Na een week had ik mijn kabels nog niet ontvangen, hier heb ik achteraan gemaild en kreeg direct een antwoord terug dat ze al opgestuurd waren. Desalniettemin hebben ze zonder twijfel de bestellin... Toon meer
Wij bestellen al enkel jaren bij deze leverancier, Nog nooit een mankement meegemaakt, altijd vlot geleverd. Netwerkwinkel is voor ons het adres voor utp, voeding en overige accesoires (DC artikelen)
Het door mij gewenste product was niet voorradig, telefonisch werd mij een alternatief aangeboden welke ietsjes anders qua formfactor was. Mocht ik dit geen probleem vinden dan zouden ze me deze toe s... Toon meer
Ik had wat netwerkkabels en wat gereedschap besteld. Dit had ik na betaling de volgende dag in huis. Klein puntje van kritiek; ik had o.a. een kabel van 3 m besteld, maar kreeg daarvoor een kabel van... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Netwerkwinkel.com - Levert snel, uit grote voorraad. Hoge service, goede adviezen, producten van hoge kwaliteit, tegen scherpe prijsstelling. Zeer flexibel.
Waijensedijk 10, 3992LP, Houten
- 0306340634
- info@netwerkwinkel.com
- www.netwerkwinkel.com
Prima service
Het product werd snel geleverd. Nadat ik had gebeld om iets te vragen en zij mij beloofden om binnen een halfuur terug te bellen deden ze dat ook. Ik had een product dat mij toch tegen viel qua prestaties en mocht dit terugsturen. Het geld werd netjes teruggestort. Als ik iets via internet ga bestellen kies ik door deze perfecte ervaring zeker voor dit bedrijf.
Kwaliteit in assortiment en snel geleverd!
Ze hebben gewoon de spullen om je thuisnetwerk op te tuigen.
Niets dan lof !!
Voor een tweede keer besteld bij Netwerkwinkel en wederom een aflevering reeds de volgende dag. Naar Belgie vind ik dat niet evident en tesamen met een goede verpakking is Netwerkwinkel voor mij absoluut een 5 sterren ervaring.
In een woord: fantastisch
Inmiddels heb ik meerdere keren een bestelling gedaan bij netwerkwinkel.
Elke keer weer sta ik verbaast van de snelle service en de makkelijkheid van de webwinkel.
Hier zouden anderen veel van kunnen leren.
Correcte en snelle afhandeling. Prima feedback middels de mail.
uitstekende service en snelle correcte levering. Een aanrader.
Raaaazend snel
Deze leverancier leek het juiste netwerk component te kunnen leveren en dus nog even gebeld over wat technische details. Na een prettig en helder gesprek de bestelling geplaatst en.... de volgende dag al in huis. Prima!
Uitstekende service
Zondagavond mijn bestelling geplaatst, woensdag omstreeks 12u15 thuis gekregen, zeer vlotte service dus, aangezien ik in België woon. De kabels zijn netjes in aparte zakjes verpakt. Het extra zakje met snoep in is ook erg leuk.
Snelle levering en duidelijke informatie
Al meerdere keren besteld, nooit problemen en altijd snel geleverd.
Snelle levering, eerlijke en goede service
Ik wilde CAT6a kabels bestellen. Op veel sites is niet duidelijk op je CAT6 of CAT6a koopt. Op deze website duidelijk beschreven. Tijdens de bestelling ging er iets fout met iDeal. Van mijn bank kreeg ik 1 bevestiging van betaling. Netwerkwinkel mailde mij echter dat het bedrag 2x was gestort en hebben het 2e bedrag gelijk terug gestort. Erg goede service! Levertijden zijn ook erg snel. Aanrader wat betreft bestellen van kabels!
Danku
Heerlijke service. goede spullen. netjes op tijd geleverd. En super verpakt. dit is 5 sterren waard ;).
Altijd vlot en correct geleverd
Snel, zakelijk en goede voorraad
Ook als er wat is mis kan je op deze jongens rekenen.
Dus eigenlijk zoals het moet zijn en hoe wij ook zaken doen.
Maatwerk (rack) power bekabeling
Op verzoek hebbe deze mannen mij voorzien van een aantal handwerk materialen welke ik nodig had voor in ons datacentrum rack.
Aangezien ik onder tijdsdruk zat, hebben deze mensen razendsnel meegedacht en hebben voor betaling de bestelling reeds uitgevoerd, ookal hebben we nooit eerder zaken gedaan!
top service en product!
Uitgebreid assortiment, snel geleverd
Ruime keuze, duidelijke website en snelle levering.
prima
prima, bestelling in goede staat afgeleverd, apparaat functioneert naar behoren.
Fantastische aftersales!
Ik heb Februari dit jaar bij de Netwerkwinkel.com een DVI extender setje aangeschaft. Deze is na een poosje kapot gegaan en ik heb deze terug gestuurd. De response van Netwerkwinkel.com was erg vlot en vriendelijk. Netwerkwinkel.com heeft een alternatief aangeboden en deze ter evaluatie, zonder enige bijkomende kosten, toegestuurd. Het alternatief voldeed helaas niet aan onze wensen en na overleg heb ik het teruggestuurd. Ik ben samen met de Netwerkwinkel tot de conclusie gekomen dat wij een ander apparaat nodig hebben, welke Netwerkwinkel.com niet in het assortiment heeft. Na het terugsturen van het alternatieve product, dit was eind oktober van datzelfde jaar, heb ik direct het aanschafbedrag van de in februari gekochte artikelen terug ontvangen, zodat ik vlot verder kan met het zoeken naar een goede oplossing. Echt top!
Fantastische ervaring
Als deel van mijn bestelling had ik 48 blauwe CAT6 kabels besteld, in plaats heb ik 48 blauwe CAT5e kabels ontvangen (wat een begrijpelijke fout is gezien de rest van de bestelling uit CAT5e kabels bestond.)
Nog geen uur na een mailtje van mij hieromtrent kreeg ik al antwoord dat ze onmiddellijk de juiste kabels zouden opsturen, en ik de reeds ontvangen kabels mocht houden! De dag erna heb ik deze dan ook ontvangen.
Er zijn nog weinig bedrijven die zo kort op de bal spelen, en zo'n correcte houding aannemen. Let ook op de prijzen die netwerkwinkel hanteert, die zul je niet snel ergens anders zo laag vinden!
Zwaar aanbevolen!
Prima bedrijf
Bestel vaker bij de Netwerkwinkel vanwege hun deskundigheid en betrouwbaarheid. Snelle levering of als een onderdeel niet leverbaar is opgesplitste levering.