Mooie producten prima verzending maar ik bestelde een bikini in de maat 12 wat volgens de omschrijving bij de maatkeuze overeen moet komen met eu maat 40. Bewust gekozen omdat er ergens stond in revie... Toon meer
Heel leuke kinder- en dameskledij. Ik heb er al een paar keer besteld, en dit is nog nooit tegengevallen. De maten van de kinderkledij vallen vrij groot uit, dus daar moet je wel rekening mee houd... Toon meer
Door de slechte recensies dacht ik zal ik wel bestellen? Ik ben blij dat ik besteld heb 2 pakketjes allebei goed aangekomen 1 deels terug gestuurd kreeg mail dat pakketje aangekomen was en geld terug... Toon meer
Een jas, shirt en pakje gekocht voor ons zoontje. Ik werd via de mail op de hoogte gehouden en het pakketje hadden we binnen drie dagen in huis. Ziet er erg mooi uit, zoals op de foto’s! Ik twijfelde... Toon meer
Next.co.uk - Shop online for the latest fashion for women, men, children and homeware. Next day delivery and free returns.
Next Head Office, Desford Road, LE19 4AT, Leicester, Verenigd Koninkrijk
- 0333 777 8000
- customer_team@next.co.uk
- www.next.co.uk
Vraagt klanten om een review
Mensen keken ook naar
Er is een jurk besteld
Er is een jurk besteld, deze was niet goed en dus teruggestuurd. Nu is het zo dat het geld na 2 weken nog niet is teruggestort. Door contact op te nemen met de klantenservice denk je dat het word opgelost. Helaas. Klantenservice laat je vallen en vallen in herhaling. 'U moet contact zoeken met uw bank'. Terwijl op de bank app niks te zien is. Super goeie klantenservice hoor. Top hoe jullie met klanten omgaan. Dit ruikt meer naar scam.

2x besteld en next annuleert het
Al 2x een vaas besteld en telkens annuleren ze hem 1 dag voor de aankomst. Dan krijg ik bericht van klarna (nog nooit hier besteld dus daarom betaald met Klarna) dat ik niet meer hoef te betalen en daarna pas een bericht dat het geannuleerd is, maar zonder uitleg. Heel slecht. Ik wil mijn product en goede communicatie.

Mooie prijzen, slechte service
Mooie prijzen voor leuke kleding. Maar redelijk beroerde service. Van de vijf bestelde jurken zijn er twee door Next “gecanceld” en verzending pas na meer dan een week na besteldatum.

Snelle levering prima retourbeleid
Snelle levering en je kunt heel eenvoudig retourneren middels het antwoordnummer op de meegeleverde sticker (PostNL kan middels de meegeleverde sticker de retourzending aanmaken). Na 3 dagen heeft Next het factuurbedrag aangepast met enkel € 4,00 retour/verzendkosten in rekening gebracht cf de voorwaarden.
100% wol is een leugen.
Een 100% wollen trui/jurk gekocht bij AboutYou in de sale,
Nadat ik het uit de verpakking haalde knetterde de trui. Wol is niet statisch geladen. Polyster wel!
Dus 100% wol, dit kledingstuk zeker niet. En toch vragen ze er 150,- voor. Dit is oplichting.
Het kledingstuk gaat retour.

ZEER slechte ervaring
Ik heb een jas via zalando van next besteld.
Helaas slijtage binnen 1 maand en na overleg met zalando moest ik een klacht indienen en mocht ik de jas retourneren naar de partner van zalando en in dit geval was het next.
Ik heb netjes de jas verpakt en geretourneerd met de retourlabel
Nu is het meer als 14 dagen geleden en heb ik een rechtsverklaring moeten toesturen omdat ik tot op heden niets heb gehoord over de retouring.
Krijg k vandaag te horen dat de pakketje leeg is aangekomen bij de partner en ze niks kunnen doen
Sorry, maar ik kan in de track and trace gewoon het gewicht van het pakket zien en ik kan gewoon zien dat het geleverd is.
Ik krijg gewoon mijn geld niet terug en wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Maar als er niks mee wordt gedaan, dan ga ik het zeker niet hierbij laten en ga ik andere stappen ondernemen, want dit ga ik niet zomaar accepteren het ging wel om een jas van 160 euro

Antwoord van Next
Er zat geen retourlabel bij de bestelling + moeilijk retour te sturen
Er zat geen retourlabel bij de bestelling. Daarnaast was Next slecht bereikbaar. Uiteindelijk via de mail een retourlabel gekregen, maar daar stonden alleen de artikelnummers op en het adres waar ik het naartoe kon sturen. Om het op te sturen moest ik 15 euro betalen en daarnaast werd er nog 4 euro ingehouden voor het verwerken van de retouren.

Super netjes.
Even 5 sterren voor de klantenservice. Wat zijn hun vriendelijk en correct! Super service. Helaas een top ontvangen waar een foutje in zit aan de achterkant. Ook nog een sale item dus uitverkocht. Oke even overschakelen van Nederlands naar Engels maar zeker te doen. Hartelijke bedankt voor de super fijne service! 🙏🏻
Voor de tweede keer een bestelling…
Voor de tweede keer een bestelling proberen te plaatsen. Maar telkens wordt deze automatisch geretourneerd zonder dat ik iets doe. Zeer jammer!

Nooit hier bestellen
Bestel hier nooit. Ze maken het onmogelijk te retourneren.
Ik wacht al twee maanden op mijn retourlabel.

Antwoord van Next
Slechte ervaring héél goed en snel opgelost!
Ik had een slechte ervaring, maar dit is uitstekend opgelost door de klantenservice. Het lag ook niet aan de producten, omdat ik opnieuw eenzelfde paar schoenen wil bestellen als de vorige keer. Het was één van de fijnste schoenen die ik ooit heb gehad, vanwege de breedte. Na mijn slechte review te hebben gelezen, heeft Next contact met mij opgenomen en het spoedig en soepel opgelost. Ik ben enorm dankbaar en kan hun zeker aanraden!

Niet nog een keer
Bestelling gedaan bij Nextdirect. Ik heb nooit iets ontvangen, op de camera's is ook geen bezorgdienst te zien en ineens een mail dat de retourzending ontvangen is. Ik bestel hier niet meer.

Antwoord van Next
Kleding goed , service super slecht
Kleding goed , klantenservice 0,000000
Ik wil een order aanpassen die nog niet verwerkt is , onmogelijk zegt men. Dan vraag ik om de order 100% te annuleren , dan bestel ik het wel correct opnieuw. Ook onmogelijk ….. de oplossing is : weiger je pakje en dan krijg je je geld terug … de pakjes komen met de post aan en worden in de pakketbrievenbus geleverd…. Kan je toch niet weigeren dan … ongelofelijk slechte service.

Never again
Never again.
De kwaliteit van de kleding laat te wensen over. Zeker voor de prijs. Het is Temu kwaliteit maar voor een prijs die meer dan het dubbele is.
En als je wil terugsturen moet je de parcel volledig zelf betalen.

Antwoord van Next
Zeer ontevreden met de klantenservice
Zeer ontevreden met de klantenservice. Leveringsproblemen doordat Next maar de helft van mijn adres heeft doorgegeven aan DPD. Vervolgens was ik zelf de contactpersoon tussen DPD en Next. Ze namen totaal geen verantwoordelijkheid voor het probleem. Na een maand aandringen krijg ik te horen dat ik het maar opnieuw moet bestellen, maar inmiddels is het product uitverkocht. Ook mag ik opnieuw verzendkosten betalen.

Antwoord van Next
Waardeloos. Geen enkele bestelling ontvangen maar wel retourkosten moeten betalen!
Waardeloos! Op 28 november een bestelling geplaatst en die is nooit aangekomen. Op 6 december weer een bestelling gedaan en ook deze kwam niet aan. Dpd is zogezegd aan de deur geweest maar wij hebben niemand gezien en ondertussen zijn de artikels door dpd retour gestuurd! Waarvoor ik dan ook nog is 4€ moet betalen. Firma list en bedrog!!

Antwoord van Next
Ik heb zojuist een bestelling geplaatst…
then it would be nice if you would respond to my email

Fout in de levering
Wachtte op mijn bestelling die ik niet rechtstreeks door de producent in NL geleverd kan krijgen. Duurde lang. Toen bleek er iets mis in het leveringsproces en werd mijn bestelling door de bezorgdienst zomaar retour gestuurd zonder het aan mij aan te bieden. Moest ik maar opnieuw bestellen maar mijn maat was er niet meer. De artikelen die retour zijn gegaan kan ik niet opnieuw laten bezorgen want die komen niet opnieuw in de webshop. Had lang naar de artikelen gezocht dus echt teleurgesteld. Update: Op basis van de reactie van Next hieronder een mail gestuurd maar geen reactie ontvangen.

Antwoord van Next
Retourneren kost veel geld!
Recentelijk een order geplaatst met verschillende jurken en maten.
Van te voren duidelijk retourbeleid gelezen waarbij vermeld staat dat retourneren €4,- kost. Dat wetende de keuze gemaakt om meerdere maten te bestellen om zeker te weten dat er iets past.
Jurk is prachtig maar het retourneren gaat dramatisch. Bij de instructies staat dat je het prepaid label moet gebruiken en moet afleveren bij het postkantoor. Postkantoor kan het niet scannen en ik neem contact op met klantenservice. Daar wordt me verteld dat ik zelf de kosten moet dragen voor retourneren. Ik vraag meerdere keren waarom er zowel op de website als retourinstructie vermeld wordt dat het een pre-paid label is en of ik dus zowel de verzendkosten als €4,- nog moet betalen.
Daar wordt niet op geantwoord en alleen maar dat ik de kosten ervoor moet betalen voor het verzenden.
Denk dus goed na voordat je bestelt, want de informatie op de website is misleidend en klopt helemaal niet.