Det første firma der holdte aftalte fra første besøg til Varmpumpen fra LG var montere,- Smedene fra Emil Hansen, Benjamin & Anders havde styr på det de lavede og kunne svare på alle mine spørgsm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har fået installeret en L/V varmepumpe. God rådgiving og håndværksmæssigt fint udført arbejde. Udedelen er efterfølgende flyttet til en bedre placering, her tog Netto Varme ApS også sin del af ansv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har lige fået monteret LG Therma. varmepumpe gennem Netto Varme her 31 januar 2023. Vi har været yderst tilfreds med forløbet lige fra vi havde samtale med Anders Møller om etablering og tilbu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God, professionel og super service. Netto varme ApS kan kun anbefales. Vi fik på 2 dage udskiftet gasfyr til luft til vand, og fik samtidig også skiftet gulvvarmeshunt. Endvidere et godt humør, som... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi laver Luft til vand varmepumper samt jordvarme på hele Sydsjælland
Statenevej 69, 4760, Vordingborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Nettovarme en Brutto oplevelse.
Håndværkere der arbejder smidigt og hurtigt, kommer til tiden. Ændring af kedelstørrelse, blev hurtigt fremtryllet, ingen forsinkelse, idet det ville have standset processen, nej her blev der handlet hurtigt, til alles tilfredsstillelse. Kan kun være tilfreds og anbefaler hermed Nettovarme.
Det har været super godt fra start til slut super god kunde kontakt hurtig levering og håndværk i top.
Vi har netop fået sat ny varmepumpe i gennem Netto Varme. Og det var en fornøjelse at opleve hvordan hele projektet kørte på skinner.
Varene blev leveret til tiden, og de tre håndværkere som arbejdede henover de to dage var både flinke, kompetente og detaljeorienteret.
Der er ikke noget at sætte en finger på fra vores side. Jeg kan kun anbefale Netto Varme.
Helt igennem en god oplevelse alt spillede som det skulle og så var de færdige på bare en dag og det til trods for at hele gasfyret med varmtvandsbeholder skulle væk og beholde samt buffer tank skulle installeres plus enheden udenfor
Sejt gået
En super positiv oplevelse da vi for første gang skulle vælge varmepumpe til et ny renoveret hus.
Top professionel beregning af systemet og venlig betjening.
Der er god service hele vejen igennem.
God kommunikation, ingen overraskelser, hurtig levering og montering, alt va monteret og på plads på 2 dage. Det pænt arbejde der er blevet lavet.
Kan klart anbefales til alle som ønsker denne løsning, er fuld tilfreds.
👍🏻

Antwoord van Netto Varme ApS
Super varmepumpe, der blev sat op en måneds tid efter bestilling. På bare 2 arbejdsdage havde vi en fungerende varmepumpe. Der var behov for enkelte justeringer, men her var både Netto Varme og deres samarbejdspartnere hurtige til at afhjælpe. Alt i alt god service og hurtig opsætning.

Antwoord van Netto Varme ApS
Hurtig levering fra vi bestilte en varmepumpe til den var klar til at blive installeret. På 2 arbejdsdage var varmepumpen sat op og den kører som den skal. Vi har en varmepumpe fra LG, som nærmest er lydløs. Har ikke bemærket den på noget tidspunkt, heller ikke mens jeg har været i haven.

Antwoord van Netto Varme ApS
Kan varmt anbefale Netto Varme ApS, der har udskiftet mit oliefyr med luft til vand varmepumpe fra LG. Jeg har følt mig tryg fra start til slut under hele projektet. Firmaet holder, hvad de lover, er nemme at komme i kontakt med og svarer hurtigt. Super service og veludført arbejde! Og så er de prisvenlige!

Antwoord van Netto Varme ApS
Ejeren Anders gav os en rigtig god og fagligt begrundet rådgivning inden projektet omkring dimensionering af varmepumpe.
Arbejdet blev udført i en god kvalitet, og selv efter projektets afslutning er Nettovarme behjælpelig med diverse spørgsmål vi har omkring anlægget og dets drift. Klar anbefaling herfra!

Antwoord van Netto Varme ApS
God service godt tilfreds og hurtig feedback ved henvendelse!
God, professionel og super service. Netto varme ApS kan kun anbefales.
Vi fik på 2 dage udskiftet gasfyr til luft til vand, og fik samtidig også skiftet gulvvarmeshunt. Endvidere et godt humør, som for os betyder meget. Anders har undervejs svaret hurtigt og fyldestgørende på div. Spørgsmål. Samtidig har vi også haft dygtige og venlige elektrikere og vvs'ere ude, som også var meget punktlige, hvilket er rart. Vi vil til hver en tid anbefale firmaet til andre! :)

Antwoord van Netto Varme ApS
En rigtig god service fra start til slut.
Vi gik fra oliefyr til luft/vand på 2 dage og til en god pris, det kan man bestemt ikke klage over.
Meget professionel sælger og dygtige håndværkere på sagen 👍🏼

Antwoord van Netto Varme ApS
Har handlet med Nettovarme idet vi er skiftet over til varmepume fra naturgasfyr - alt spiller lige fra første henvendelse med Anders fra Netto Varme, og til selve levering og installeringen af den købte varmepumpe. - Leveringsbetingelserne mm. har været hurtige, og informationsniveauet været højt. Kan kun anbefale denne virksomhed til alle andre der står for udskiftning af varmekilde.
Mvh.
Brian, Fredensborg

Antwoord van Netto Varme ApS
Fik udskiftet mit gamle gasfyr til varmepumpe 15 december 2021. Og har absolut intet at sætte en finger på, håndværkerne overholdt deres aftaler alt blev monteret flot og professionelt og montørerne tog sig tid til at sætte mig ind i systemet inden de kørte. Vi havde længe kigget efter varmepumpe og satte virkelig pris på at Anders kom ud og så på husets eksisterende anlæg inden han gav sin anbefaling til pumpe samt tilbud istedet for"bare" at smide et standard tilbud afsted på mail. Har haft enkelte spørgsmål efter montering og Anders været flink til at svare tilbage inden for få timer selv i weekenderne. Jeg vil klart anbefale Netto varme til alle jeg kender. Super god og venlig service.

Antwoord van Netto Varme ApS
Har fået installeret en L/V varmepumpe. God rådgiving og håndværksmæssigt fint udført arbejde. Udedelen er efterfølgende flyttet til en bedre placering, her tog Netto Varme ApS også sin del af ansvaret.
Jeg er meget tilfreds.
Mvh. Helle Hallberg

Antwoord van Netto Varme ApS
Meget imødekommende salgsteam, som også er i stand til at forklare og vejlede. God og hurtig support da anlæg skal køres igang og justeres. Og som delvis medbyg var der også vejledning til den del vi selv udførte.
Og prisen - konkurrencedygtig.
Det har helt igennem været en rigtig god oplevelse.
Tilbudsfasen var meget omhyggelig med flere besøg af Anders samt besøg hos en af hans kunder, der lige havde fået installeret varmepumpen.
Installationsfasen blev overholdt 100 % i forhold til det aftalte, og pumpen blev afleveret med en meget grundig orientering og vejledning om dens fortræffeligheder. Dygtige og flinke folk arbejdede i 2 dage og pludselig havde vi en varmepumpe, der fungerede i et rengjort bryggers.
Indkøringsfasen har været perfekt - dog måtte vi have fat i Anders på et tidspunkt, da der var "klumper " i strømmen. Han kom øjeblikkelig og løste problemet.
Pumpen fungerer perfekt - Anders og LG har været det rette valg og vi er rigtig glade.
Seriøsitet og ansvarlighed krydret med humor kendetegner Anders Møller.
Anette og Carsten
Præstø

Antwoord van Netto Varme ApS
Fantastisk varmepumpe og super service med yderst professionelle folk! Perfekt løsning for os og som en super bonus så spare vi mange penge om året!