Modtog ved en fejl en forkert bodystocking. Fik tilsendt en ny uden beregning og fik endda pengene tilbage. Kan kun anbefale🌟
Lees wat reviewers zeggen
Kundeservice på laveste niveau ! Jeg aflagde en ordre en lørdag for 3 uger siden, hvor hun på Instagram/storyes skrev at ordre der var lagt inden søndag vil blive afsendt søndag kl 16.00. T... Toon meer
Jeg er yderst tilfreds med MocA Clothing! De formår noget, meget få kan! - De bevarer og prioriterer den personlige service, på trods af det er online handel. Rigtig mange onlinevirksomheder glem... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mange fine varer - nogle af dem af lidt ringere kvalitet end billedet antyder. Deraf nok også den lave pris. Desværre høj pris for refundering, hvilket gør, at jeg er lidt tilbageholdende, særligt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
MocA Clothing forhandler unikt tøj til fornuftige priser. Vi bestræber os på at finde de mest unikke styles til jer fra udlandet. At rejse og skabe en kollektion ud fra sanser og liv gør os til dem vi er. Vi byder dig velkommen til et univers af kærlighed for mode, og en passion for at dele den med jer! I 2013 gik MocA Clothing online og og bød alle de online kunder velkommen til vores verden. At føle og lytte til vores kunder er grundregel for denne virksomhed. MocA Clothing A/S drives af Marie og Lasse, som begge har en uddannelse bag sig fra Bestseller Academy. Vi glæder os til fremtiden, og ønsker at lade jer blive en del af den ♥ Vores showroom, som har åbent ved forskellige lejligheder ligger på adressen Adelers Alle 130, 4540 Fårevejle. - Vi håber vi ses ;)
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Blandet oplevelse
God hjemmeside, flotte varer, som præsenteres godt, men har nu et par gange købt hos Moca Clothing og synes ikke tøj eller støvler er af særlig høj kvalitet. Sidst købte jeg en kjole, som så så flot ud i reklamen for den. Da jeg modtog den, var den helt krøllet, så den skulle stryges før brug og stoffet meget tyndt. Jeg skrev ind og fik også et fint svar tilbage om at de ville tjekke op på varerne. Det er ærgerligt at produktet virker billigere og i ringere kvalitet end det man ser på billeder og videoer.
ØV - ikke mere
ØV - nu opgiver jeg jer - 3 gange nu har I skuffet fælt.
Første gang bestiller jeg levering til husdør og betaler kr. 59,00 for det. Min pakke bliver så sendt til afhentning i nærmeste udleveringssted isted for. Jeg få at vide fra PostNord at det er jer der har ændret leveringsform da jeg kontakter dem.
Og 2 gange i rap nu har I ikke styr på jeres lagerbeholdning. Desværre er min tiltro til jer ved
at være opbrugt😡
Tøjet ankom hurtigt
Tøjet ankom hurtigt, dog var det få syninger der var gået op.
Jeg havde spørgsmål ang tøjet og der bliver ikke svaret på beskeder på Instagram, trods de er aktive hver dag.
Jeg bestilte tøj hos MOCA Clothing…
Jeg bestilte tøj hos MOCA Clothing to gange og tøjet blev sendt hurtigt. Kunderservice var fantastik !!! De svarede hurtigt mine mail . Jeg er meget glad for tøjet. Så jeg vil købe hos jer igen !!!! 😉. Tøjet opfyldte alle mine forvetninger og det passer meget godt med billederne fra Moca Clothing facebook- siden. 100 % tilfreds.
Flotte kjoler i god kvalitet
Flotte kjoler i god kvalitet! Der er måske en enkel snor eller to i sygningen der lige skal klippes, men intet der gør at jeg ikke handler her igen. Og tøjet ligner absolut der på billeder! Det her er første gang jeg handler ved Moca Clothing. Prisen er formidabel! Min veninde endte med at købe to kjoler herinde efter hun så mine!
Hurtig levering bestilte fredag eftermiddag og fik dem tirsdag morgen!
Flotte varer men lav kvalitet
Flotte varer, hurtig levering og okay kundeservice. Dog er tøjet bestemt ikke af særlig høj kvalitet og ligner ikke altid helt billederne... Prisen kunne godt nedjusteres lidt, så det svarer mere overens til det som man får for pengene.
De har noget lækkert tøj
De har noget lækkert tøj, gode tilbud og ret hurtig levering 😊 thumbs up herfra
Rigtig god service
Rigtig god service. Købe 2 trøjer til black friday, den ene havde desværre et hul i ærmet, men efter henvendelse fik jeg med det samme pengene retur, derfor 5 stjerner fra mig:)
Jeg har købt en Vineta Jacket og må…
Jeg har købt en Vineta Jacket og må desværre konstatere, at jakken stemmer ikke overens med beskrivelsen på hjemmesiden. Firmaet skriver, at den lukkes med knapper foran - der er så kun én knap. Udover at det giver et helt andet visuelt udtryk, så kan jakken heller ikke lukkes så godt som forventet pga. de manglende knapper. Jeg skrev til virksomheden med det samme via deres kontaktformular, men jeg har ikke hørt fra dem. Det har virkelig været en skuffende oplevelse.
Fantastisk service, og tøj
Utrolig god service og det smukkeste tøj!
Fantastisk lækkert tøj og altid god…
Fantastisk lækkert tøj. Altid god service og hurtig levering
Har desværre været uheldig har målt o
Har desværre været uheldig.
har målt og målt min krop og gået ud fra det der der står på hjemmesiden ang. Størrelses men alt er simpelthen småt med stort 😐😟
Så deres størrelse er åbentbart til de små og bruger stort set alt i alm. Størrelse fra M-L i nogen tilfælde
Men deres tøj er lige mig når jeg ser det på deres side men må gå anden vej nu og glemme jer fremover 😣
Her får man altid den sejeste service!
Her får man altid den sejeste, bedste, hurtigste service <3 På alle måder! Ved bestilling OG returnering.
Selv spørgmål på mail osv bliver der svaret på inden meget kort tid. Hurtigere end jeg tænker man faktisk kan forvente :)
Lavede for nylig en forudbestilt ordre og betalte fragt. Fandt ud af jeg ville købe mere efter et par dags tid, og skulle blot lave “afhent selv”, så blev det lagt i samme pakke, så jeg slap for dobbelt Porto! Det er saftsuseme i orden service :)
TAK! Og nå ja, glæder mig til at modtage mit næste køb der helt sikkert snart kommer......
Hurtig levering og super kundeservice.
Hurtig levering.
Havde en reklamation og de svarere super prompte og løste problemet med det samme.
kundeservice som dette er noget man husker :-)
Hurtig og god kundeservice
Jeg købte en kjole hvor der desværre var en fejl i syningen, som gjorde at ærmet var gået op. Jeg kontaktede firmaet over facebook og oplyste ordre nr. De var super hurtige til at svare tilbage og får tilsendt en ny kjole uden beregning. Super god service!
Nem og lækker hjemmeside 👌
Nem og lækker hjemmeside 👌
Altid god og fantastisk service.
Hurtig og lækker levering hver gang.
Jeg har forudbestilt en kjole som jeg…
Jeg har forudbestilt en kjole som jeg har set på hjemmesiden og kan se at den er kommet hjem, men jeg har stadig ikke modtaget min kjole, jeg skriver på Facebook, på besked og på mail, men får intet svar 🙄🙄

Super service!
Super service!
Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig svartid på mail og hurtig levering!
Kan varmt anbefales!
Gir jer pt en middel karakter..
Gir jer pt en middel karakter... kan se mange skriver hurtig service i deres anmeldelse...det er desværre ikke tilfældet her. Bestilte den 9.4 og i dag har vi den 15.4 på jeres hjemmeside står der med levering vil gå 1-2 dage, men i jeres mail der vil gå 1-4 dage så er den afsendt.. så i har godt nok frem til kl 24.00 i nat

Til alle..
Til alle..
Husk at det koster 59 kr hvis man skal sende noget retur med vedlagte label.
Jeg købte 2 par sko. Samme model i 2 farver til 180 pr stk. Altså 360 i alt... Jeg kunne ikke passe dem om vristen og får jo så kun 300 igen... Jeg har betalt 59 kr for at prøve 1 par sko..
Til grin.. jeg handler aldrig der igen.