Mijnbedhuisje Reviews 9

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Bed “Bram

We kochten recent het bed “Bram” voor ons zoontje en zijn ontzettend tevreden over de leveringssnelheid, de kwaliteit en de afwerking van het bed, maar ook over de bijkomende service van MijnBedhuisje.

Er wordt professioneel, vriendelijk en snel gereageerd wanneer je contact opneemt.

Wij zouden MijnBedhuisje dan ook aan iedereen aanraden die op zoek is naar een kwalitatief en mooi kinderbed.

Neem zeker eens een kijkje op de website, twijfelen hoeft echt niet!

Ons zoontje, en wij ook, zijn alvast grote fan! 😊

19 mei 2026

Top service en prachtige producten!

Een heel aangename ontwerp en koop ervaring gehad bij MijnBedhuisje. Een paar weken geleden hadden we twee Yara huisbedden besteld. We wilden verschillende aanpassingen laten doen, alles was mogelijk en kon zonder problemen aangepast worden. Via de mail hebben we alles afgestemd, er was duidelijke communicatie, goed advies en uitstekende service. Levering ging heel snel en de kwaliteit van de bedden is zeer goed. Het zijn prachtige bedden zowel qua kwaliteit als esthetiek. Tijdens de montage had mijn man een rail stuk gemaakt. Kamil van MijnBedhuisje stuurde meteen een nieuwe op zonder extra kosten. We besloten de bedden toch anders op te stellen in de kamer. Ook dat werd via de mail besproken en konden we het bed zonder problemen laten ombouwen tot een Yara plus en dat zonder extra kosten! Dit is een bedrijf die werkt vanuit passie en vakmanschap dat is aan alles te merken. Wij hebben eerder een bed besteld bij bedrijven als Petit Puk, qua kwaliteit is het exact hetzelfde maar de prijs bij MijnBedhuisje is een stuk lager en de service is echt top! Ik zou iedereen ten zeerste aanraden om te kiezen voor MijnBedhuisje. Wij zijn onder de indruk van de service, kwaliteit en vakmanschap en bovenal ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de mensen achter dit bedrijf, top!

7 mei 2026

Bedhuisje

We hebben bedhuisje Bella (140x200) al sinds ons zoontje een baby was als grondbed. Het bed staat gezellig en is ideaal we slapen er soms zelf ook in. Inmiddels is ons zoontje ouder en hebben we op onze aanvraag poten gekregen om zijn bed hoger van de vloer te kunnen zetten. Super service!

10 mei 2026

Wat een fijn bedhuisje!

Wat een fijn bedhuisje! Onze dochter is er helemaal verliefd op. Het bed is stevig, van goede kwaliteit en de extra bedlade is ideaal. Ook fijn dat wij als ouders er gewoon gezellig naast kunnen liggen. Absoluut een goede aankoop!
Wij hebben de YARA PLUS 90x200cm bed met extra bedlade.

8 mei 2026

Super service

Super service, er was een onderdeel kapot gegaan door ons zoontje en deze wordt netjes nagezonden.

4 mei 2026

Super blij met het mooie bed voor mijn…

Super blij met het mooie bed voor mijn zoontje! Wij hebben gekozen voor het bedhuisje Emma 140x200. Het is echt een parel en sindsdien slaapt mijn zoontje goed door!

Ook de service via e-mail is prettig. Ze geven goed advies en reageren snel.

Al met al erg tevreden!

31 maart 2026

Slechte prijs kwaliteit

Op de website en Instagram zien de bedden er super mooi uit!
We hebben gekozen voor de Laura plus met bedlade die uiteindelijk ruim €500 was voor een 90x200.
Bestellen ging makkelijk.
Eenmaal bij levering was het pakket beschadigd en bleek bij openen de hout door midden gebroken.
Telefonisch contact is niet mogelijk enkel
Via de mail of via een privé bericht op Instagram. Daarop werd direct gereageerd en ze zouden nieuwe onderdelen opsturen.
Eenmaal het bed in elkaar gezet is het echt een slechte kwaliteit, het hekje aan de voorkant is zeer instabiel evenals de rest van het bed. Er zat ook geen goede beschrijving bij om hem in elkaar te zetten.
Al met al het geld niet waard.

3 maart 2026

Is dit jouw bedrijf?