Eigenlijk zou ik nul sterren willen geven, maar dat kan niet. Wij hebben op 22 juni warmtepomp laten installeren. Al vier keer storing gehad. Duurt weken voordat de storingsdienst langskomt. Zelfs als... Toon meer
Contact opgenomen voor een spoed offerte aangezien onze CV Ketel kapot is gegaan en wij nu zonder verwarming/warm water zitten. Dit kon enkele dagen duren. Gevraagd of het vandaag of uiterlijk morgen... Toon meer
Begin dit jaar een Nefit Bosch hybride warmtepomp aangeschaft. Maandag avond een storing. Installateur gebeld, dinsdag een monteur geweest die kon het niet oplossen, klacht doorgegeven aan Nefit-Bos... Toon meer
Na installatie van een full electric warmtepomp bleek de waterpomp vast te zitten door roestig testwater. Speciaal hiervoor moest een monteur extra langskomen. Deze monteur heeft het opgelost, maar to... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Nefit warmtepomp waarschuwing om deze niet te kopen
Nefit Enviline na 7 jaar moet de motor al vervangen worden wegens slijtage. Nefit geeft aan dat de levensduur van dit onderdeel circa 15 jaar is maar desondanks geen coulance. Wat je aan energiekosten bespaart wordt ruimschoots tenietgedaan door kosten slijtage dure onderdelen. Ik raad af om deze warmtepomp te kopen.
Nefit bosch ketels zijn overal te koop…
Nefit bosch ketels zijn overal te koop en te bestellen maar als je ketel weigerd of kapot gaat binnen de garantie wordt je van kastje naar muur gestuurd ga naar dealer die zijn er te weinig en doen alleen vaste klanten mijn advies is koop nooit zo n ketel als je geen dealer in de buurt hebt of daar geen klant bent de service en garantie van de producten zijn op papier goed maar praktijk nutteloos ook allebei je een vakkundig bedrijf die dealer is van een ander merk en vakbekwaam is Het Is dus voor fabrieks garantie een hele slechte zaak dit geld ook voor de electische ketels
2.5 jaar oude warmte pomp al 6 weken in…
2.5 jaar oude warmte pomp al 6 weken in storing
Komen ze eindelijk langs na 3.5 week zetten alles terug naar fabrieks instellingen en klaar terwijl display toch duidelijk aangeeft dat een sensor of drukking stuk is
Na 10 min vertrek monteur weer in storing
Temp alarm 🚨 te hoog en druk
Weer gebeld laten ze je een week wachten vanuit de planning geen warm water en geen kachel 0,0
Komt er op de dag een monteur die weet dat je een uur nodig bent om thuis te komen wil gewoon niet even 15/20 min wachten ze hebben gewoonweg schijt aan je en maken nw afspraak weer een week later ze zijn hondsbrutaal en bekken je gewoon af
Die mensen die daar zitten op de planning hebben gewoon schijt aan je
Mijn tip koop nooit van je hele leven een nefit bosch apparaat als d’r wat is geven ze niet thuis en hun service is schandalig en staat het je niet aan heb je pech want een ander installatie bedrijf komt niet aan hun materiaal om te repareren dus mooi in de aap gelogeerd
Nu zit het in het terugkoelsysteem van die pomp en kun je weer een week wachten
Vermijd deze bedrijf zoveel je kunt en koop beter een merk die wel hun storingen oplossen en hun werk goed uitvoeren en mensen goed behandelen
Wij zijn schandalig behandeld en voor leugenaars weggezet
TRENDLINE COMBIKETELS LATEN VAN ZICH HOREN !!!
In tegenstelling tot wat er in de klantenfolder wordt beweerd, is de NEFIT TRENDLINE II combiketel niet stil, maar meer dan 10 decibel luider dan zijn voorganger, de NEFIT TOPLINE. Juist omdat wij 15 jaar veel plezier hadden van onze fluisterstille combiketel TOPLINE (ca 37dB(A), kozen wij weer voor NEFIT middels de TRENDLINE II. In de folder stond: de ketel is stil, stiller dan zijn voorganger, u hoort hem bijna niet. NIETS bleek minder waar: meteen meer herrie na installatie. Toen met moeite de technische info gevonden: de ketel heeft een geluidsniveau van 50dB(A)! Dertien decibellen erbij!! Wat zegt NEFIT n.a.v mijn klacht? "Deze ketel is wel degelijk stiller dan zijn voorganger, want dat is nl. de TRENDLINE I." Kortom, NEFIT blinkt niet uit in klantgerichte informatie. Elke klant denkt bij 'voorganger' aan de eigen 15 jaar oude ketel en niet aan de ketel-productielijn van NEFIT !!
En wat zegt de Consumentenbond, afd. testen? "Alle ketels zijn luidruchtiger geworden, vanwege diverse verduurzamingstechnieken."Nooit echter besteedde de Consumentenbond in haar blad of elders aandacht aan dit negatieve aspect. En zo scoort het geluidsniveau van deze TRENDLINE ketel bij de Consumentenbond een 7,2. Kortom, die testen zijn ook maar schuiflat langs variabelen.
CONCLUSIE: Over de luidruchtigheid van de huidige generatie duurzame combi-cv-ketels zijn deze 'betrouwbare' organisaties MUISSTIL !!
De nefit easy grote kostenpost
De nefit easy springt vanzelf over van handmatige bediening naar automatisch. Dit betekend dat als ik niet thuis ben de thermostaat besluit het programma aan te zetten en het huis de in mijn afwezigheid opgewarmd word.
Dit is nu meerdere malen gebeurd dat een geheel weekend de verwarming aan is terwijl ik niet thuis ben. Dit is absoluut het tegenovergesteld van wat de thermostaat zou moeten doen.
Het is onmogelijk om de ingestelde programma's te verwijderen of zonder de programma's te werken aangezien de thermostaat vanzelf besluit over te schakelen.
De thermostaat is niet slim maar een grote kostenpost.
Bosch nefit meerdere keren contact gevraagd op te nemen. Maar ze reageren niet. Schandalig product.
Nefit Bosch ‘helpdesk’ helpt niet!
Ik heb meer dan een uur in de wacht gestaan bij de service desk vanwege een storingsmelding van mijn ‘slimme’ thermostaat ( nefit easy). De thermostaat hapert bij het verbinden met mijn wifi netwerk. Van de medewerker kreeg ik een standaard antwoord met oplossingen die niet werken.ik vond dit niet behulpzaam en heb dat ook aan de medewerker aangegeven. Die kwam niet met oplossingen, anders dan het opzeggen van een standaard tekst. Zeer teleustellend die ‘helpdesk’ van Nefit Bosch.