MicMac Computers is een hele goede zaak met scherp geprijsde computers. Ik zou iedereen willen aanraden om hier te kopen.

Op advies en ervaring van een kennis een laptop wezen kijken bij micmac en uit verschillende (superveel) laptops gekozen voor een snelle core i5 laptop. Hp elitebook 8440 in gebruik met volle tevreden... Toon meer

"ECHTE klanten" de reactie van MicMac computers spreekt al boekdelen hier niet te willen kopen. Wat zijn dan "NIET ECHTE klanten" zij die problemen ondervinden van de geleverde goederen? "antw... Toon meer

Een Lenovo ThinkCentre core i5 computer met wat aanpassingen besteld bij mic mac computers. Als ontwikkelaar had ik een extra systeem nodig die redelijk wat capaciteit in huis moest hebben. Vrijdag in... Toon meer

3,7

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mic Mac verkoopt sommige laptops met illegale windows software

Slechte ervaring met Mic Mac. Ik heb een mooie Dell Latitude i5 laptop voor een zeer scherpe prijs van 239 euro gekocht voor mijn zoon. De problemen met de laptop begonnen toen mijn zoon net als bij zijn desktop PC windows 10 wilde instaleren. Zijn desktop pc is gewoon goed gegaan. Zijn laptop heeft nu issues. Na een check op de geldigheid van de windows software op de laptop blijkt deze niet legaal te zijn. Vorig jaar december heeft een andere koper ook een dergelijke ervaring gehad met Mic Mac computers. Het meest vervelende is dat Mic Mac claimt dat er met de laptop gesjoemeld is en derhalve mij op een zeer onbeschofte botte manier de deur heeft gewezen. Prima bedrijf als je een goedkope laptop wil. Ga er echter niet vanuit dat het besturingssysteem legaal is. Mic Mac geeft hier ook geen garantie op.

12-2-2016
De eigenaar van Mic Mac doet nu voorkomen alsof hij bereid was het probleem op te lossen. Dit is volstrekt niet waar. Hij was zeer bot, onbeleefd en totaal niet klantvriendelijk. Zijn medewerkers wilde mij in alle eerlijkheid wel helpen. De eigenaar stond erop dat ik zijn winkel moest verlaten nadat ik melding maakte van de illegale windows licentie op de laptop. Het klopt dat er op de laptop een sticker staat met daarop een licentie key. Deze blijkt na verificatie met Microsoft niet te kloppen. Een schone installatie bij Mic Mac zal ongetwijfeld werken maar de upgrade naar windows 10 zal niet lukken op basis van een illegale windows licentie. Dit weet Mic Mac computers maar al te goed. Ik koop wel een legale versie van windows voor mijn zoon. Goedkoop bij Mic Mac blijkt soms duurkoop.

8 februari 2016

Beste,

- Laptop is ruim een half jaar in gebruik en heeft zonder enige problemen tot nog toe prima gefunctioneerd.

- Al onze installaties zijn legitiem, u kunt de bijbehorende licentie van Windows 7 Professional onderin de batterij terugvinden (hier was u niet van op de hoogte). Dit hebben wij u ook laten zien. Probleem is ontstaan nadat er verkeerde handelingen, (onderbroken) geen volledige update is uitgevoerd. Dit zijn handelingen die u (of uw zoon) op een verkeerde manier heeft verricht. Wanneer een laptop is voorzien van een Windows 7 licentie is de upgrade ook gratis naar Windows 10. Dit moet dan wel op een juiste manier uitgevoerd en bijv. niet onderbroken worden.Vele honderden klanten hebben deze upgrade prima uitgevoerd en maken hier nu gebruik van.

- U gaf aan dat de laptop niets deed, wij starten de laptop op en deze werkt naar behoren waar u ook raar van opkeek. Wat bleek, u wist de wachtwoord van Windows niet, omdat deze van uw zoon is. Hierna gaf u aan dat er tijdens een upgrade/installatie iets niet goed verliep waarna het probleem "niet in Windows kunnen inloggen" is ontstaan. Een laptop die (vóór uw eigen handeling) zonder problemen goed heeft gefunctioneerd, zal niet zomaar "fouten" aangeven. Dit is verder een bewuste keuze van de klant waar wij natuurlijk geen invloed op kunnen hebben, maar u zeker verder mee willen en kunnen helpen.

- Bijbehorende licentie voor de Dell latitude E6410 kan altijd bij ieder nieuwe installatie gebruikt worden. Tegendeel kan zeker bewezen worden door een schone installatie met de bijbehorende licentie uit te voeren. Omdat de klant zelf verantwoordelijk is voor eigen back-up brengen wij wanneer deze opnieuw uitgevoerd moet worden kosten in rekening. Hier wilde u niet voor betalen, en toen het hele verhaal duidelijk was, toch wel. Maar u wist niet of je zoon hier voor wilde betalen, maar zelf vond je dat dit ter plekke en direct opgelost MOEST worden. Wij helpen u graag verder, maar u moet wel rekening houden dat dit wel tijd in beslag neemt.

Bij deze bieden wij u nog steeds de optie om u verder te willen helpen, hiervoor kunt u gerust binnenlopen.

Mvg, MicMac Computers

Bel dit bedrijf voor u iets besteld is ons advies

Om z'n negatieve ervaring die wij hebben meegemaakt met dit bedrijf te voorkomen voor u . is ons advies :"bel dit bedrijf van te voren voor u iets besteld ,en bestel NOOIT in het weekend want hun kunnen u dan na het weekend bellen met een negatief bericht van we hebben u product niet,en u heeft dan wel al vooruit betaald!
Als u dan probeert samen tot een positieve oplossing te werken waar beide partijen Happy mee zijn,worden ze op een gegeven moment erg bod naar u als klant en wat ze u dan aanbieden om dat ze niet kunnen leveren in eerste instantie geld dan ook niet meer en mag u gewoon de standaard prijs betalen.
En check echt goed na of het product wat ze dan aanbieden ook echt bijna hetzelfde is,vaak ontbreken er toch wat dingen aan het ander model wat ze u aanbieden Bv aan ander CPU processor die minder is en zit er niet alles op wat wel op dat ander model zat wat ze niet konden leveren bv een standaard cam en ingebouwde microfoon.
Als je daar achter komt terwijl de laptop binnen is en de laptop ook nog eens continu blijft hangen om het uur ,en je belt daarover wordt je echt voor de domme behandeld van ziet u wel u heeft er geen verstand van en zeggen ze tegen je dat je de boel het beste kunt annuleren en hun de laptops wel doorverkopen aan een ander.
Het Enigste wat positief is aan MicMac en ik snap dan ook niet alle goede recenties is dat ze naar 5 dagen wel mijn aankoop bedrag terug storten,en ik was credit factuur nr 12 van dit jaar(alleen al in Januari 2016 al 12 credit betalingen) ,want dat hadden ze ook binnen 30 dagen mogen doen volgens Nederlands recht.Waren ze echter wat positiever geweest richting mij en niet zo bod had ik ze wel beter beoordeeld maar niet op deze manier,en hun kunnen wel zeggen dat ze de verzendkosten hebben betaald die heb ik ook betaald met het retour sturen van alles omdat hun product bij binnenkomst direct defect bleek te zijn want de CPU processor bleef hangen en er zat niet in wat er bij de advertentie stond wat wel in die eerst pc zat.

09/02/2016 Ik vind het jammer dat dit bedrijf de boel nu verdraait nadat we 6 dagen terug een minder positief bericht over MICMAC geschreven hebben, men schrijft het nu zo alsof er niks aan de hand is,en het probleem niet bij hun lag maar bij ons!! MicMac ik heb wel geleerd waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt en geen 1 bedrijf maakt geen fouten. En op zich is dat ook niet erg fouten maken maar erken het gewoon en leer ervan.
Maar zoals jullie het er nu neer zetten en iedreen het lezen kan,lijkt het alsof u ons voor dom houd zoals u ook al deed in het mail contact en aan de telefoon,want probleem lag schijnbaar weer aan ons,dat vinden wij dus erg jammer,en volgens jullie opmerking hier ligt het dus altijd aan de klant. Nauw ik zou twee keer nadenken voor ik met zn bedrijf zaken ging doen. We hadden alles veel negtiever kunnen schrijven ,vind jammer dat we hier geen video´s of foto´s of copieen van onze mails neer kunnen zetten,dan zag iedereen hoe het werkelijk was,en niet zoals u het er nu neerzet! want wij heben gewoon het verschil tussen de duurderde en goedkopere laptop bij betaald en hebben niks extra´s gekregen van uw bedrijf ook niet bij de eerste laptop,verzinnen en werkelijk vertellen wat de waarheid is een groot verschil, maar schijnbaar is er bij uw bedrijf er alles aan gelegen om het verhaal zo om te buigen dat het toch positief is,in het voordeel van u. zou zeggen succes met het verkopen van uw producten en kom gewoon uit voor uw fouten,nu heeft u alleen maar bereikt dat ik altijd negatief zal zijn over uw bedrijf en minimaal u daardoor minimaal 50 klanten verliest.

3 februari 2016

Beste,

1. Aangezien wij 1 van de 2 laptop modellen niet op voorraad hadden, hebben wij u hier nog dezelfde dag op de hoogte gesteld en in overleg netjes een alternatief aangeboden. Ook hebben wij de optie voor annuleren van de bestelling aangeboden.

2. Alle laptops die op de website/webshop aangeboden worden, worden allemaal uit eigen voorraad geleverd. Dat een product niet op voorraad is komt weinig tot niet voor.

3. Nadat wij hadden aangegeven dat 1 van de 2 bestelde laptop niet op voorraad was, kwam u met een suggestie om 2 laptops van een duurdere exemplaar te krijgen zonder enige bijbetaling. Hier zijn wij u gedeeltelijk in tegemoet gekomen om het geheel alsnog netjes in orde te krijgen. Uiteindelijk bleef er toch een verschil van ruim €60,- die wel betaald moest worden. Dit hebben wij herhaaldelijk aangegeven is al onze mails, en indien u dit niet wou wij de bestelling voor u zullen annuleren en uw centen terug zullen storten. Dit bleef maar heen en weer gaan.

4. U heeft het verschil betaald, ondertussen kreeg u van ons de (snellere) exemplaar waar de betaling wel in orde was ook per post opgestuurd, maar volgens u niet orde was. Geleverde laptop was wel voorzien van een webcam en een ingebouwde microfoon. Wanneer u de instellingen van bijvoorbeeld Skype niet kunt instellen betekend dit niet dat de laptop niet werkt. Laptop is na ontvangst door onze leverancier uitvoerig gecontroleerd en nagelopen waar totaal niets mis mee was, een probleem als "CPU" blijft hangen komt totaal niet tot sprake.

5. Klanten die gebruik maken van zichttermijn kunnen het bedrag bij ons altijd zoals u dit ook aangeeft netjes op hun rekening verwachten, dit is ook hoe het hoort.

6. Hetgeen hierboven is uit iedere mailwisseling aan te tonen.

Team MicMac Computers

gewoon top

gewoon een top bedrijf met zeer vriendelijke mensen en goede service.

22 december 2015

MicMac ...Een topper!

Bij MicMac een Lenovo M58 besteld.
Helaas was de M58 tijdens het transport zwaar beschadigd geraakt.
Na overleg de Lenovo teruggestuurd naar Utrecht en deze werd zonder problemen vervangen door een prachtig, zo goed als nieuw, ander exemplaar.

15 december 2015

MICMAC IS ECHT EEN AANRADER VOOR IEDEREEN!!

Ik heb een paar keer telefonisch advies gevraagd. Het personeel is zeer deskundig en vriendelijk/geduldig. Ze proberen je niet gelijk het duurste aan te smeren, maar vragen waar je de computer voor wilt gaan gebruiken en geven dan eerlijk advies! Uiteindelijk een snelle desktop gekocht van Fujitsu Siemens. De machine doet wat ik er van verwacht en ziet er ook als nieuw uit!! Het geheel is snel als een keurig pakket naar mij verzonden...dus inpluggen en klaar!! Ik had na de aankoop nog een paar vragen, maar ook toen werd ik keurig te woord gestaan. Helemaal TOP dus die MICMAC!!

23 november 2015

Veel waar voor je geld!

Uitstekende spullen en service; probleem (voeding Dell Optiplex, komt zelden voor) snel en onder garantie verholpen. Eigenaar weet waar hij het over heeft, prima adviezen. Absolute aanrader!

28 oktober 2015

Zeer tevreden

Deze week bestelde ik lenovo T420
Toen hij Door de post bij mij afgeleverd werd, ging ik met een bepaald gezonde spanning de doos openmaken
De laptop zag er om te beginnen tip top uit, en na het inschakelen komt ik heel snel mijn sleutelscode kpn invoeren, en kon ik meteen hèt 1e mailtje wegsturen
Dat na een paar min, de laptop werkt snel een fijn toetsenbord
Kortom ik ben tevreden, zeer tevreden
Voor vragen vooraf kreeg ik snel antwoord, en het verzenden ging zoals men dat zelf garandeert
Goed werk mensen van micmac

26 september 2015

Tevreden

Laptop snel geleverd, doet het uitstekend. Alleen 14 inch scherm ziet er kleiner uit dan ik gedacht had. Maar dat went wel.

14 september 2015

Uitstekende service, prima prijs

Heb een laptop besteld bij MicMac. Omdat ik eigenlijk al wel geheugen en een SSD had, wilde ik een uitgeklede versie (uiteraard tegen minderprijs), dat was geen enkel probleem. Uiteindelijk had ik nog wat problemen met de software (lag aan mijzelf), uitstekende support op gekregen. MicMac is vriendelijk, er is veel mogelijk, en de kwaliteit is - voor zover ik na twee dagen kan beoordelen - heel goed.

Laptop was trouwens binnen de afgesproken tijd in huis. Qua kosten wel prijziger dan als je tweedehands bij een particulier koopt, maar daar staat dan wel een jaar garantie tegenover. En met deze laptops is dat nog steeds een veel betere deal dan nieuw een middelmatige laptop kopen.

27 augustus 2015

Geweldige klantenservice, trage probleemoplossing

De klantenservice is fenomenaal. Bijna altijd binnen een uur een vriendelijk antwoord terug op m'n mail.

Helaas heb ik wel veel met de klantenservice van doen gehad, door een defecte laptop. Het heeft lang (drie weken) geduurd voordat ik een vervangend product kreeg. Dat is te lang, natuurlijk, en daarom dus drie sterren. Anders waren het er zeker vier geweest!

7 augustus 2015

Beste,

Allereerst bedankt voor uw review en veel lovende woorden over onze klantenservice. Reden dat uw vervangende product iets later geleverd is, omdat wij de Lenovo ThinkPad T420 niet meer op voorraad hadden en dit bij onze leverancier moesten bestellen. Om het geheel netjes te kunnen verhelpen heeft u van ons een sneller en uitgebreider exemplaar gekregen.

Nogmaals bedankt en veel plezier met uw aankoop!

Team MicMac Computers.

Prima PC's

Twee prima PC's gekocht bij MicMac.
Top configuratie HP's, die netjes klaar stonden. Ook het installeren ging vlekkeloos. Zeer tevreden!

28 juli 2015