Menzzo Reviews

73.929
TrustScore 2 uit 5

2,2

Zeer slechte service! Geen normaal contact mee te krijgen! Houden zich niet aan afspraken na het leveren van een kapot meubelstuk!

Na alle onderstaande reviews werd ik wel wat zenuwachtig. Levering ging vlekkeloos, met prettige track-and-trace berichten van zowel Menzzo als DPG en een tijdslot van een uur waarbinnen ze zouden ko... Toon meer

Mooie spullen, op tijd geleverd. Wij waren niet thuis tijdens de ontvangst maar de bezorger was zo flexibel met ons te kijken naar een oplossing. Ik zag de reviews nadat ik mijn (hele grote) best... Toon meer

In januari een stoel en tafel gekocht. De levering werd steeds opgeschort, dus in overleg met een filiaalmanager is de aankoop geannuleerd. Nu wacht ik al een half jaar op terugbetaling van mijn aanko... Toon meer

1. Meubelwinkel

Over Menzzo

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

MENZZO, filiale de la société DAVLI, est concepteur et importateur de meubles contemporains au design étudié pour faciliter votre quotidien.

Des tables basses relevables, dépliables, à rallonges, des chaises empilables, des lits avec espace de rangements... Tout est pensé pour vous faire GAGNER DE LA PLACE, du TEMPS, et de l’ARGENT.

Retrouvez, sur notre SITE INTERNET ou en BOUTIQUE, des meubles modernes et pratiques, qui font le succès de notre magasin Menzzo, souvent copié mais jamais égalé !

Notre équipe est disponible et à votre écoute, pour vous aider à choisir les produits dont vous avez besoin, que vous habitiez un grand pavillon ou un petit appartement.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

74K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(73.929)

840 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super mooie bank

Super mooie bank. Zit heerlijk. Bank was op voorraad dus werd redelijk snel geleverd. De chauffeur van het transport bedrijf heeft de pakketten netjes tot aan de achterdeur gebracht. Goede service.

11 oktober 2023

GEEN RETOURBETALING

We wachten al 3 maanden voor een terugbetaling. Mensen.. als je retour gaat zenden , dan heb je kans dat je je geld niet gaat krijgen.

Helaas belazert dit bedrijf mensen en houd het mensen bezig met standaard gegenereerde berichten als ' we hebben het doorgegeven aan de boekhoudafdeling. Bedankt voor uw geduld'.

Je hebt er helemaal niets aan. De ECC is hier ook ingeschakeld. Bestel voor een paar tientjes op eigen markt.

Dit is het absoluut niet waard. Als je belt en aangeeft dat je Engels spreekt, dan hangen ze ook zomaar op.

Erg brutaal en waardeloos. Hoop dat ECC wat kan doen en anders kunnen ze juridische handelingen van mij verwachten. In de reviews vind ik veel meer slachtoffers die geen retourbetaling krijgen!!

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

10 oktober 2023

Scam

Scam. Ze doen er al een maand over voor de terugbetaling van een bank die ik nooit heb ontvangen.
Ga nu de ECC inschakelen.

9 oktober 2023

Menzzo.be Menzzo.fr OPLICHTERIJ

lieve mensen
TRAP ER NIET IN
Het zijn oplichter!!
voor de gedupeerden klint onderstaande bericht bekend in de oren. zo ben ik nu dus ruim 6 maanden bezig voor een terug betaling

""Hallo lieve klant,

We kunnen begrijpen dat deze vertraging in de terugbetaling u in een moeilijke positie brengt en het spijt ons oprecht.

Maar zoals vermeld, wacht tot ze zijn verwerkt, zodat u uw terugbetaling ontvangt.

We blijven tot uw beschikking.

Cordialement
Ardaly de Menzzo
Menzzo.fr
221 rue paul vaillant couturier
94140 Alfortville ""

10 maart 2023

Tip tot terugbetaling voor gedupeerden

In januari 2023 stoelen besteld die met beschadigingen geleverd werden. Chauffeur weigerde deze terug mee te nemen en toen begon de ellende.
Lang verhaal kort... 8 maanden en 40 mails later nog steeds geen terugbetaling. Steeds hetzelfde (slecht uit het frans vertaalde) antwoord dat men het had doorgeven naar hun financiële afdeling.
Tenslotte het ECC (Europees centrum voor de consument) ingeschakeld en na 1 mailtje van hun lukte het Menzzo blijkbaar wel om zich aan de afspraak tot terugbetaling te houden. Bij deze deel ik graag hun gegevens aan alle gedupeerden van deze website:
ECC (Europees centrum voor de consument)
Hollandstraat 13
1060 Brussel
Tel.: +32 2 542 33 46
Fax: +32 2 542 32 43
E-mail: info(at) eccbelgie.be (reviews mogen geen email adressen bevatten blijkbaar)
Succes!

20 september 2023

Wat een verschrikkelijk bedrijf.

Wat een verschrikkelijk bedrijf.
Je besteld een eethoek na een week breken de poten van de stoelen af..Hersenschudding tot gevolg omdat je met je hoofd tegen een muur aanknalt...Levens gevaarlijk...Stoelen even allemaal omgekeerd blijken de de ondersteuningen allemaal los te staan van de poten zonder dat ze vast gelast zijn..Meteen een klacht ingediend.Bewijzen doorgestuurd.3 weken lang niets horen Na een maand zitten dat durven we niet meer. Beginnen de stoelen te verkleuren duidelijk zie je de lijm laag ...Weer een email met klacht,,,Nu antwoord dat we binnen 48 uur hadden moeten reageren en kunnen we een vergoeding van 28 euro krijgen..Dit zijn echt oplichters,, We gaan kijken welke stappen we kunnen ondernemen

12 september 2023

NIET DOEN!

NIET DOEN!

Bestelling geplaatst.
Bestelling bezorgd.
Bestelling helaas zwaar beschadigd dus ter plekke pakket geweigerd zodat bezorgdienst het mee terug kon nemen.

Dan begint de ELLENDE
Vele e-mails geschreven en soms antwoord gehad.
Bevestiging van ontvangst door Menzzo waarin ook staat het aankoopbedrag te retourneren.
DAT DOEN ZE DUS NIET.

Geen artikel en Geen geld……

Website ziet er gelikt uit
Mooie artikelen voor redelijke prijzen

Antwoorden per e-mail zijn onsamenhangend omdat er een vertaalprogramma ingezet wordt en per telefoon alleen bereikbaar met een Frans nummer en in de Franse taal.
Na verzoek het gesprek in Engels te doen werd de verbinding verbroken.

PAS OP!!! NIET BESTELLEN.

Wij hebben zojuist aangifte gedaan in de hoop het aankoopbedrag plus verzendkosten terug te krijgen….

Hopeloos. Waardeloos. Respectloos.

21 augustus 2023

Geld weg voor niets. Klantenservice reageert niet

Hoe kan het dat een bedrijf dat al sinds 2020 (!!!) zijn klanten bedondert nog steeds zijn gang kan gaan? Blijkbaar zijn er meer mensen gedupeerd: ik heb stoelen besteld die totaal niet leken op wat ze hadden gestuurd. Dit heb ik geretourneerd en en na 3 maanden heb ik nog niet mijn geld terug. Op instagram hebben ze me geblokkeerd en iedereen die klachten heeft wordt geblokkeerd. Blijkbaar zijn ze al heel lang bezig met deze praktijken (zie instagram pagina Menzzo.aranque).

1 juni 2023

levering 3de keer uitgesteld

Ik wacht al (leveringstermijn 12 weken) sinds begin mei op mijn bestelling. Hen zelf moeten contacteren. Ondertussen al voor de 3de keer uitgesteld. Ook tegemoetkoming krijg ik niet gestort. Hun dienst zal het nodig doen. Wanneer, geen mens die het weet. Om moedeloos van te worden. Veel beloven en niets klopt. Ik bestel nooit nog bij hen. De slechtste service ooit.
Vandaag (23/8) opnieuw geen antwoord gekregen wanneer ze me de tegemoetkoming eindelijk eens gaan betalen. Ze beginnen steevast met Lieve klant. Iets wat ik gevraagd heb niet meer te doen, gezien ik dat hypocriet gedoe niet apprecieer.

9 augustus 2023

Kwaliteit trekt op niks..

Kwaliteit trekt op niks... Ik heb 6 eetstoelen besteld. Ze waren precies zoals op de foto, maar een paar waren beschadigd, hiervoor heb ik wel een % terugbetaald gekregen. Ik was op het begin tevreden. Maar na nog geen half jaar zijn 4 stoelen al onbruikbaar. De stoelen zijn doorgezakt, waardoor als je erop zit de poten uiteen gaan en je erdoor zakt... Kwaliteit trekt dus op niets, terwijl ik rond de €80 per stoel heb betaald! Wij wouden dat deze stoelen zouden hersteld worden of we nieuwe zouden krijgen. Dat is niet gebeurd. We kregen een kleine % vergoeding, terwijl we daar niet eens om vroegen. Want wat zijn wij met 20-30€ als wij 4 stukke stoelen hebben en waarschijnlijk de resterende 2 ook stuk zullen gaan. Na mails te sturen werd ons gezegd dat ze voor 1 stoel een nieuwe zitje zullen opsturen. Dit is ook nooit gebeurd en na 4-5 keer contact op te nemen met hun word ons telkens gezegd dat ze dit zullen regelen, maar dat gebeurd niet en tis zeker al een half geleden... Ik verwacht ook niet meer dat dit zal gebeuren. Kwaliteit 0 ,service 0. Nooit bestel ik nog iets op deze site en ik raad iedereen af om hier iets te bestellen! Het is mss een paar euros goedkoper dan elders, maar beter een beetje bijbetalen voor normale kwaliteit.

2 december 2022

Onbetrouwbaar en slechte service!!

Ik heb hier een halfjaar geleden grote tafels besteld, die ik nooit binnen heb gekregen. Ze vertelde in een mail dat die tafels tijdens vervoer kapot zijn gegaan en ze geen nieuwe kunnen sturen omdat ze niks meer op voorraad hebben. Ik zei toen dat ik dan de geld teruggestort wil hebben. 6 maanden later en nog steeds GEEEN geld terug gekregen. Telkens wanneer ik een mail stuur met daarin dat ik mijn geld terug wil, geven ze aan dat de financiële administratie dat moet verder regelen en hun daar niks aan kunnen doen. Ook hebben ze geen telefoonnummer of klantenservice waar ze op bereikbaar zijn. We zijn nu al 6 maanden verder en er gebeurd niks vanuit hun kant.

27 december 2022

Mooie betaalbare stoelen

Heb hier 4 stoelen voor de eethoek gekocht,velvet taupe zijn mooi en goed geleverd.De levertijden kloppen,dpd geleverd is Iets minder,stoelen waren uit Frankrijk zo binnen in Nederland maar dan duurt het nog een week door dpd.De stoelen zijn perfect en veel goedkoper dan elders.

30 juni 2023

Mennzo.nl: kapotte tafel en niet-empathische klantenservice

Ik bestelde de 'Spica uitschuifbare industriële eettafel zwart metaal en donker hout'. De bezorger had de zware doos in huis getild dus het viel mij niet direct op dat deze beschadigd was. Ik was niet in de gelegenheid de tafel direct uit te pakken en te inspecteren omdat de tafel voor mijn moeder was en bij haar was afgeleverd. Enkele dagen later wilde ik het pakket uitpakken en zag toen dat de doos ernstig beschadigd was en merkte ik dat er losse onderdelen rammelden in de doos. Door een scheur in de doos zag ik dat in elk geval 1 hoek van de tafel was beschadigd. Ik liet de doos dicht en wilde contact opnemen met de klantenservice. Pas toen ik een telefoonnummer ging zoeken om de klantenservice te bellen, zag ik op de klantenservicepagina staan dat je eventuele klachten BINNEN 48 UUR moest doorgeven. De klantenservice is enkel per e-mail te bereiken, niet per telefoon. Ik heb foto's gemaild en uitgelegd wat er aan de hand was, dat ik niet direct de tafel had kunnen inspecteren. Geen enkel begrip, nee, ik was te laat, jammer joh. Terwijl het duidelijk was dat het pakket tijdens het transport beschadigd is geraakt en kapot bij mijn moeder is aangekomen. Geen omruilgebaar, slechts 10% van de aankoopprijs werd vergoed. In mijn geval was de tafel 208,- + 30 bezorgkosten (achterlijk duur voor hoe ze ermee zijn omgegaan!) maar ik kreeg slechts 20,80 terug voor de schade, want de bezorgkosten van 30,- telden daarbij niet mee. Ook wilde Mennzo niet met terugwerkende kracht alsnog het actietarief rekenen waarvoor de tafel intussen op de website stond, namelijk 160 ipv 208,-. Had ik toch wat schappelijker gevonden bij zulke beschadigingen.

Na uitpakken van het pakket bleek dat er nog ernstigere beschadigingen waren dan alleen het kapotte hoekje waarvan ik melding aan de klantenservice heb gemaakt:
- gebroken balk waar tafelblad op rust (lange kant)
- bijna gebroken balk waar tafelblad op rust (korte kant)
- afgebroken stang waardoor verlengstuk niet meer werkt
- afgebroken geleiders voor deze stang en voor de andere stang van ditzelfde verlengstuk
- hoekje van tafelblad kapot
- diverse krassen op de poten
- nog 2 kleine beschadigingen aan het tafelblad.

Ik zit hier nu dus met een kapotte tafel die mij in totaal 218 euro (incl. verzendkosten, minus 'schadevergoeding') heeft gekost, die totaal niet bruikbaar is. Weggegooid geld.

Foto's zijn op aanvraag beschikbaar, ik kan ze hier helaas niet posten.

Mijn conclusie: bestel niet bij Mennzo als je niet binnen 48 uur in de gelegenheid bent om je door diverse vervoerders rondgesmeten pakket te inspecteren, want de klantenservice toont weinig begrip en maken zich ervan af met een schijntje waar jij als klant weinig aan hebt.

6 juni 2023