Netwerkwinkel.com Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Na een week had ik mijn kabels nog niet ontvangen, hier heb ik achteraan gemaild en kreeg direct een antwoord terug dat ze al opgestuurd waren. Desalniettemin hebben ze zonder twijfel de bestellin... Toon meer

Wij bestellen al enkel jaren bij deze leverancier, Nog nooit een mankement meegemaakt, altijd vlot geleverd. Netwerkwinkel is voor ons het adres voor utp, voeding en overige accesoires (DC artikelen)

Het door mij gewenste product was niet voorradig, telefonisch werd mij een alternatief aangeboden welke ietsjes anders qua formfactor was. Mocht ik dit geen probleem vinden dan zouden ze me deze toe s... Toon meer

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Netwerkwinkel.com - Levert snel, uit grote voorraad. Hoge service, goede adviezen, producten van hoge kwaliteit, tegen scherpe prijsstelling. Zeer flexibel.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Order poortverdubbelaars

Nadat wij vorige week (naar later bleek de verkeerde) poortverdubbelaars hadden besteld en gekregen zijn deze nu kosteloos omgeruild voor de juiste (maar wel duurdere) varianten. Dit vinden wij natuurlijk helemaal priima!

Wij zullen jullie zeker onthouden voor een volgende keer....

9 maart 2011

Fantastische service, zelfs in de vakantietijd

Ik wilde op 28-12 een aanpassing doen in mijn bestelling, maar zag dat ze pas vanaf 3 januari 2011 weer open waren. Kreeg ik een dag later een email dat mijn wijzigingen doorgevoerd waren vanaf hun vakantieadres! Kijk, dat noem ik nou topservice!! Nog bedankt Willem :)
Mooie snelle levering ook, een dag na openingn alweer de spullen in huis.

Nogmaals dank!!

een tevreden klant

4 januari 2011

Fantastische kennis, service & support!

Op vrijdagochtend werd ons gevraagd om voor een potentiele klant opzoek te gaan hardware om een glasvezelverbinding aan te komen sluiten op het netwerk. De huidige hardware was kapot en het was heel wenselijk om voor het einde van de werkdag up en running te zijn.

Dankzij de fantastische kennis, service & support van netwerkwinkel.com hebben wij de benodigde artikelen in kaart weten te brengen en het probleem van deze klant, dezelfde dag weten te verhelpen.

Hartelijk dank daarvoor!

5 oktober 2010

Geweldige service!

Ongeveer een jaar geleden hebben via NetwerkWinkel.com een ADDER IPEPS besteld voor Enkele KVM-IP unit.
Hier was destijds een setje met verloopjes meegeleverd van PS/2 naar USB. De twee verloopjes passen perfect op elkaar zodat ze op een dubbele USB poort passen.

Door onze eigen problemen waren we één van deze verloopjes kwijtgeraakt. Ik kon dit verloopje niet vinden op het internet.
Dus ik had de NetwerkWinkel.com aangeschreven of zij deze set kunnen herleveren.

Vervolgens hebben zij contact opgenomen met ADDER, en we krijgen nu een setje GRATIS verloopjes opgestuurd! Dat noem ik nu service...!
Willem & NetwerkWinkel.com bedankt!

20 augustus 2010

snel, prima service

Diverse producten besteld. Die zijn compleet en snel geleverd. Een deel van mijn bestelling bleek echter niet geschikt voor mij. Na e-mailcontact is afgesproken dat ik de niet passende producten mocht terugsturen. Ik heb daarbij aangegeven wat ik wel moest hebben. De gewenste producten zijn snel nageleverd, zonder bijkomende kosten. Met Netwerkwinkel doe ik een volgende keer weer graag zaken.

19 mei 2010

Uitermate snelle en correcte levering.

Ik moest mijn bestelling van 300 meter CAT5e kabel met spoed geleverd hebben (op zaterdag) en aangezien ik een nieuwe klant was verwachte ik wel een langere levertijd. Ook het feit dat de bestelling ook nog op een vrijdag is gedaan was de verwachting dat ik pas na het weekend mijn bestelling zou ontvangen. Maar niets van dit alles. Na een telefoontje van een behulpzame medewerker kon ik er op vertrouwen dat de levering op zaterdag zou plaats vinden en dat was dus ook het geval. Top Service.

Marc
IMB-it

10 mei 2010

Snelle afhandeling & levering + top afterservice !

Zondagavond besteld, maandag verzonden naar België en op dinsdag al ontvangen ! Daar kan zelfs de Belgische post als verzending of een Belgische webwinkel niet aan tippen. Ik had ook een vraag in verband met de manier van monteren van een bepaald artikel en de mensen van netwerkwinkel.com belden mij spontaan op, en dit zelfs in België. Wel, ik vind dat er weinig woorden te vinden zijn voor zo'n goeie service. Doe zo verder netwerkwinkel.com !! Gewoon top !!

13 april 2010

Bestelling Eminent usb adapter EM1015

Ben bijzonder tevreden over uw klantbehandeling. Had eerst wat vragen en een opmerking over het plaatje bij het product op de website. Vragen zijn snel en naar tevredenheid beantwoord en bovendien is het website-product plaatje binnen 24 uur ge-update. Mijn complimenten voor deze als bijzonder persoonlijk, attent en prettig ervaren manier van communicatie met uw klanten. Succes en ik kom wel vaker kijken wat jullie te bieden hebben.

8 april 2010

Leversnelheid en betrouwbaarheid

Ik heb nu diverse malen spullen besteld. Tot nu toe is het geen enkele keer voorgekomen dat er iets fout was. Ook de snelheid is duizelingwekkend (tuut tuut...).
Service: toen het door een probleempje niet lukte om een bestelling te plaatsen, zijn op voorhand de ontbrekende onderdelen al besteld. Uiteindelijk heb ik geen vertraging opgelopen. En de prijzen? Uitermate redelijk.

Wat wil je nog meer?

Goede, snelle service

Ik had wat netwerkkabels en wat gereedschap besteld. Dit had ik na betaling de volgende dag in huis. Klein puntje van kritiek; ik had o.a. een kabel van 3 m besteld, maar kreeg daarvoor een kabel van 5 m. Op zich een 'upgrade', maar ik kan me ook voorstellen dat je juist een zo kort mogelijk wilt. Ik heb er niet over geklaagd.
Verder prima zaak, ik kreeg nog een zakje snoep erbij.

Zeer goed!

Ik heb nu twee bestellingen gedaan bij dit bedrijf.
Het waren kleine bestellingen van +/- €60 per stuk. De eerste bestelling werd binnen een dag verzonden. De tweede werd ook binnen een dag verzonden, alleen een onderdeel wat niet op voorraad bleek, werd twee dagen later apart verzonden.

Kortom, snelle service, goede verzening en zeer voordelig. Top!