Zeer snelle levering, 's avonds 11 uur besteld en de volgende dag al geleverd. Gebruik van de pan is fantastisch en eten bakt nagenoeg niet aan, je hoeft het gas minder hoog aan te zetten. Klein min... Toon meer
In mijn zoektocht naar twee nieuwe koekenpannen veel opties bekeken en reviews gelezen. Uiteindelijk twee pannen van Morelia gekozen. Geen seconde spijt van mijn keuze. Oh, en ook de levering was dik... Toon meer
Bestelling en de bezorging ging netjes en snel. We hadden wel een verkeerde kleur ontvangen, beige maar we hadden zwart besteld. Bericht gedaan en netjes afgehandeld, super geregeld. Fijne pannen,... Toon meer
Opgelicht via bol, ze leveren de pannen niet.
Vraagt klanten om een review
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Opgelicht via bol
Opgelicht via bol, ze leveren de pannen niet.

Antwoord van Moreliacookware
Prima service maar de pannen niet goed
Prima service maar de pannen bakken erg snel aan. Ik zou het niet aanraden.

Prima pannen prijs kwaliteit 👌
Simpelweg fantastische pannen
In mijn zoektocht naar twee nieuwe koekenpannen veel opties bekeken en reviews gelezen. Uiteindelijk twee pannen van Morelia gekozen. Geen seconde spijt van mijn keuze. Oh, en ook de levering was dik in orde.
Prima product en goede leverring
Snelle bezorging, klantvriendelijk!
Bericht gedaan en netjes afgehandeld, super geregeld.
Fijne pannen, wij hebben alle pannen inmiddels sinds enkele weken. Zijn van goede kwaliteit, stevig en het handvat wordt niet heet.
Beste pannen die ik ooit had.
Ik heb lang getwijfeld of ik de Morelia pannen wel zou bestellen maar heb er helemaal geen spijt van. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit betere pannen gehad. Ze zien er ook echt solide en degelijk en mooi uit. Of je eieren of vlees bakt, het bakt allemaal even perfect en bakt echt niet aan.
Ervaring
Snelle service helpen je graag ook nog snelle reactie
Eten blijft kleven
Het eten blijft gewoon plakken in de pan. Zeker als ik er eieren in bak. Ik merk niets van de "anti aanbak" laag. Jammer. Mijn moeder heeft hetzelfde.
Heerlijke pannen
Heerlijke pannen! Ik heb er meerdere in gebruik! Nooit meer anders voor mij 😃
Wat een fijne pan
Wat een fijne pan. Geen chemische antiaanbaklaag, maar wel uitstekende bakprestaties zodra je weet hoe je ermee moet werken. Je moet de pan eerst even goed voorverwarmen, dan olie toevoegen en daarna rustig bakken.
In het begin voelt het wat onwennig en lijkt het alsof ingrediënten blijven plakken, maar dat hoort erbij. Zodra je de temperatuur onder controle hebt, laat het eten vanzelf los en krijg je precies het resultaat dat je wilt.
De kwaliteit is top en de pannen zien er ook mooi en degelijk uit. Ik ben er heel blij mee!
Positieve ervaring
snelle service, duidelijke mails en vooral vooralsnog mooie pannen. Wij hebben ze pas maar zijn erg tevreden.
Fantastische pannen tot nu toe
Fantastische pannen tot nu toe! We hebben de wok en koekenpan nu een paar keer gebruikt. Bakt fantastisch en de pan is makkelijk schoon te maken. Levering was ook heel snel.

Antwoord van Moreliacookware
ik heb gewoon mijn bestelling niet…
ik heb gewoon mijn bestelling niet ontvangen, dus mogen jullie mijn gestorte geld teruggeven...