Heel tevreden over dit bedrijf. Tijdens het transport van onze bestelling, was een zak met poeder opengebarsten en was er een (klein) gedeelte uit. Bij wijze van feedback lieten we dit via mail weten... Toon meer
Ingrid van de myprotein klantenzorg heeft uitermate haar best gedaan om mij te helpen en is tot een super goede oplossing gekomen ! Bedankt Ingrid!
Wat een gedoe om iets terug te sturen!!! Webshops mogen op die manier niet bestaan! Retours MOETEN op JE EIGEN KOSTEN naar POLEN opgestuurd worden! nochtans staat GRATIS RETOUR op de site - puur opli... Toon meer
Alles aangekomen zoals beloofd lekkere smaken. Wel veel verschil tussen kcal tussen de smaken eerder een shake voor een bulk.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Goede producten
Goede producten, afrekenproces vaak niet transparant, je wordt verleid met cashbacks die leiden tot maandelijkse abonnementskosten.

Antwoord van Myprotein
Snelle levering altijd en makkelijke…
Snelle levering altijd en makkelijke sellectie van producten

Antwoord van Myprotein
The strong point is also a weaknpoint
The strong point is also a weaknpoint : to manny choise

GEWELDIGE PRODUCTEN
Geweldige producten
Zal zeker meer bestellen later
Alvast bedankt
Groetjes

Antwoord van Myprotein
Slechtse proteïnen poeder dat ik ooit…
Slechtse proteïnen poeder dat ik ooit gehad heb. Vol met brokke en smaak is afgrijselijk. Het is duidelijk dat dit bedrijf weinig waarde aan kwaliteit hecht.

Belachelijk
Ik heb een Grote bestelling geplaatst, deze is aan het verkeerde adres geleverd, de klantenservice stelde voor om dit opnieuw te versturen(deze keer naar het juiste adres), het werd OPNIEUW aan het verkeerde adres geleverd, ze hebben het nogmaals opgestuurd, dit is een paar weken geleden en als ik een mail stuur antwoorden ze niet meer.

Ingrid myprotein klantenzorg…
Bedankt Ingrid!

Fraudulente zaak
Fraudulente zaak. Leveren geen bestelling en weigeren een nieuwe bestelling te verzenden of de niet geleverde producten te vergoeden.

Antwoord van Myprotein
Nog altijd aan het wachten op mijn…
Nog altijd aan het wachten op mijn bestelling.... Nummer: 628736917
Graag hulp van klantenservice

Slechte klantenservice
Retourneren bij Myprotein is onmogelijk. Ze vragen foto’s, maar hun website accepteert de gevraagde bestandsformaten niet. Elke keer reageert een andere medewerker, waardoor ik steeds dezelfde vragen opnieuw moet beantwoorden. Het voelt alsof ze willen dat je opgeeft. Zeer frustrerend en tijdverspilling. Ik bestel hier nooit meer!