Jeg besøgte i går d. 02-07-2026 Naturbutikken på udkig efter min første kikkert. Jeg blev mødt af Oliver Z. Nielsen som bød mig velkommen og spurgte hvad han kunne hjælpe med. Jeg havde lave... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
- Kampeerwinkel
- Buitensportkleding- en uitrusting
- Telescoopwinkel
Geschreven door het bedrijf
Vær´ med til at gøre en forskel - Det gør vi! Når du handler i Naturbutikken går overskuddet til DOF BirdLife Danmarks arbejde med fugle- og naturbeskyttelse i Danmark. Beskyttelsesarbejdet sker via politisk fortalervirksomhed, indsamling og formidling af viden, konkret beskyttelse af fuglelokaliteter samt opkøb og pleje af naturen.
Contactgegevens
Vesterbrogade 138 B, 1620, København V, Denemarken
- naturbutikken@dof.dk
- www.naturbutikken.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Service, engagement og faglighed kombineret
Jeg havde lavet min egen research før jeg kom, og planen var at købe en Lapwing 10x42 kikkert.
Dog efter en masse testning og anbefaling fra Oliver, købte jeg istedet en Starling 8x42, da den var langt mere brugervenlig og god til mine formål.
Jeg kan på det varmeste anbefale butikken samt medarbejderen.
Super god behandling
I går, den 20. maj 2022, besøgte jeg butikken, da jeg havde en udfordring med mit vildtkamera.
Jeg fik en rigtig god, venlig og kompetent behandling.
Medarbejderen havde tid til at høre på mig og havde god tålmodighed med at løse udfordringen.
Det lykkedes og jeg kan kun anbefale butikken med venlige og servicemindede medarbejdere.
God service
Vi havde bestilt plakater og nogle magnetrammer til dem. Plakaterne var meget flotte. Den ene ramme så forkert ud. Farven var for rød, og der var ikke mærke fra fabrikanten. Et par mails med billeder og en enkelt video, og naturbutikken har skrevet at de sender en ny ramme på deres regning. Det er da service. Tak. Vi handler her gerne igen.
Fuld tilfredshed
Jeg har efterhånden handlet meget hos Naturbutikken både fysisk og online, senest 30-01-2026. Især kikkerter, bøger men også andet. Jeg har altid fået kompetent og imødekommende behandling. Mit teleskop er udtjent, og det varer ikke længe, før jeg skal have et nyt. Det bliver helt sikkert via Naturbutikken,
Venlig betjening i butikken
Venlig betjening i butikken. Gode produkter
Pas på med at købe ting hos DOF da de…
Pas på med at købe ting hos DOF da de sælger varer som ikke opfylder det de skriver.
Købte et wifi overvågningskamera til 1000 kr og glædede mig til at følge dyrelivet i haven online.
Blev slemt skuffet. Kameraet var ikke bedre end et Harald Nyborg til under halvdelen af prisen. Har selv et Harald Nyborg kamera og det fungerer perfekt. Det største problem er at det har intet med wifi at gøre. Du kan forbinde til kameraet via Bluetooth hvis du er i nærheden og ikke via wifi hvis du er hos naboen eller endnu længere væk.
Så lad være med at købe et kamera som koster over det dobbelte af tilsvarende andre steder.
Har heldigvis fundet et rigtigt wifi kamera til under den halve pris.
Mvh Jørgen
Dem kan man rolige købe sine til af
Dem kan man rolige købe sine til af
Dejlig købsoplevelse
Jeg opdagede Naturbutikken på FaceBook, teksten var i øvrigt på tysk, og fandt nogle T-shirts, der lige passede som julegave! Jeg var lidt spændt på leveringen, idet der stod, at julebestillinger skulle være lavet inden 5. december, og jeg var lidt for sent på den. De kom skam d. 20. december, trods de havde været undervejs rundt i europa. Jeg var også spændt på kvaliteten, men den var bare helt i top.
De kan ikke levere varerne til jul
De kan ikke levere varerne til jul. Bestillinger bliver ikke modtaget ordentligt og man får ingen kvittering.
Hurtig levering.
Dejligt hjemmeside med godt overblik. Gode kvalitets ting med god vejledning. Levering dagen efter bestilling.
God service og dejlig butik!
God service og dejlig butik!
Var forbi Naturbutikken på Vedterbrogade for at finde julegaver og fuglehuse. Dejlig butik med masser af vejledning og god service😀
Engageret kikkert betjening
Meget kompetent og nyttig betjening og vejledning ved kikkert køb.
God til at spørge ind til behov og ønsker, for at finde det egnede, uanset om det er dyreste eller billigste kikkert.
hurtig og effektiv levering.
Rigtig god vejledning i butikken
Jeg var med min far inde og købe en
Swarovski NL Pure 10×52 | kikkert i butikken den 29 august og jeg tror vi brugte halvanden time med rigtig god vejledning af Oliver Z. Nielsen vi prøvede forskellige kikkerter og vende tilbage igen og igen til den kikkert jeg endte med at købe. Jeg kunne også ha købt kikkerten i en fotobutik men tror bestemt ikke jeg ville ha fået samme service som i Naturbutikken samtidig ved jeg at jeg har støttet et godt formål og at pengene ikke bare gik i butikkens kasse som det var sket hvis jeg havde købt den i
fotobutik.
Jeg købte et vildtkamera på hjemmesiden…
Jeg købte et vildtkamera på hjemmesiden efter at have ringet til Naturbutikken for at blive vejledt i hvilket jeg skulle købe. Jeg valgte selv at afhente i butikken. Ved afhentningen blev yderligere vejledt i hvordan det skulle bruges. Begge gange oplevede jeg yderst kompetent og venlig personlig vejledning. Vildtkameraet er sat op og installeret og det fungerer perfekt.
Suveræn vejledning om køb af håndkikkert
Jeg søgte vejledning til en ny håndkikkert. Var blevet træt af den lidt ringere billedkvalitet i en stabiliseret kikkert. Brugte deres vejledningsguide og fik dagen efter en udførlig og helt åbenhjertig skriftlig vejledning. Jeg endte med at købe en Birdlife Eagle Owl, som godt nok er lidt mere tung, end jef havde tænkt mig. Men den bærer sin vægt godt. Jeg har altid oplevet en fantastisk god service ved køb, returning og reparation mm
Ureparerebar billedstabilisator
Måske skal man bare forvente at en kikkert med billedstabilisator er en chancebetonet investering. Da min efter lige godt 2 år ikke virkede, var det bare ærgerligt. Fik oplyst, at den ikke kunne repareres. Den var oven i købet kun brugt begrænset, så den har ikke været udsat for større belastninger. Der var ikke noget tilbud om en lille ekstra rabat ved køb af ny. En ny bliver ikke anskaffet fra Naturbutikken. Finder nok et andet sted at købe, hvor servicen er bedre.
Kompetent og venlig
Var i butikken for at genanskaffe en mistet kikkert. Blev betjent af en yngre meget kompetent mand som kendte alle tekniske detaljer ved kikkerterne, og lod mig afprøve forskellige kikkerter inden jeg besluttede mig. Jeg gik derfra med en ny kikkert - og en glæde over den gode behandling.
Super kompetent rådgivning - og
Super kompetent rådgivning.
Har haft en reklamation i garantiperioden.
Hurtig byttet til ny uden diskussion.
Har købt i alt 2 kikkerter og en del andet grej der.
Virklig god servis med flinke…
Virklig god servis med flinke medarbejder. Byttet også min kikkert efter den gik i stykker uden nogen diskution.
Kan kun anbefale
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.