Zeer slechte service! Geen normaal contact mee te krijgen! Houden zich niet aan afspraken na het leveren van een kapot meubelstuk!
Na alle onderstaande reviews werd ik wel wat zenuwachtig. Levering ging vlekkeloos, met prettige track-and-trace berichten van zowel Menzzo als DPG en een tijdslot van een uur waarbinnen ze zouden ko... Toon meer
Mooie spullen, op tijd geleverd. Wij waren niet thuis tijdens de ontvangst maar de bezorger was zo flexibel met ons te kijken naar een oplossing. Ik zag de reviews nadat ik mijn (hele grote) best... Toon meer
In januari een stoel en tafel gekocht. De levering werd steeds opgeschort, dus in overleg met een filiaalmanager is de aankoop geannuleerd. Nu wacht ik al een half jaar op terugbetaling van mijn aanko... Toon meer
Over Menzzo
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
MENZZO, filiale de la société DAVLI, est concepteur et importateur de meubles contemporains au design étudié pour faciliter votre quotidien.
Des tables basses relevables, dépliables, à rallonges, des chaises empilables, des lits avec espace de rangements... Tout est pensé pour vous faire GAGNER DE LA PLACE, du TEMPS, et de l’ARGENT.
Retrouvez, sur notre SITE INTERNET ou en BOUTIQUE, des meubles modernes et pratiques, qui font le succès de notre magasin Menzzo, souvent copié mais jamais égalé !
Notre équipe est disponible et à votre écoute, pour vous aider à choisir les produits dont vous avez besoin, que vous habitiez un grand pavillon ou un petit appartement.
221 rue paul vaillant couturier, 94140, alfortville
- 0143751118
- info@menzzo.fr
- www.menzzo.fr
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Doe het niet !!!!!!!!!!
Ik adviseer u allen met klem hier nooit maar dan ook nooit wat te bestellen. Levering wordt niet nagekomen en terug betalings termijn helemaal niet. Uiteindelijk via een.juridische instantie mijn geld na ruim 50 werkbare dagen terug gekregen ( dit is exclusief weekende en feestdagen ) terwijl deze slechte firma 14 werkbare dagen aangeeft. Iedere dag mails gestuurd, uiteindelijk door een juridische aanschrijving 2 dagen later mijn geld gekregen. Dit is een firma die niet te vertrouwen is en zijn afspraken.niet nakomt. Ook leveringen worden via mail even 4 maanden uitgesteld of het niets is. Nooit maar dan ook nooit zaken mee doen, behalve als je een hekel asn je geld hebt en er van af wilt en er niets voor terug wilt.
Stoelen gehaald
Stoelen gehaald, ze waren op voorraad en ik kreeg ze binnen een paar dagen. Ze zijn precies zoals op de foto's en de prijs is redelijk betaalbaar, daarom heb ik ze gekocht. Ik zocht al maanden naar zulke stoelen in de winkels, maar ze zijn onnodig duur. Ik kon ze niet zelf monteren, maar mijn vriend heeft me geholpen en het lukte. Verder waren ze schoon, geen vlekken, nieuw uit de doos, gewoon prima. De tweede bestelling is ook goed verlopen.
Alles top in orde en netjes verpakt en…
Alles top in orde en netjes verpakt en op tijd geleverd
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat…
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat zeker gedaan! Ik heb eind januari eetstoelen besteld, NOOIT ontvangen. Het werd elke keer maar uitgesteld. Ik ben al 3 maanden bezig om mijn geld terug te krijgen terwijl er duidelijk staat binnen 14 werkdagen! NOOIT BESTELLEN HIER
Fraudeurs zijn het!!
Fraudeurs zijn het!!! Vreselijke organisatie! Reageren niet of heel laat op mail, als ze wel reageren krijg je antwoorden waar je niets aan hebt, er is geen telefoonnummer om te ze te bellen, ze leveren zeer slechte kwaliteit producten en ze komen hun afspraken om je geld terug te storten niet na. Ik ben al 3 maanden met ze bezig en het is echt waardeloos. NOOIT IETS KOPEN!!!
OPLICHTERS
Oplichters zijn het! Meer als een jaar geleden nachtkastjes besteld en maanden later nog niets ontvangen of vernomen. BESTEL HIER NIET.
Oplichters! KOOP HIER NIET!!
Zelfde verhaal als velen; hoofdbord besteld, levering werd later, inmiddels maanden verder met veel beloftes voor terugbetaling maar niets ontvangen. Het ligt nu bij een incassobureau.
KOOP HIER DUS NIET!!
Een bed hoofdbord besteld in november…
Een bed hoofdbord besteld in november 22. In februari zou deze geleverd worden, maar ik moet zelf ineens constateren dat de levertijd verlengd is tot mei 23. Hierop contact opgenomen met de firma. Ik kon kiezen uit terugbetaling of een korting. Ik koos voor terugbetaling, omdat de levertijd nog steeds niet gegarandeerd kon worden en mogelijk weer verlengd zou worden. Echter tot de dag van vandaag geen geld gezien en zeker 40 mailtjes verder. Zijn er al mensen die de handen ineen willen/kunnen slaan om deze firma te stoppen?
Super blij!!
Ik heb 4 eetkamerstoelen besteld en na 8 dagen al geleverd. Mooie stoelen echt super blij mee! Ben blij dat ik de stoelen heb besteld voordat ik al deze negatieve ervaringen nu zit te lezen. Vind het wel jammer voor de mensen die niet zo een geluk hebben met hun bestellingen.
2 Nachtkastjes besteld
2 Nachtkastjes besteld. Helaas beschadigd geleverd. Per mail retourbon ontvangen, Retour gestuurd naar Frankrijk, en het geld netjes terug ontvangen.
Mail correspondentie laat zich wel wachten, maar met enig geduld komt het goed
Kijk uit! Menzzo licht jou op!
20 februari 2023 een aankoop via internet gedaan. Een borstbankje en 2 eetstoelen. Volgende dag het borstbankje geannuleerd. Het geld daarvan zou na 14 dagen terug gestort zijn maar dat is tot op heden nog niet gebeurd. E-mailtje over en weer gestuurd met beloftes en verontschuldigingen en word er meerdere malen om mijn bankrekeningnummer gevraagd. Ook de stoelen zijn niet geleverd, schade €422. Is er een mogelijkheid dit bedrijf aan te pakken?
Tafel besteld
Tafel besteld, deze was beschadigd aangekomen.
Na veel moeite namen ze hem retour.
Vervolgens zitten we op de terugbetaling te wachten.
Telefonisch niet te bereiken, ze geven geen antwoorden op je mail.
Bedrijf is dus niet te vertrouwen.
Kopen betekend niet retour, pas op!
Ik heb een stoel gekocht voor mijn dochter haar 15e verjaardag. Helaas vind ze deze wat te ouderlijk. Deze stoel zit onuitgepakt in de doos. Voordat ik het kreeg (was helaas al onderweg) heb ik gemaild naar contact mail nl en be dat ik het retour wil doen. Ik heb ze 4 x gemaild, maar 0 response. Zonder een retour etiket mag het niet retour. Ze laten niets van zich horen. Ze denken geld binnen en verder niks mee doen, schandalig! Ik zit met een stoel waar ik niets mee kan. SVP reageren aub. Mijn ervaring nu is niet kopen daar.
Retour? Onmogelijk
Wij zijn al twee weken bezig om een fauteuil retour te sturen, meerde keren moest ik foto's sturen. Zij reageren traag en blijven vragen stellen in plaats van antwoorden. Erg irritant en zonde van je geld. Wees alert koop niets bij deze respectloze gasten.
Mensen pas op
Mensen pas op. Dit zijn oplichters! Ze zeggen dat je bestelling geleverd is, terwijl dit niet zo is. Vervolgens reageert de klantenservice zeer langzaam en doen zij allemaal valse beloften. Ik wacht al maanden, maar heb mijn geld nog steeds niet terug.
Prijs/kwaliteit prima, bezorging/klantenservice is dramatisch
Voornamelijk bezorging is dramatisch. Er stond een levertijd van 2 weken bij mijn product, heb er 2,5 maand op moeten wachten. Werd amper op de hoogte gehouden, kon geen datum of tijdvak kiezen (het was een bed, dus groot en zwaar pakket). Kreeg enkel 24 uur vantevoren ineens een bericht dat ze morgen komen. Bezorging tot aan de stoep. Ik had een bed besteld, en had niet de tijd om iemand te regelen zo kortdag. Was niet te doen om in m'n eentje naar binnen te brengen.
Klantenservice in de tussentijd was inconsistent, gaven elke keer andere wachttijd indicaties, geen reden waarom het zolang duurt en na 3 keer mailen zeiden ze zelfs dat ze het niet wisten en ik maar gewoon moest wachten.
Bed zelf is mooi en goede kwaliteit voor de prijs. Installatie instructies is heel onduidelijk. Heb al heel wat meubels in elkaar gezet in m'n leven, maar dit was bijna niet te doen. Uiteindelijk gelukt en het was het wachten waard! Heel blij met het met bed. Maar verder zijn er echt nog wel verbeterpunten.
Dramatische manier van bestellen en…
Dramatische manier van bestellen en communicatie.
Website heeft zelf postcode 1033SC als default op online bestelformulier. Hun systeem maakte op basis van deze foutieve postcode van de plaats van aflevering AMSTERDAM terwijl wij AMERSFOORT ingevoerd hadden. Na directe melding door ons, zouden wij nog eens €54 betalen moeten betalen om er voor te zorgen dat onze postcode alsnog goed kwam te staan. Na enkele e-mails over en weer maakten ze er €27 van, hoe coulant =:(
Ik weigerde extra te betalen voor verzending en heb ze dat vele malen per e-mail gemeld. Bellen lukte niet, want verbinding werd verbroken of kreeg een bandje te horen.
Heb stoel uiteindelijk toch binnen door per telefoon GRATIS wijziging door te geven aan pakketbezorger GLS; klasse!
Zeer lastige communicatie met Menzzo. Ik ben daar echt zeer ontevreden over. Heb ook het idee, dat ik ten onrechte verteld werd extra te betalen voor aanpassing in afleveradres.
1 ster nog niet waard.wacht al maanden…
1 ster nog niet waard.wacht al maanden op mijn geld. Bestel hier niks
100 dingen beloven en niet nakomen ZEER…
100 dingen beloven en niet nakomen ZEER ONBETROUWBAAR LET OP!!
KOOP HIER NIKS
slecht slecht
ik heb ergens in december 2022 bankjes besteld een vooruit betaald. het zou februari 2023 afgeleverd worden. niet gebeurd toen heb ik mail gestuurd want bellen is er niet. ik kreeg te horen dat het levering is geschoven naar mei jl. dus heb ik de order geannuleerd. tot heden wacht ik op een terugbetaling. ze zeiden dat ik binnen 14 dgn terug betaald zou worden. inmiddels 5 weken overheen en nog geen betaling ontvangen. mensen als jullie iets bestellen, betaal dan niet vooruit