We hebben een dunne motorjack en broek besteld. Natuurlijk gelijk betaald en binnen 5 dagen keurig bij ons thuis afgeleverd. Precies zoals beloofd! Jack en broek zijn ook van goede kwaliteit.
Bedrijf in Frankrijk, maar bijzonder goed bereikbaar en snelle service (ik deed via Whatsapp). Heb motorschoenen besteld, twee maten voor de zekerheid. Terugsturen is duur, want naar Frankrijk (en let... Toon meer
Heel goeie info via whatsapp en zeer vriendelijk. Het antwoorden verliep ook allemaal heel vlot. Levering zoals afgesproken. Heel correcte firma. Top!
Het bestelde artikel lijkt van goede kwaliteit. De levertijd duurde wat langer dan verwacht, maar bleek achteraf dat de bestelling vanuit Frankrijk moest komen, dus is logisch. Helaas was de maat te k... Toon meer
Découvrez Motoblouz, le leader du marché français dans la vente en ligne d'équipements et accessoires pour motards et motos. Depuis près de deux décennies, nous partageons avec vous notre passion pour le monde du deux-roues. Notre gamme exhaustive de produits, incluant des casques de moto, gants, bottes, blousons pour femmes et hommes, ainsi que des équipements high-tech et de protection pour votre moto, répond à tous les besoins des amateurs de moto, quelque soit la pratique : urbaine, route, tout-terrain, trail, ou cross. Retrouvez chez nous les plus grandes marques : Alpinestars, Ixon, Shark, Arai, Shoei, Segura, Dainese, Furygan, Cardo, Akrapovic... Et bénéficiez de nos services exclusifs ! Profitez de la livraison offerte dès 69€ d'achat, ainsi que de notre politique de retour étendue à 2 ans, témoignant de notre confiance dans la qualité de nos produits. Notre service client, composé de passionnés et d'experts deux-roues, est à votre écoute pour vous conseiller au quotidien dans le choix de votre équipement. Chez Motoblouz, nous sommes fiers de vous proposer des exclusivités produits tout au long de l'année. Que vous recherchiez un blouson ajusté, un pantalon moto anti-pluie, des chaussures d’enduro, ou une combinaison de piste cross, nos équipes sauront répondre à toutes vos attentes en matière de style, de confort, et de sécurité. En France ou à l'étranger? Peu importe où vous vous trouvez, vous pouvez compter sur Motoblouz pour vous fournir les équipements de vos marques préférées. Rejoignez dès maintenant notre communauté et visitez notre boutique en ligne. Roulez, nous on s'occupe du reste !
72 Rue Elie Cartan, 62220, Carvin, Frankrijk
- 0321433304
- contact@motoblouz.com
- www.motoblouz.com
Vraagt klanten om een review
Super snelle levering en goede product…
Super snelle levering en goede product ontvangen helemaal nieuw in doos en plastic. Voor een zeer eerlijke prijs. Ver onder de prijzen van Nederlandse winkels en webshops.
Revit quatrum air 3 gekocht
Revit quatrum air 3 gekocht. Goedkoopste! 139€ en in nederland bij de winkel 200€.
Binnen 1 dag netjes geleverd in Nederland. Zeer tevreden
Goede prijs en kwaliteit
Goede prijs en kwaliteit, minpunt is alleen de langere verzending.
Artikel was snel geleverd
Artikel was snel geleverd. Jammer genoeg een maatje te klein en een grotere maat was niet op stock. Teruggestuurd en alles perfect terugbetaald. Top service!!
Geleverd op de afgesproken datum en de…
Geleverd op de afgesproken datum en de producten zijn zoals je mag verwachten.
De bestelde items werden snel geleverd…
De bestelde items werden snel geleverd en voldeden aan onze eis.
Keurig verpakt.
Snelle verzending
Snelle verzending
Verkoper top
Bezorger minder het pakje in de gieten regen over poortje gesmeten
Top prijs en service…
2x iets op besteld en Alles perfect verzonden, goed ingepakt en op tijd geleverd
Betaalbare motorkleding
Betaalbare motorkleding. Met behulp van de maattabel een goede keuze kunnen maken.
Verkeerd geleverd omdat er bij adres…
Verkeerd geleverd omdat er bij adres geen bijtoeviegijg kon doen
Gemakkelijk besteld
Gemakkelijk besteld, levering sneller dan verwacht en hele scherpe prijzen.
Goede prijs/kwaliteit, pakketdienst ruk
Goede prijs/kwaliteit. Verzending duurde helaas een paar dagen langer maar dat mocht de pret niet drukken. De pakketdienst kon beter ivm pakketje aanwezig gemeld op afhaalpunt maar nog niet aanwezig, later bleek het pakket ook nog eens flink beschadigd en open gescheurd
Alles prima verlopen
Alles prima verlopen, zoals het hoort en op tijd geleverd gewoon top.
Helm kwam eerder dan de aangegeven…
Helm kwam eerder dan de aangegeven levertijd. Waar ik wel blij mee ben. Gls heeft helaas wel gewoon openbaar in voortuin gezeg. Gelukkig was hij er nog toen ik thuis kwam!