Modtog ved en fejl en forkert bodystocking. Fik tilsendt en ny uden beregning og fik endda pengene tilbage. Kan kun anbefale🌟
Kundeservice på laveste niveau ! Jeg aflagde en ordre en lørdag for 3 uger siden, hvor hun på Instagram/storyes skrev at ordre der var lagt inden søndag vil blive afsendt søndag kl 16.00. T... Toon meer
Jeg er yderst tilfreds med MocA Clothing! De formår noget, meget få kan! - De bevarer og prioriterer den personlige service, på trods af det er online handel. Rigtig mange onlinevirksomheder glem... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mange fine varer - nogle af dem af lidt ringere kvalitet end billedet antyder. Deraf nok også den lave pris. Desværre høj pris for refundering, hvilket gør, at jeg er lidt tilbageholdende, særligt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
MocA Clothing forhandler unikt tøj til fornuftige priser. Vi bestræber os på at finde de mest unikke styles til jer fra udlandet. At rejse og skabe en kollektion ud fra sanser og liv gør os til dem vi er. Vi byder dig velkommen til et univers af kærlighed for mode, og en passion for at dele den med jer! I 2013 gik MocA Clothing online og og bød alle de online kunder velkommen til vores verden. At føle og lytte til vores kunder er grundregel for denne virksomhed. MocA Clothing A/S drives af Marie og Lasse, som begge har en uddannelse bag sig fra Bestseller Academy. Vi glæder os til fremtiden, og ønsker at lade jer blive en del af den ♥ Vores showroom, som har åbent ved forskellige lejligheder ligger på adressen Adelers Alle 130, 4540 Fårevejle. - Vi håber vi ses ;)
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Lækre varer til gode priser og hurtig…
Lækre varer til gode priser og hurtig levering..

Hurtig levering!
Bestilte en kjole i fredags og mandag fik jeg besked om at den var ankommet. Så hurtig levering og kjolen er FANTASTISK! Så smuk og lækker kvalitet, vil helt klart handle fra dem igen! :-)

Antwoord van MocA Clothing
Hurtig levering, god pris og flot vare. Yderligere var der en lille overraskelse i pakken, som jeg virkelig blev glad for 👌🏻

Super lækker shop
Super lækker shop, der er noget for alle og de gør meget ud af at vise deres varer via bla. FB. Hurtig levering og noget for enhver pris <3
Nærlæs lige deres bukse str. ellers er alt så fint fint.

Hurtigt levering - lækre støvler
Jeg bestilte i går morges, og i dag til formiddag kunne jeg hente støvlerne.
Mega hurtigt levering, og rigtig fede støvler til en god pris :)
Det er ikke sidste gang jeg handler der :)

Super god service *****
Super god service, rigtig god kvalitet og hurtig levering.

Antwoord van MocA Clothing
Super service og hurtig levering :-)

5 Stjerner herfra!
Jeg er yderst tilfreds med MocA Clothing!
Rigtig mange onlinevirksomheder glemmer hvem de servicere, men jeg synes jeg MocA formår at forstå hvem deres segment er og jeg falder for noget af deres tøj hver dag, da stilen er sikker gennem deres opslag!
TAK for jeres gode service og altid hurtige levering!
Stor ros herfra:)

Antwoord van MocA Clothing
Moca Clothing kan varmt anbefales!
Der er altid hurtig levering og super god service! Jeg bestilte i går og mine varer er allerede blevet afsendt :-)

Mange fine varer
Desværre høj pris for refundering, hvilket gør, at jeg er lidt tilbageholdende, særligt ift at bestille en vare til lave pris, som så hurtigt kan komme til at koste en halv gang mere...

Antwoord van MocA Clothing
Super hurtig levering og Rigtig fin…
Super hurtig levering og Rigtig fin kundeservice

Antwoord van MocA Clothing
Super og hurtig kundeservice.
Super og hurtig kundeservice.
Fik en bluse, der efter vask fik huller, denne var udsolgt, men efter et par dage, fik jeg en e-mail om, at de havde fået en retur, som jeg fik tilsendt uden omkostninger, super service og jeg fik min flotte bluse

Antwoord van MocA Clothing
Hurtig levering - tøjet er dårlig kvalitet
God service og hurtig levering.
Desværre er tøjet ofte i dårlig kvalitet, og jeg synes ikke tøjet lever op til billederne af tøjet på deres hjemmeside/facebookside.
Man skal også være opmærksom på at det koster 59 kr., hvis man ønsker at sende tøjet retur.

Antwoord van MocA Clothing
5 stjerner. . . Har handlet der mange gange, hurtig levering og lækkert tøj. Har aldrig oplevet noget dårligt. Jeg fortsætter mine køb hos dem :-)

God og hurtig Service.
Modtog en bluse med en plet på, skrev til dem og fik super god service.
De sendte samme dag en ny til mig.

Udelukkende ros herfra!
Jeg har handlet hos MocaClothing flere gange de sidste par år, og jeg er altid tilfreds når jeg får mine varer ind ad døren! Deres tøj er i topkvalitet, til alle størrelser og former, og til alle stile. Jeg modtager altid varen indenfor 2 dage - og deres kundeservice sidder altid klar til at hjælpe!
Kæmpe ros herfra!

Meget dårlig tøjkvalitet
Levering og hjemmeside ok.
Men kvaliteten af tøjet er utrolig ringe.
Sidst jeg handlede hos Jer lovede jeg mig selv ikke at hoppe på Jeres flotte billeder igen, men faldt i igen og måtte igen konstatere at kvaliteten på tøjet er utrolig dårlig.
Nu har jeg igen lovet mig selv ikke at falde for billeder, men huske på hvor let tøjet går i stykker.

Antwoord van MocA Clothing
Har handlet her nogle gange nu og WAUW …
Har handlet her nogle gange nu og WAUW et fantastisk lækker shop :) blir så fristet af de ting i poster på facebook <3
Super hurtig levering og fine varer de gange jeg har handlet hos jer
kh Karin