Modtog ved en fejl en forkert bodystocking. Fik tilsendt en ny uden beregning og fik endda pengene tilbage. Kan kun anbefale🌟
Lees wat reviewers zeggen
Kundeservice på laveste niveau ! Jeg aflagde en ordre en lørdag for 3 uger siden, hvor hun på Instagram/storyes skrev at ordre der var lagt inden søndag vil blive afsendt søndag kl 16.00. T... Toon meer
Jeg er yderst tilfreds med MocA Clothing! De formår noget, meget få kan! - De bevarer og prioriterer den personlige service, på trods af det er online handel. Rigtig mange onlinevirksomheder glem... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mange fine varer - nogle af dem af lidt ringere kvalitet end billedet antyder. Deraf nok også den lave pris. Desværre høj pris for refundering, hvilket gør, at jeg er lidt tilbageholdende, særligt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
MocA Clothing forhandler unikt tøj til fornuftige priser. Vi bestræber os på at finde de mest unikke styles til jer fra udlandet. At rejse og skabe en kollektion ud fra sanser og liv gør os til dem vi er. Vi byder dig velkommen til et univers af kærlighed for mode, og en passion for at dele den med jer! I 2013 gik MocA Clothing online og og bød alle de online kunder velkommen til vores verden. At føle og lytte til vores kunder er grundregel for denne virksomhed. MocA Clothing A/S drives af Marie og Lasse, som begge har en uddannelse bag sig fra Bestseller Academy. Vi glæder os til fremtiden, og ønsker at lade jer blive en del af den ♥ Vores showroom, som har åbent ved forskellige lejligheder ligger på adressen Adelers Alle 130, 4540 Fårevejle. - Vi håber vi ses ;)
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Har altid været tilfreds med de ting …
Har altid været tilfreds med de ting jeg har købt og har aldrig haft problemer - kan anbefales!

Antwoord van MocA Clothing
Helt igennem forrygende kundeservice!
Jeg har handlet hos Moca MANGE gange, og det har været så tilfredsstillende alle gange. Billigt, hurtigt og med super kundeservice hver gang. Enkelte gange er der sket fejl i ordren, men ved kontakt er fejlen rettet hurtigt og uden hverken bøvl, spørgsmål eller omkostningsfrit for mig. Deres returneringsprocedure er i øvrigt fantastisk nem. Man får en returlabel vedlagt pakken, så det er bare at klistre den på posen, hvis noget skal byttes.
Kan kun anbefale andre at handle hos Moca!

Antwoord van MocA Clothing
Jeg fik en kjole i julegave
Jeg fik en kjole i julegave, der ikke passer. For at returnere skal jeg ikke bare bruge ordre-ID, men også samtlige oplysninger afgivet ved købet. Det må I da kunne se ud fra ID'et? I skal endvidere have giverens underskrift - hvorfor? Den har I ikke set før, så hvad skal I bruge det til? Det er ret besværligt, når giveren ikke bor i nærheden. Og så skal man betale for returnering. Det har jeg alligevel aldrig set før hos andre netbutikker. Et er, at man ikke kan bytte en vare, men skal returnere og købe en ny forfra. Noget andet er, at man BÅDE skal betale for returnering OG fragt for den nye vare, hvis prisen er under 199,- kroner. I sliber sandelig ikke uden vand, skal jeg love for! Vi er i hvert fald færdige med at købe gaver hos Moca Clothing, og jeg er selv færdig med at handle her. Jeg vil ikke rippes, hvis tøjet ikke passer.
Tak for god og hurtig service + levering 👍
Super fin kjole og dejlig uddybende beskrivelse af den på hjemmesiden, som stemte overens med det, jeg modtog. Ekstra god kundeservice og stor tak til Maria, som sørgede for kjolen kunne komme på til jul! 😊👍
Dårligere kundeservice findes ikke...
Købte en gave i form af en bluse til min kæreste, bestilt i en størrelse større end hun normalt bruger. Men denne var ikke engang en børnestørrelse selvom det skulle have været en large 😔 og når det så kommer til kundeservice, eller retter mangel på samme findes det ikke dårligere, de vil ikke indse de burde tage alle disse retur uden omkostninger for kunden, men nej den service kunne man ikke finde på at yde og derved få tilfredse kunder. Hellere pisse på sine kunder. Handler ALDRIG ved Moca igen og kan på ingen måde anbefale andre at handle der.
Ingen klager
Bestilte en kjole som blev leveret hurtigt, er i fin kvalitet og sidder godt. Ingen klager herfra :-)
Overdrevet dårlig kundeservice
Overdrevet dårlig kundeservice.
Bestiller en top i str L nr str end normalt da jeg ved at moca’s tøj kan være småt.
Får den hjem og den svar nok til S min datter 9år, 32 kg og 134 cm kunne passe en L hvor den end da sad tæt. Skriver først dette på Fb til moca men ingen reponds.
Skriver så en mail til moca får svar tilbage at deres model har en s på og hun bruger en str S men at der står i beskrivelse til toppen at Det er meget stram og tæt siddende top, jo jo men at en 9årige kan bruge En str L hvor den også sidder tæt det kan jo ikke være rigtig. Og jeg er bestemt ikke den eneste der har brokket mig over str på toppen. I skriver så jeg kan sende toppen retur, det koster så 59kr for en top der var på tilbud til 124.
Moca vælgere så at blokere mig for kunne kommenter på deres Fb side.
Bestemt sidste gang jeg nogensinde køber der med den kundeservice
Dårlig kvalitet og dårlig pasform
Dårlig kvalitet og dårlig pasform.
Jeg havde bestilt 4 kjoler og måtte sende dem alle retur da de var for store(jeg havde købt den mindste størrelse i alle 4).
Kvaliteten af stoffet var dårlig og farverne/mønstrene matchede ikke billederne fra hjemmesiden. Det virkede mest af alt som dårlig kinesisk kvalitet.
Bedste anbefaling fra mig
Bedste anbefaling fra mig. 👍😊 har handlet her flere gange og altid hurtig nem bestilling ig levering. Har idag modtaget bukser til en super pris og de er over hvad jeg forventede. 👍😊
Bestilte et par støvler - men I annullerede min ordre
Bestilte et par støvler. Fik en bekræftelse og et track&trace nummer. Cirka 6 timer efter, modtager jeg en mail, hvori I skriver, at der er sket en fejl og jeg ikke får mine støvler alligevel.
Skriver til Jer, at jeg håber I så kan tilbyde mig en tilsvarende vare til samme pris. Får svar tilbage at det kan I desværre ikke.
Syntes det er vild dårlig service.
Jeg bestilte en kjole og en tunika
Jeg bestilte en kjole og en tunika. Kjolen var alt for lille til trods for at jeg bestilte en størrelse, som jeg bruger og som passer i alle andre tøjforretninger, jeg handler i. Tunikaen sad ikke godt.
Derfor besluttede jeg at sende begge dele retur. Her skulle jeg betale for fragten, hvis jeg ville benytte jeres returlabel. Jeg har ikke før været ude for, at jeg skulle betale for fragten, når jeg har handlet på nettet, dette har det firma, jeg har handlet hos altid betalt.
Misvisende størrelser på tøjet og egenbetaling på returvarer.
Jeg finder et andet sted at handle fremover.
Modtog forleden en rigtig fin kjole
Modtog forleden en rigtig fin kjole, som fuldt levede op til forventningerne.
Dog stank emballagen/kjolen langt væk af cigaretrøg, så meget at jeg slet ikke kunne holde ud at være i nærheden af den, og måtte vaske den før jeg kunne prøve den. Heldigvis passede den. Havde den ikke passet, kunne jeg jo ikke have returneret den.
Synes det er meget uprofessionelt at sende en vare ud, der lugter så meget af røg. Handler der helt sikkert aldrig igen pga det

Antwoord van MocA Clothing
Jeg må ændre min ellers 5 stjernede …
Jeg må ændre min ellers 5 stjernede anmeldelse af jer.
Jeg har i weekenden bestilt noget tøj. Først et par jeans, dernæst opdagede jeg flere gode tilbud og bestilte derfor af to omgange = to gange fragt.
Jeg skyndte mig at sende jer en mail, om I ikke gad sende det i en ordre, så jeg sparede den ene fragt.
Det kunne I ikke pga. travlhed og mange ordre.
Det synes jeg helt ærligt er dårlig service. Jeg er ellers trofast kunde og har bestilt mange, mange gange ved jer.
(Svar til jeres svar: ordrerne var ikke pakket. Og pakkerne blev først sendt dagen efter i seperate pakker men på præcis samme tid. Jeg har selvfølgelig forståelse for, at man ikke kan grave 100 pakker igennem for at gøre det, men det var ikke det svar jeg fik.)
Det var jeres svar:
"Hej Lene,
Tak for din mail
Vi kan desværre ikke sende det samlet, da vi har mange ordre i øjeblikket og vi printer ordre ud i den rækkefølge de kommer ind i vores system på. Så dette er desværre en umulig opgave for os.
Det beklager jeg")
Ydermere har jeg nu modtaget varerne. Størrelserne på jeans passer ikke og kvaliteten på skjorte er dårlig -så jeg sender det retur.
120 kr har jeg brugt for ubrugeligt tøj og dårlig service! Øv!

Dårlig service.
Virkelig dårlig service mht til svar af mails. Har nu sendt 2 og intet svar på begge. Desuden var min vare defekt og jeg sendte derfor retur. Modtog ikke hele beløbet tilbage. (Har betalt Porto for en defekt vare!)
2 stjerner fordi varen trods alt kom hurtigt. Men jeg handler ik der igen.
Og 27 timer efter svaret fra fra Moca, herinde, har jeg stadig ikke hørt noget!

Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse. Jeg bestilte et par sko som var for små, så de skulle byttes. Startede selfølgelig med, at betale fragt ved bestillingen hvilket er fair nok. Men at jeg så skulle betale 60 kr for at sende dem tilbage. Og skulle så betale forfra med forsendelse for at få den rigtig størrelse synes jeg var frækt. Det ender med, at blive en dyr fornøjelse. Det synes jeg er dårlig service!

Perfekt
Fuldt ud tilfreds, er bestemt ikke sidste gang jeg handler her 😊🙌🏻

Antwoord van MocA Clothing
Virkelig serviceminded kundeservice! :-)
Jeg modtog en kjole med fejl på, det var selvfølgelig ærgerligt, MEN da jeg kontaktede kundeservice fik jeg en super god og hurtigt betjening! Der var ingen sure miner, blot forståelse og venlighed. Det gjorde hele oplevelsen rigtig god! :-)
Så kundeservice får helt klart 5 ud af 5 stjerner!
Men i og med at der var fejl på kjolen må det blive til 4 stjerner i alt :-)