Vi är otroligt nöjda med Morupsfönster och det arbete som utförts! Från första kontakt till färdig montering har allt känts professionellt, smidigt och väl utfört. Monteringen är verkligen noggrant... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Inget har fungerat på ett bra sätt, fram till att order var lagd då var man trevlig sen har det varit omöjligt att få tag på representanter. Man svarar inte varken på sms eller telefon, när man äntl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Allt var så perfekt från beställning till leverans Han som tog emot beställningen var med och startade upp killarna som bara pratade engelska men det gjorde inget för dom jobbade på från det dom ko... Toon meer
Från hembesök till färdigmonterad ger jag 5 i betyg! Magd Hamo blev våran projektledare och gav direkt helt nya idéer som vi inte hade kommit på själva! Vi bytte alla våra fönster och 2 altandörrar. S... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vi tar hand om hela ditt fönsterbyte. Från måttagning och offert till installation och slutlig genomgång. Vårt Premium-fönster är inbrottsklassat, med lågt u-värde och kondensskyddat glas. Som standard.
Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens
Torsåsen 122, 311 91, Falkenberg, Zweden
- 020-78 00 00
- info@morups.se
- www.morups.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jättefina fönster och bra ordning
Jättefina fönster och bra ordning! Det som drog ner betyget var slutfinishen runt fönstren och att planeringen kunde varit tidigare och tydligare.
Vår senaste installation
Vår senaste installation, en veranda dörr blev inte vad vi förväntat oss. Tidigare arbeten har vi varit nöjda med

Mycket nöjd
Håller vad man lovar. Leverans och installation gick precis på utsatt tid. Mycket nöjd med slutresultatet!
Blev lovad svensk talande hantverkare…
Blev lovad svensk talande hantverkare dom kommer 3 st ingen kunde svenska.
Massor med skruvar på garageuppfarten.
Skandal
Högsta betyg från början till slut!
Professionellt, vänligt och informativt bemötande rakt igenom, från det att David kom på hembesök till dess att fönster och dörrar monterades av arbetsledaren George och hans team. Vi är så nöjda och kan varmt rekommendera Morups🌟
Vi anlitade Morups Fönster för ett…
Vi anlitade Morups Fönster för ett fönsterbyte och vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet. Projektledaren David gjorde hela processen smidig och enkel. Han var lyhörd, professionell och såg till att allt löpte på enligt plan. Arbetet utfördes med hög kvalitet och precision. Vi uppskattade verkligen Davids engagemang och tydliga kommunikation genom hela projektet. Rekommenderar varmt Morups Fönster och deras duktiga team.
Fönster och altan/balkongdörr byte på radhus
Vi bytte fönster och altan och balkongdörrar i vårt radhus i Stockholm.
Från offert hela vägen till installation har det fungerat utmärkt. Kompetent och trevlig säljare alltid med snabb återkoppling. Montörerna var effektiva och gjorde ett snabbt och bra jobb. Särskilt noterade jag hur bra de städade efter sig när jobbet var klart. Bra produkter givetvis och ett rimligt pris. Jag rekommenderar Morups vid fönsterbyte.
Har precis bytt alla fönster och…
Har precis bytt alla fönster och ytterdörr med Morup. Dom svarade snabbt på min förfrågan, fönstrena kom på utsatt datum. Allt har gått väldigt smidigt. Försäljaren och snickaren var lyhörda för mina önskemål och dom löste allt helt perfekt!! Vi fick nya foder både ute och inne, nya fönsterbrädor. Dom städade bort allt och tog hand om dom gamla fönsterna. STORT tack till säljare Albin Strand och snickare Victor!!!!!!
Vi har precis avslutat ett fönsterbyte…
Vi har precis avslutat ett fönsterbyte hemma, och vi kunde inte vara nöjdare med resultatet! Allt från början till slut har gått så smidigt, och det känns fantastiskt att se hur mycket de nya fönstren förbättrar både utseendet och komforten i vårt hem.
Jag vill särskilt lyfta fram projektledaren Joseph Hammam, som har hanterat allt helt perfekt från start till slut. Han har varit otroligt professionell, alltid tillgänglig för frågor och säkerställde att varje detalj blev rätt. Hans engagemang och kunskap gjorde att vi kände oss trygga och väl omhändertagna.
Dessutom vill jag ge ett stort beröm till montörerna som har arbetat extremt professionellt och gjort ett fantastiskt jobb med installationen.
Ett stort tack till hela teamet för ett otroligt väl utfört arbete – vi rekommenderar er varmt till alla som funderar på att byta fönster! 😊
Nu är allt på plats och vi är mycket…
Nu är allt på plats och vi är mycket nöjda med våra fönster.
Varning för Morups Fönster
Varning för Morups Fönster: I vårt radhus byttes alla fönster och altandörrar med Morups Fönster år 2020, men i juni 2024 sprack det mellersta glaset i ett av fönstren utan yttre påverkan. Trots att Morups erbjuder en 10-årig montagegaranti, hävdade de att garantin inte täcker skadan eftersom de menar att montagefel skulle ha visat sig omedelbart. Vi fick ett nytt glas som goodwill men tvingades själva betala monteringen. Ärendet tog över 2,5 månader att lösa och krävde flera påstötningar från vår sida. Morups 10-åriga garanti är därför missvisande, vilseledande eller rent av en lögn. Otroligt dålig service och ännu sämre kvalitet – rekommenderar att undvika Morups och istället välja en pålitlig svensk leverantör.

Antwoord van Morups Fönster
Vi är mycket nöjda med vårt byte av…
Vi är mycket nöjda med vårt byte av fönster och ytterdörr. Bra kontakt, snabbt montage, hög kvalitet.
Tyvärr blev inte allt slutfört!
Allting gick mycket bra med montering, men det fattas ett par detaljer, som försäljaren lovat att fixa, men efter flera mail till honom har han inte hört av sig mer. Mycket dåligt, vilket gör att vi inte kan rekommendera Morups Fönster

Tryggt och problemfritt
Allt från första kontakt med säljaren till avslutat projekt fungerade utmärkt.
Alla kom på utsatt tid varje dag.
Bra information om vad som skulle hända var dag.
Efter varje arbetsdag var det städat och snyggt.
Anlita ej!!!
Anlita ej!!!
Gjorde en affär på 203.000kr byte fönster och glasdörrar till altan, smyg och lister sattes i badrum precis bredvid duschen i masonitmaterial istället för riktigt trä, ej våtrumsfogat med våtrumssilikon, började svälla efter 3 veckor knappt, nu nästan 1 år senare börjar det bli rötskador som är på väg in i vägg.
Vi har ringt säljaren många gånger och han ska skicka hit snickare/montör för åtgärd men ingen kommer, för en månad sedan så fick vi kontakt med VDn på Morups som hänvisade till en annan säljare och flera parter vart inblandade, dom skulle komma snarast och åtgärda men ingen hör av sig.
Proffsigt bemötande jobb bra utfört.
Bra hjälp vid införsäljningen
Bra hjälp vid införsäljningen. Bra lösningar med kombinationen fasta och vridbara
Snabbt och väl utfört!
Snabbt arbete, bra och proffsigt. Även fint bemötande. De tog hand om allt från mätning till att montera fönstren och att föra iväg de gamla. Lämnade huset i fint städat skick. Väldigt duktiga!
Dit is Trustpilot