online spellen zijn diefstal. Er wordt niet gewonnen volgens de winstkansen die jullie toeschrijven. Ik heb letterlijk enkele honderden euro s gespeeld en bijna niets terug gewonnen. Ook als je 1 euro... Toon meer

De sinds enkele vernieuwde website is idd niet beter. Het lukte hen de eerste week ook niet om bij de bankcontact betaling terug de QR code te zetten, een super handige tool voor vlotte betaling. De Q... Toon meer

KRASLOTEN ONLINE ZIJN PURE DIEFSTAL. JE WINT SOMS EEN KLEINIGHEID MAAR HET SPEL IS MET CHATBOTS GEMANIPULEERD OM JE TE LATEN SPELEN MET VERLIES TOT JE SPEELLIMIET IS BEREIKT. HIER KAN JE NIKS MEE WINN... Toon meer

Nieuwste website werkte normaal in het buitenland tot ongeveer 10 dagen en sindsdien noppes! Altijd dezelfde boodschap 404 "oh dear enz.". Met de loterij gisteren gebeld, nemen de zaak lichtjes op en... Toon meer

Houd rekening met het volgende

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Pure oplichting

Pure oplichting is de loterij, je wint enkel af en toe eens een beetje geld terug. Maar echt eens iets winnen doe je nooit.

30 december 2024

Wat een ramp dit bedrijf,ben nog nooit…

Wat een ramp dit bedrijf,ben nog nooit een app of website tegengekomen dat zo dikwijls niet werkt door “onderhoud of problemen” wie doet nu onderhoud een uur voor de trekking ipv na de trekking ? Zelfde me “klantenservice”,als je een probleem hebt gehad en een e-mail schrijft,daar antwoorden ze zelfs niet op. Geweldige CEO dat ze daar hebben,die moeten zoveel inkomen mislopen hoe dat gerund wordt,en die CEO,vraag me af wat die verdient….maar ja,het is een bedrijf van de staat,dus veel moet je er niet van verwachten,zal ook weer vriendjespolitiek zijn wie daar aan de bak komt ipv capabele mensen.

13 december 2024

Niet mogelijk om direct geld te storten…

Niet mogelijk om direct geld te storten met enkel gebruik van een tablet.
Wegens dat de betalingspagina je vraagt om QR code te scannen.wat dus niet gaat met enkel een tablet. Of kaartlezer pakken ja die rommel gebruik ik dan niet.

3 september 2024

Een hoop bedrog na tijdje spelen op 1…

Een hoop bedrog na tijdje spelen op 1 spel gaat hij hapeeen of ervoor zorgen dat je opnieuw moet opstarten ! Als je 50 euro verspeeld zorgt het systeem telkens dat je net nippertje bij bent gewonnen ! Hoeveel je ook verspeelt je wint niks ! Puur bedrog en oplichterij

2 juli 2024

Ze veranderen alles in hun voordeel…

Ze veranderen alles in hun voordeel vroeger kon je met keno tenminste winst maken met 5op 6 of 6op 7 enz... nu moet je alles juist hebben en dat is gewoon een computer die berekent op voorhand zodat hij die dag het minste moet uitbetalen en de goeie spellen halen ze er rap uit zoals het vroegere spel op de lotto ik dacht dat het mix of max 10 noemde of iets dergelijks

21 mei 2024

Gewoon pure opluchting

Gewoon pure opluchting
Te denken met iets van de overheid
Hier win je dus niks of het is eens 1€
Mensen die een gokje willen wagen kunnen beter een echte goksite gebruiken
De kans is ook niet heel groot op winst maar je hebt tenminste een kans
Nooit meer pure oplichting mischien 1 kans op 1000000 om eens deftig te winnen
Daaaaaggg!!!

9 april 2024

Speelt tegen zijn eigen regels.

Gokken is een probleem, en dat is niks nieuws.

Wat doet de regering met zijn eigen gokkanaal? Een minimumbedrag bepalen waarmee je geld op je rekening moet zetten...

Hoezo moet ik mezelf 1x in het jaar laten spelen, als ik ineens 4 beurten moet kopen? Gingen jullie er niet alles aan doen om gokken minder verslavend te maken?

Ik wil gewoon meespelen tijdens nieuwjaar. En ik wil maar gewoon 2.50 uitgeven. Nu word ik verplicht meer uit te geven.

Zet er verder dan ook nog TV reclame, social media reclame en zelfs straatreclame bij.

Kan een verantwoordelijke deze stellingen even verantwoorden? Wat vinden jullie hier nu zelf van? Zijn dit maatschappelijk verantwoorde toepassingen, of toch eerder capitalistische toepassingen?

Een drugsverslaafde die 1x hervalt, ga je ook niet verplichten om ineens nog 5x terug te komen...?

Dus... Wat kunnen jullie beter doen?

30 december 2023

Nationale kloterij

Een schande dat deze rot-organisatie ongestraft gebakken lucht mag blijven verkopen!! Grote prijzen kan je met die rotte krasloten NIET winnen!!! Dit al meer dan 15 jaar.....

11 november 2023

Speel geen Lotto

Speel geen Lotto, joker of Euromillions, want alles is op voorhand reeds bepaald! Zowel of de persoon online gespeeld heeft en wint, welke regio, groepspot of enkele persoon,...

13 september 2023

Mensen speel geen woohoo games van de…

Mensen speel geen woohoo games van de nationale loterij.
Dit is gewoon bedrog tot in de hoogste klassen. Zelfde als de online krasloten.
Hun computer regelt alles dus moest deze op winst vallen zal de computer dit proberen te omzeilen. Sponsor gewoon de plaatselijke kranten winkel en koop een kraslot, die online nationale loterij is gewoon de dikste scam dat er is!

21 augustus 2023

Lotto..echt Belgisch

Vrij duidelijk dat dit enkel om poen scheppen gaat ..wheel of Fortune ..je unlocked alles om tot de constatering te komen dat hoe meer je unlocked ...hoe minder je wint..je kan tot x 10 winnen... tuurlijk hoor ..1a 2 euro maal 2 meestal en dat krijg je dan na een spel of 30 ,en extra winstkans op het wiel?..altijd op geen winst vreemd nietwaar..?

10 augustus 2023

Opgelet mensen

Opgelet mensen, die Woohoo games zijn een pure scam, winstkansen 10x lager dan in een casino.
Nuja, nationale loterij is van de overheid.. hoe kan het ook anders..
Als je dan toch eens wilt gokken doe je dat beter elders.

24 juli 2023

spelletje "emoti collect" puure oplichting

spelletje "emoti collect" 80 euro door geramd 9 van de 10 keer krijg je 29/30 smilies en dan 4 soms 5+ pulls geen smiley meer, andere rounds roll je 4 keer na elkaar smileys en zijn het er ook maar net 1 te weinig... kan echt geen toeval zijn dat het zo vaak bijna de grootste winst is gewoon puure oplichting... echt precies of ze u met opzet iedere keer net niet laten winnen...

20 juli 2023

Oplichting?

Blijkbaar is de nationale loterij de oplichtings toer uitgegaan.
Online inloggen gaat niet meer, contact krijg je totaal niet (volgens mij is dat enkel een opname bandje).
Hun mail werkt ook niet meer.

6 maart 2023

Na jaren online te spelen kan ik niet…

Na jaren online te spelen kan ik niet meer inloggen en als je drukt op 'paswoord herstellen' en je geeft je email adres dan komt er GEEN email binnen met een link om te herstellen.
Kortom, ik kan er niet meer op, mijn geld die erop staat ben ik kwijt, en bellen helpt niet, ze laten je een half uur muziek horen om daarna op te haken met de melding "probeer later nog eens te bellen"

3 maart 2023

webside werkt niet meer

kan net als velen niet meer inloggen op webside en kan niemand bereiken , blijkbaar hebben ze grote problemen,
maar dat kunnen ze dan toch wel comuniceren ??

2 maart 2023

Is dit jouw bedrijf?