Morups Fönster Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi är otroligt nöjda med Morupsfönster och det arbete som utförts! Från första kontakt till färdig montering har allt känts professionellt, smidigt och väl utfört. Monteringen är verkligen noggrant... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inget har fungerat på ett bra sätt, fram till att order var lagd då var man trevlig sen har det varit omöjligt att få tag på representanter. Man svarar inte varken på sms eller telefon, när man äntl... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt var så perfekt från beställning till leverans Han som tog emot beställningen var med och startade upp killarna som bara pratade engelska men det gjorde inget för dom jobbade på från det dom ko... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Från hembesök till färdigmonterad ger jag 5 i betyg! Magd Hamo blev våran projektledare och gav direkt helt nya idéer som vi inte hade kommit på själva! Vi bytte alla våra fönster och 2 altandörrar. S... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ramenleverancier
  2. Vensterinstallateur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi tar hand om hela ditt fönsterbyte. Från måttagning och offert till installation och slutlig genomgång. Vårt Premium-fönster är inbrottsklassat, med lågt u-värde och kondensskyddat glas. Som standard.

Geschreven door het bedrijf

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

121 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfekt hanterat fönsterbyte

Perfekt hanterat fönsterbyte. Engagerad projektledare, effektivt utfört arbete och dessutom ett riktigt snyggt slutresultat, på både in- och utsida.

20 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt igenom positiv upplevelse

En helt igenom positiv upplevelse, från första mötet till slutbesiktningen.
Säljaren var mycket tillmötesgående och serviceinriktad, samt lätt att kontakta för frågor.
Killarna som gjorde fönsterbytet var mycket proffsiga, jobbade snabbt och noggrant. Ett par extra killar kallades in för att kunna avsluta en dag tidigare än planerat, vilket innebar att vi kunde städa och fixa under helgen.
Vi är mycket nöjda med våra nya, fina fönster.

25 oktober 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mycket bra och trevlig kontakt med…

Mycket bra och trevlig kontakt med säljaren.
Monteringen gick väldigt snabbt och blev utmärkt bra gjort. Mycket bra kontakt med montörerna.

Enda problemet var att inte alla delar levererats av fabriken och det tog lång tid att få hit dessa delar.
Pga detta blir betyget inte 5 - bara 4 stjärnor.

6 februari 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag är supernöjd med själva fönstren i…

Jag är supernöjd med själva fönstren i säg men väldigt missnöjd med hur dom sågade ur då dom sågade ur för mycket på fönstren då vi bor i ett gammalt hus så orginalfönstren var större förr. Med andra ord så ser det inte bra ut ovan och under de nya fönstren! Så var noga med att säga till och ha koll när dom sågar ut fönsterna i äldre hus!

14 maart 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Leverans på utsatt tid

Leverans på utsatt tid. Det gick fort att sätta in 6 fönster på en o samma dag. Då det blev en miss så återkom hantverkarna efter ett par dagar för att slutföra med finess.
Allt till belåtenhet. Kan rekommendera Morup.

4 oktober 2024

Bytte alla fönster

Bytte alla fönster, altandörr och pardörrar som skräddarsyddes efter mina önskemål. Mycket god kontakt med säljaren som var med under hela processen. Ett stort plus till Morup för att dom byter allt, som foder ute/inne. Fönsterbrädor.Snickarna var helt underbara! Dom fick trixa lite för i gamla hus är ju inget rakt. Dom städade bort allt efter sej. Jag kan inte vara nöjdare. Rekommenderar starkt Morup, 100%

11 november 2024

Professionellt bemötande och utförande

Professionellt bemötande och utförande. Presentationen av fönsterna samt mätning av dessa genomfördes på ett mycket gott sätt. Till och med hantverkarna sa att det var perfekt utfört.
Lätt att få kontakt med företaget och säljaren.

2 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt fungerade helt perfekt från första…

Allt fungerade helt perfekt från första besöket till installationen. Montörerna jobbade mycket effektivt och resultatet är vi mycket nöjda med.

8 november 2024

Antwoord van Morups Fönster

Stort tack för ditt fina omdöme! Det är fantastiskt att höra att allt fungerade perfekt och att ni är nöjda med både installationen och resultatet. Vi uppskattar verkligen att ni valde Morups!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt gick otroligt smidigt från första…

Allt gick otroligt smidigt från första kontakten tills fönsterbytet var klart! Lyhördhet för våra önskemål. Bytte 17 fönster (källarfönster medräknade) 1:a dagen och tätade! Sen lister, foder och persienner dag 2-4. Ytterdörren byttes någon vecka senare. Fina fönster, lätta att öppna, lätta att putsa och ingen imma eller kondens! Inneklimatet känns bättre!
Vi är jättenöjda, så tacksamma att vi valde Morups!

28 oktober 2024

Antwoord van Morups Fönster

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att hela processen flöt på smidigt och att ni är så nöjda med både fönster och dörr. Att ni upplever en förbättring i inneklimatet och att fönstren är lätta att hantera är precis det vi strävar efter. Stort tack för att ni valde Morups – vi uppskattar förtroendet!

Från första kontakten med Morup

Från första kontakten med Morup fick vi en ansvarig projektledare som följde hela processen från val av fönster till montering på plats och uppföljning att allt fungerade. I första leveransen blev det fel leverans av fönster modell, som på ett smidigt sätt löstes ganska omgående efter fönsterna var monterade. Genom att monteringen ändå skedde på utsatt tid så blev det ingen försening, utan det blev ett extra besök då man bara behövde byta kassetterna och inte ramarna. Efter någon vecka uppstod en spricka i ett av fönsterna och det behövdes då bara ett samtal till projektansvarig så löstes även det problemet. Vi kunde med projektansvarig planera fönsterbytena enligt vår ekonomi och tidsplan (3 år), så vi behövde inte ta lån för att byta alla fönster. Vi har nu även valt att boka in byte av ytterdörr, då helhetslösningen har passat oss så bra och varit helt utan friktion.

14 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag blev lovad svensk talande…

Jag blev lovad svensk talande hantverkare. Botten
Hela garage uppfarten var det skruvar . Hoppas att jag klarar mig från punktering annars kommer det en räkning på ca 20000 kr

9 januari 2025

Antwoord van Morups Fönster

Tack för din feedback. Det låter som att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar, och det är förstås tråkigt att höra. Vi uppskattar att du delar med dig av din synpunkt, och om du vill diskutera detta vidare är du välkommen att kontakta oss på info@morups.se.

Dit is Trustpilot