De levering duurde 4 dagen ipv "voor 24 uur bestelt de volgende dag geleverd". Maar dat is nog niet zo erg. De pan uitgepakt en hij is gewoon te zwaar. Ik wil hem graag ongebruikt retourneren. Er is g... Toon meer
Morelia doet wat ze belooft, geweldige pan, kan niets anders zeggen. Super makkelijk te reinigen, en de bak resultaten zijn geweldig.
Zeer snelle levering, 's avonds 11 uur besteld en de volgende dag al geleverd. Gebruik van de pan is fantastisch en eten bakt nagenoeg niet aan, je hoeft het gas minder hoog aan te zetten. Klein min... Toon meer
Bestelling en de bezorging ging netjes en snel. We hadden wel een verkeerde kleur ontvangen, beige maar we hadden zwart besteld. Bericht gedaan en netjes afgehandeld, super geregeld. Fijne pannen,... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
ik heb gewoon mijn bestelling niet…
ik heb gewoon mijn bestelling niet ontvangen, dus mogen jullie mijn gestorte geld teruggeven...

Antwoord van Moreliacookware
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, 's avonds 11 uur besteld en de volgende dag al geleverd.
Klein minpuntje, ik mis wel de deksels bij de pannen die had ik anders wel meebesteld.
Snelle bezorging
Snelle bezorging
Moet de pannen nog uitproberen.
Prettig dat je ze gratis mag terugsturen
Handige pannen
Handige pannen die goed bakken met of zonder olie. En ze zien er ook nog goed uit!
Fijne pannen
Zeer snelle verzending fijne pannen. Leuk dat er een actie was 1 + 1 gratis.
Ik heb de aanbieding twee voor de prijs van een gekocht
Na ik de bestelling had geplaats zag ik dat ik perongeluk de verkeerde maat had besteld. Hierop heb ik een mail gestuurd met de uitleg dat ik de verkeerde maat had ingevuld en de juiste maat er bij gezet en gevraagd of dit nog aangepast kon worden.binnen een uur kreeg ik bericht terug dat het geen probleem was.en het zou worden aangepast Ik heb de koekepan besteld ziet er goed uit en werd op tijd geleverd tijdens het gebruik werd de pan mooi egaal warm en het vlees plakte niet vast
Het schoonmaken gaat ook zeer gemakkelijk
Prima pannen 👌🏻