online spellen zijn diefstal. Er wordt niet gewonnen volgens de winstkansen die jullie toeschrijven. Ik heb letterlijk enkele honderden euro s gespeeld en bijna niets terug gewonnen. Ook als je 1 euro... Toon meer

KRASLOTEN ONLINE ZIJN PURE DIEFSTAL. JE WINT SOMS EEN KLEINIGHEID MAAR HET SPEL IS MET CHATBOTS GEMANIPULEERD OM JE TE LATEN SPELEN MET VERLIES TOT JE SPEELLIMIET IS BEREIKT. HIER KAN JE NIKS MEE WINN... Toon meer

Houd rekening met het volgende

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Online werkt niet meer en geen mogelijkheid tot contact.

Na jaren online te spelen kan ik niet meer inloggen en als je drukt op 'paswoord herstellen' en je geeft je email adres dan komt er GEEN email binnen met een link om te herstellen.
Kortom, ik kan er niet meer op, mijn geld die erop staat ben ik kwijt, en bellen helpt niet, ze laten je een half uur muziek horen om daarna op te haken met de melding "probeer later nog eens te bellen"

2 februari 2023

Woohoo spel mediëval Fortune(winstkans…

Woohoo spel mediëval Fortune(winstkans 1/2,59) is gewoonweg puur bedrog!!!130€ opgespeeld(30+ spelletjes)met maar 7x een klein prijsje(20cent-1€). Begonnen met 0,75cent en geeindigd met 10x7,5€ inzet zonder maar 1 goed winstspel!!! Puur corruptie,heeft niets met kansspel te maken.(1/2,59 kans) gewoonweg pure leugens en bedrog! Is de winstmarge bij jullie nog niet groot genoeg dat vaste klanten(500 €/week)zo worden bedrogen!!! Maar ja wij (de dikke spelers) moeten zorgen voor het geld voor diegene die met 0,5€ inzet de grote pot zogezegd pakt) op 30j al +500000€ bij jullie achtergelaten op alles(multi:lotto, euromillions,Woohoo,joker+,….)

24 december 2022

Heel ontevreden ex-klant

Stel je voor: ik heb een online lottorekening met een bepaald e-mailadres. Ik wil doodgewoon het e-mailadres veranderen omdat er een nieuwe wachtwoordpolicy is ingevoerd. GAAT NIET. IK MOET ZELF HET E-MAILADRES WIJZIGEN. Zes telefoons en vijf emails aan verspild. Het enige nuttige aan deze maatschappij is dat ze je een forum geven om je frustraties te uiten.

24 oktober 2022

Slechte klantenservice

Mijn speelrekening werd zonder reden en zonder verwittiging voor een trekking geblokkeerd. Ik kreeg geen antwoord op mijn vragen die ik hierover stelde via e-mail en via het contactformulier op de website.

5 oktober 2022

Ik ben blijkbaar niet de enige belg die…

Ik ben blijkbaar niet de enige belg die niet meer kan spelen op de nationale loterij , verblijf al 10 jaar meestal in DK en is me altijd gelukt om te spelen maar sinds deze week niet meer, weet wat ik moet doen, gewoon op de Deense lotto spelen en de belgen niets meer gunnen.

1 oktober 2022

Ik ben de zoveelste in lijn blijkbaar!

Ik ben de zoveelste in lijn blijkbaar, maar het feit dat ik plots niet meer op de website kon van de Nationale Lotterij was een zware domper. Ik speel al 20 jaar samen met mijn moeder - nog steeds niets gewonnen, maar dat is een andere zaak :-D - maar het geeft ons een band en geeft me een band met België waar ik 9 maanden van de 12 niet aanwezig ben. Als er speciale trekkingen zijn, delen we onze dromen en wensen. Breng die link aub weer snel in orde...niet alleen Lotto verliest, maar ook alle organisaties die giften krijgen van de Lotto, als straks een heleboel Belgen niet meer kunnen spelen vanuit het Buitenland

30 september 2022

Nationale kloterij....

Nieuwste website werkte normaal in het buitenland tot ongeveer 10 dagen en sindsdien noppes! Altijd dezelfde boodschap 404 "oh dear enz.". Met de loterij gisteren gebeld, nemen de zaak lichtjes op en weten niet wanneer terug ok???? Total amateurisme in de aanpak. Onbegrijpelijk! Hoop dat mijn centjes niet verloren zijn. Iets gelezen in de krant?

26 september 2022

Op vakantie in het buitenland.

Op vakantie in het buitenland.. de nieuwe app is alleen gebruikbaar in België(!?) Je wordt aangeraden om de website te gebruiken... MAAR.. ofwel is de side onbereikbaar wegens onderhoudswerken of je krijgt een boodschap "Forbidden

Oh dear - that's not allowed. Please try something different.

— The e-lotto Team

0dh4wYwAAAADmAPb3yWy9RYU3sz02XHztQktLMzBFREdFMDIyMQBhZWM0YzQ3Ni03MTJkLTRmNTctYjMyZi1mNjVlMTkwOGM1Z".
Op alle mogelijke manieren geprobeerd... resultaat steeds hetzelfde. Communicatie via messenger.. ik wacht al meer dan een week op antwoord.

23 september 2022

De nationale loterij is verschrikkellijk!

De nationale loterij is totaal onbereikbaar. 1 Uur aan het bellen geweest, niemand neemt op en na een tijdje muziek sluiten ze u automatisch terug af. Ik had deze morgen 50,00 € gestort op mijn lottorekening, het geld is van mijn rekening, maar staat niet op mijn lottorekening!!!
Onmiddellijk mail gestuurd, na 11 uur, nog geen antwoord, nu heb ik nogmaals een mail gestuurd. Mijn geld is gewoon via bankcontact van mijn rekening gegaan, en staat niet op mijn lottorekening. Het is dus weg! Ze maken het de mensen gewoon moe, zodanig dat ze stoppen met bellen. Schandaling. Voilà, ze hebben mij zopas voor de 6de keer weer afgesloten. Staatsinstelling?????

23 september 2022

vernieuwde website , klantonvriendelijkheid top

De sinds enkele vernieuwde website is idd niet beter. Het lukte hen de eerste week ook niet om bij de bankcontact betaling terug de QR code te zetten, een super handige tool voor vlotte betaling. De QR stond er dan weer terug, om vandaag alweer niet te verschijnen. Waarschijnlijk alle IT met vakantie? Ach, ambtenaren.. daarenboven wordt het telefonische contact zeer vaak standaard afgebroken , losers. Ik heb geen andere woorden dan te zeggen : misbruik van publiek geld

15 juli 2022

Nieuwe web site voor lotto trekt op NIETS …

Nieuwe web site voor lotto en andere spelen trekt op NIETS ,veel te omslachtig,veel te traag ,niet logisch ,de vorige was veel beter,en gemakkelijker om met te werken,die gene die deze ontworpen hebben ,zijn weer van die mensen die hun diploma bij een pakje koeken gekregen hebben
Als ik kon gaf ik geen ster
Ook vind ik het straf dat ik niemand maar dan ook niemand ken die ooit al is een bonus gewonnen heeft ...leg dat is uit

9 juli 2022

Nationale loterij of nationaal fiasco

Het schijnt serieus mis te lopen met de samensmelting van e-lotto en nationale loterij websites. Plots kan ik mij niet meer inloggen, ik kan mij zelfs niet registreren of een nieuw paswoord aanvragen. Ik vraag mij af waar het geld dat nog op mijn account stond naartoe is???

13 juni 2022
Reviews in alle talen tonen. (67 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken