MicMac Computers is een hele goede zaak met scherp geprijsde computers. Ik zou iedereen willen aanraden om hier te kopen.
Op advies en ervaring van een kennis een laptop wezen kijken bij micmac en uit verschillende (superveel) laptops gekozen voor een snelle core i5 laptop. Hp elitebook 8440 in gebruik met volle tevreden... Toon meer
"ECHTE klanten" de reactie van MicMac computers spreekt al boekdelen hier niet te willen kopen. Wat zijn dan "NIET ECHTE klanten" zij die problemen ondervinden van de geleverde goederen? "antw... Toon meer
Een Lenovo ThinkCentre core i5 computer met wat aanpassingen besteld bij mic mac computers. Als ontwikkelaar had ik een extra systeem nodig die redelijk wat capaciteit in huis moest hebben. Vrijdag in... Toon meer
Arkansasdreef 10, 3565 AR, Utrecht, Nederland
- 030 - 201 28 99
- info@micmac-computers.nl
- www.micmac-computers.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
MicMac Computers is een hele goede zaak…
MicMac computers verkoopt heel graag maar garantie geven ze niet ondanks dat het op de factuur staat.
MicMac computers verkoopt heel graag met garantie van een jaar. 25 jan 2025 een laptop gekocht voor 538 euro. Kan niet anders zeggen een heel fijne laptop alleen in juli stopte hij er mee. Achteraf gebleken door een corrupte bios. HP lanceerde blijkbaar een update voor de bios waardoor de laptop niet meer wilde opstarten. Het lijkt een simpel probleem dus terug naar MicMac computers. Zij hebben er naar gekeken en kwamen er niet uit. Ze hebben hem opgestuurd naar HP voor reparatie. Na 2 weken later kwam er response dat de bios corrupt was en doen niets. Na wat Googled te hebben blijkt dat HP dit probleem kent en dat de bios bij de meeste AMD laptops van deze en andere HP ProBook x360 435 G7, HP ProBook 445 G7, HP ProBook 455 G7, HP EliteBook 835 G7, HP EliteBook 845 G7 en HP EliteBook 855 G7 corrupt geraakt is. MicMac computers komt met allerlei smoezen om verder niets te doen. Je zal de update zonder adapter aan de laptop hebben willen updaten. Vertelde dat ik niets wist van een update en zeker niet op dat moment dat hij aan was. Verder gebruik ik hem altijd aangesloten om meer performance te hebben. Hij kon zien dat dat zo was zij hij. Vanmorgen zij hij bij het ophalen dat als ik er zoveel verstand van heb hij niet begrijpt dat ik hem gekocht heb. Probleem met deze laptop kwam ik tegen bij het gericht zoeken naar het probleem omdat hij het niet meer deed. Hij vertelde ook je zal hem wel hebben opengemaakt. Natuurlijk niet, zij zijn de verkopers dus dan hebben zij de verantwoordelijkheid om hem te repareren dus dan maak je hem ook niet open. De reparatie van de laptop is kostbaar omdat zij standaard het moederbord vervangen en de prijs daarvoor zullen ze wel te horen hebben gekregen en daar hebben ze geen zin in. Het is erg jammer wij zijn sinds 2019 klant en vele systemen gekocht voor productie machines. Nooit problemen gehad maar nu een probleem en je wordt volledig met een kluitje in het riet gestuurd. Ik heb een andere bios chip besteld en die laat ik er in zetten en draai dan maar zelf voor de kosten op. Schandalig dat ze zo met klanten omgaan. Mijn advies is koop nooit iets bij MicMac computers want het woord garantie kennen ze niet.
Bij de aankoop heb ik aangegeven dat er geen Windows op hoeft want ik wilde op Linux Fedora draaien. Dit is een laptop met de videokaart en processor van AMD. Ideaal voor Linux. Fedora is een zeer goed beproefde Linux distributie. Bij de aankoop is mij niet verteld dat er dan geen garantie zou zijn op de laptop. Collega bedrijven verkopen deze laptop met Fedora voor geïnstalleerd ipv. Windows. Micmac doet er alles aan om onder de garantie uit te komen. Ik heb geen update uitgevoerd van de bios als dat zo is heeft de laptop zelf gedaan via HP.
Nu ik de recenties heb bekeken staan daar zeer vergelijkbare klachten over MicMac Computers Te Utrecht. Allemaal over garantie. Klanten kopen een computer, gaat stuk en centen weg. Dit bedrijf is onbetrouwbaar. Garantie tot de deur.

Zeer betrouwbare partner
Wij doen al 20 jaar zaken met dit bedrijf. Voor als onze klanten die ref-laptops willen, doen we met hun zeken.
Leveren een prima service en garantie. Ik zou ze met een gerust hart aanbevelen.
MicMac verkoopt refurbished rotzooi…
MicMac verkoopt refurbished rotzooi voor te hoge prijs en zijn heel onbeschoft tegen klanten waar ze weten dat ze niks aan verdienen zoals klachten over mislukte reparaties of klachten hebben over aangekochte produkt die tijdens garantietermijn wordt beloofd te repareren en net zolang aan het lijntje wordt gehouden dat ze dan zeggen geen garantie meer.Slechte sevice en te dure 2e hands rotzooi. Raad ten strengste af om hier te kopen.

Antwoord van MicMac Computers
Geweldige ervaring bij Micmac!
Bij binnenkomst werd ik warm ontvangen en voelde ik me meteen op mijn gemak. Het team is deskundig en geeft eerlijk en duidelijk advies. Ik kon direct de juiste keuze maken zonder gedoe.
Wat Micmac extra bijzonder maakt, is dat gezinnen met een U-pas (onder de 18 jaar) hier hun tegoed kunnen gebruiken – een geweldige service!
Ik raad iedereen aan om hier langs te gaan. Of je nu een nieuwe laptop, accessoires of advies nodig hebt, bij Micmac zit je goed!
Vol vertrouwen in producten en service van MicMac-computers
Ik heb de meeste van alle reviews hier gelezen, de negatieve allemaal. Ook alle gedegen antwoorden van MicMac-computers. Op grond van mijn bevindingen heb ik geconcludeerd dat MicMac een zeker te vertrouwen bedrijf is met een duidelijke klantgerichte service. De uitleg van MicMac naar aanleiding van door klanten beschreven problemen in de zeer negatieve reviews is steeds erg duidelijk en voor mij overtuigend. Ik zal dit jaar 2025 in de winkel langsgaan en hopelijk zelf de klantgerichtheid en hun deskundig advies ervaren bij de mogelijke aanschaf van 2 laptops.
Mijn nieuwe Lenoovo desktop
Mijn desktop die ik 5 jaar geleden bij MICMAC gekocht had kon het hedendaagse tempo niet meer bijbenen. Dus weer een ritje naar Utreg gedaan, en ik had wel een idee wat ik wilde, heb dat voorgelegd, en men begreep t weer precies en gaf mij het advies, wat ik stiekem hoopte te horen, en ging dus met een "beest"van een Lenovo desktop, naar huis.Het installeren was ook ( mede door de tips) maar 10 minuten werk. Kortom, ik weer helemaal blij. En heb daar ondertussen in de loop der jaren 3 desktops gekocht, en 2 laptops, heb nog nooit problemen gehad, ook niet met het geld daar uitgeven, dat scheelt ECHT!, oftewel je koopt VEEL voor WEINIG
Thanks boys
Topper!
Uitstekende adviezen, dus keuze maken was geen probleem.
Prima service en uitleg bij ophalen pc.
Heel blij met mijn nieuwe pc die al gebruiksklaar was ingericht voor een totaal bedrag waar je bij de grote firma's pas mee begint.
Ik koop hier altijd mijn PC ,s ik ben…
Ik koop hier altijd mijn PC ,s ik ben zeer tevreden met de aankopen! vriendelijk personeel en altijd goede service als er iets is . Ik geef 5 sterren.
"ECHTE klanten" de reactie van MicMac…
"antwoord op Mic Mac wij begrijpen de essentie van uw review niet": nee dat gaan jullie ook niet doen als je niet kunnen definiëren wat een klant is.
Team logische denkers

Antwoord van MicMac Computers
Enige tijd geleden een pc gekocht
Enige tijd geleden een pc gekocht, waar aanvankelijk wat problemen mee waren. Daar gebracht, is hersteld en per post is alles terug gestuurd, gerepareerd. Een goede service en goed spul, ik kan niet anders zeggen.
Prettige ontvangst en voorlichting.
Prettige ontvangst en voorlichting.
Juiste prijs voor bv Thinkpad T580
Weggegooid geld. Wat een sof.
Weggegooid geld. Belachelijke en niet-bestaande klantenservice. Wat een sof!
Ik heb hier een gerefurbishde laptop gekocht met garantie. Maar die garantie is niet bestaand. Want mijn adapterkabel is ermee opgehouden binnen 6 maanden na aankoop. Wettelijk gezien heb ik recht op een nieuwe of mijn geld terug. Maar je kunt naar je centen fluiten! Want ik moest eerst maar eens de adapterkabel met de pakketpost versturen op eigen kosten en daarna zou ik geen nieuwe krijgen neeeee.. ik mocht er een KOPEN. WTF. Met een beetje korting. Wat een oplichterij. Ik heb een nieuwe kabel bij Bol.com gekocht en was op die manier goedkoper uit. En het is een nieuwe kabel, geen tweedehands prut. KOOP HIER DUS NOOIT WAT.
Oh, en nu krijg ik wel een reactie van Mic Mac terwijl mijn mails genegeerd werden. Ja dan wordt mijn taalgebruik wat minder beleefd want dat is nogal onbeschoft hoe jullie ermee omgingen. En dan nu glashard LIEGEN dat een foto ook genoeg zou zijn geweest terwijl ik niet een maar DRIE keer gevraagd heb of dat kon. Maar nee hoor, ik moest en zou dat opsturen. Niet alleen zijn jullie onbeschoft maar dus ook een stelletje leugenaars. En dat denigrerende toontje in jullie reactie. Walgelijk. Jullie moeten je schamen. Klantenservice, laat me niet lachen.

Antwoord van MicMac Computers
Voor video Editing heb ik een snelle PC…
Voor video Editing heb ik een snelle PC nodig. Via de website heb ik deze bij MicMAc gevonden. Contact opgenomen om wat wijzigen in de configuratie aan te brengen en dezelfde dag opgehaald. Bediening is erg aardig, wisten veel van deze computer. Bij het ophalen zag de PC er als nieuw uit. Bij aankomst waren alle veranderingen al geïnstalleerd.
Kortom: Goede service, goede prijs, snelle levering en waar voor je geld.
Thuis direct gestart en binnen 2 uur kon ik starten met de video editing. Ik beveel deze zaak voor iedereen aan die het durft om met 2e hands producten te werken
Goedkoop snelle service en vriendelijke personeel
Goedkoop, snelle service en vriendelijke personeel. Volgende computers zal ik van MicMac computers kopen. Heb er al eentje die 6 jaar in mijn bezit is.
KOOP HIER NIKS ALLES WEGGEGOOID GELD.
KOOP HIER NIKS ALLES WEGGEGOOID GELD.
Slechte zaak. Onvriendelijke personeel. Laptop gekocht over paar maand uitgevallen. Wanneer je iets koopt ben je koning maar je moet niks terugbrengen dan is alles je eigen schuld. Verbaas me echt over de recencies hierboven. Wanneer iemand iets negatief schrijft kennen ze je niet meer. Doen ze net alsof je niet in hun bestand staat. WAARSCHUWING Ga geen tweede hands laptop kopen hier ga liever iets duurders bij een andere bekende winkel kopen met garantie. GELOOF me scheelt je veel tijd en energie.

Antwoord van MicMac Computers
Hele goeie en snelle service
Hele goeie en snelle service, prettig zaken mee te doen top !!
Goede snelle service
Goede service, prima werkende computers!
Tijdens het begin van de corona-crisis in maart, had ik snel twee refurbished computers nodig voor mijn kinderen. Deze besteld bij Mic Mac, volgende dag twee prima werkende computers ontvangen waar kids nog steeds heel veel plezier aan hebben. Ik kom zeker bij jullie terug!
In december 2014 een tweedehands…
In december 2014 een tweedehands Fujitsu gekocht en hij doet het nog steeds.
Word wel wat minder ,maar wat wil je na al die jaren.
Word regelmatig gebruikt.