slechtere service

25 mei 2023

beschadigd product

beschadigd product, slechte kwaliteit. ze betalen slechts 35% van de productprijs terug, en ik wacht al meer dan een maand op de terugbetaling.

15 december 2023

Onbetrouwbare organisatie

In juli een fauteuil besteld, maar nooit ontvangen. Veel gemaild met het bedrijf, zou diverse keren alsnog worden verstuurd maar nooit ontvangen. Uiteindelijk geld terug gevraagd en dit zou uitgevoerd worden, maar geld nooit teruggekregen.

Ze communiceren in het Frans.

13 januari 2024

Juni 2023 achterwand besteld en betaald…

Juni 2023 achterwand besteld en betaald a 174 euro. Kon niet geleverd worden maar zou binnen 14 dagen mijn geld teruggestort krijgen.
Nou na tig emails en ruim 4 maanden verder.nog geen cent ontvangen.
Heb aangifte gedaan van internet oplichting want na elke mail zeggen ze dat ze t naar de boekhouding gaan sturen maar volgens mij hebben die oplichters helemaal geen boekhouding.
MENSEN NIETS KOPEN BIJ HUN DUS !

13 januari 2024

Ik heb 10 februari 2023 een tafel…

Ik heb 10 februari 2023 een tafel besteld voor 475 euro inclusief bezorgkosten (via Hipay betaald). Nooit geleverd, ook geen geld teruggestort gekregen na meerdere mails van mijn kant. Je krijgt een antwoord in slecht Nederlands dat het naar de betreffende afdeling doorgestuurd wordt. NOOIT MEER IETS VAN GEHOORD. Niets bestellen bij dit (NEP)bedrijf, je wordt opgelicht!!!!!!!

10 februari 2023

Kan niet slechter

Op 7 juni piano bankje besteld. Zou na 7 weken geleverd worden. Werd 19 december. Nu staat er verwachte tijd 1 feb 2024!!!
Ik heb een compleet huis ingericht. Er zijn dingen stuk geleverd, dingen die ontbraken maar alles netjes opgelost. De langste wachttijd was 4 maanden. Dit slaat echt alles! Raad dit bedrijf ten zeerste af!

18 december 2023

Slecht

Vorige week besteld staat dat het op voorraad is maar omdat ik toch een mail stuurde na de review gelezen te hebben kreeg ik het antwoord niet op voorraad en kan ik me geld terug krijgen of een ander artikel nou ik hoop dat ze spoedig me geld terug sturen .

12 december 2023

Ik heb 6 Juli 2023 EETSTOELEN…

Ik heb 6 Juli 2023 4 EETSTOELEN BESTELD T.W.V. 362 EURO VOOR MIJN MOEDER ALS CADEAU, NIET EENS MIJ ZELF, BESEF!!! Vervolgens toen keek ik eerst de recensies online, gezien ik geen mongool ben en zomaar ergens ga bestellen en toen waren ze vrij redelijk, niet perfect, maar er werd tenminste wel geleverd of compensatie geleverd. Bij mij klaarblijkelijk niet. Vanaf 6 Juli 2023 was er zogenaamd vertraging vanuit China. Uiteindelijk geannuleerd, want ze bestonden blijkbaar niet, gezien ze oplichters zijn. Is ook een frans bedrijf, dus als ik naar hun hoofdkantoor in Frankrijk moet, pak ik ze daar wel aan voor m'n geld, klootzakken! Ik heb de Europese consumentenbond ingeschakeld, mijn advocaat en als het moet Mocro Maffia, want mijn geld ga ik hoe dan ook terug zien!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 december 2023

Onbetrouwbaar bedrijf

Heb in mei 2023 een eethoek gekocht met de verwachte levertijd van 7 weken. De levertijd wordt nu 01-02-2024. De klantenservice antwoord wel, maar ze komen hun beloftes niet na. Ik heb dit nooit eerder meegemaakt met een bedrijf. Heb uiteindelijk hulp van ECC ingeschakeld.
Wat is een ECC?
Het Europees Consumenten Centrum (ECC) adviseert en bemiddelt wanneer u een conflict heeft met een ondernemer uit een ander EU-land, Noorwegen of IJsland. Ook informeren wij u over uw consumentenrechten in de EU.
Ik hoop dat ze me kunnen helpen mijn aankoop bedrag terug te krijgen.

24 mei 2023

Eethoek besteld

Eethoek geannuleerd met de reden dat de levering continu werd opgeschoven.
Geld zou binnen veertien dagen terug gestort worden op mijn rekening, intussen zijn we maanden verder.
Maar nog steeds het geld niet terug

30 november 2023

Opgepast voor retour

Bestelling gedaan in februari , is geleverd. Maar was niet aan onze verwachting , dus terug meegegeven aan de chauffeur. Deze man was correct . Maar dan de terugbetaling laat al 9 maanden op zich wachten . Vele mails gestuurd en de antwoorden zijn bijna hetzelfde , wegens drukte is u bedrag nog niet terugbetaald . De boekhouding is opgestart . Nu de laatste weken geen antwoord meer op mails die ik nog regelmatig stuur.

25 november 2023

Vreselijk!

4 maanden verder, 60 mails verder en nog geen terug betaling.

N° 25000008126

22 november 2023

Slechte service

Zijn er mensen hier die hun geld terug hebben gekregen .Mij is zelfs geadviseerd om aangifte te doen .hoe kan het dat dit bedrijf zo zaken kan doen.

9 november 2023

KIJK UIT!

KIJK UIT!
Nooit hier bestellen voor mij,Alleen maar hoofdpijn!
Je krijgt je geld niet terug!
Ze leveren kapotte spullen vervolgens moet je ze smeken om je geld.
De financiële afdeling is zogenaamd niet bereikbaar!
Vreselijk bedrijf!
😡😡😡😡😡😡😡😡🥶

6 november 2023

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel . Na maanden contact en bestelling geannuleerd, nog steeds mijn geld niet terug .wan gedrag van dit bedrijf .

2 november 2023

Slecht ik krijg mijn terugbetaling maar…

Slecht ik krijg mijn terugbetaling maar niet terug vaak contact gehad met klantenservice genaamd (Yves Daniel ) maar geen stap veder ben nu al 3 maanden veder defect product duurde al 1 maand tot ze het kwamen ophalen en nu krijg ik mijn geld ook niet terug

1 juli 2023