4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vertrouwen

Heb een aantal voedselpakketten besteld, eerst via klarna omdat ik het niet helemaal vertrouwde... de bestelling is ruim op tijd, en voldoet ook naar behoren! Zeker weer bestellen in de toekomst

15 april 2025

Groot aanbod en snelle bezorging, top!

DCS Plate Carrier op zondag besteld, dag erop al direct ontvangen, zeer snel en boven verwachting. Prijs was ook goed.

NLTactical heeft veel kwalitatieve merken en producten in het aanbod (mil-spec) en levert snel en netjes. Volgende keer bestel ik hier graag weer.

21 juli 2024

NLTactical is in mijn optiek echt een…

NLTactical is in mijn optiek echt een pro! Alles wat we besteld hebben werd perfect geleverd. Service 5, webshop 5, verzending 5 maar dan komt het bij PostNL en daar gaat het niet goed dat is jammer en ook het enige wat geen 5 scoort. Maar dat is niet aan NLTactical te wijten aangezien ze voor €7,- speciaal leveren. Hier maar eens gebruikt van gemaakt echt een aanrader dat is werkelijk een verademing. Volgende bestelling gaat weer zo alles om weg te blijven van PostNL. NLTactical is zeer prettige winkel!!

26 november 2022

Uitmuntende service

Twee keer een product besteld bij deze winkel, de eerste keer voor een hiking pack ging alles perfect en kreeg ik snel mijn product. De tweede keer was er een fout in het systeem en kon de juiste maat van het artikel niet geleverd worden. Hier is zeer tijdig op gereageerd en het is bijzonder goed afgehandeld. Er werden meerder alternatieven aangeboden en uiteindelijk is het bedrag van het artikel teruggestort met hiervan een bevestiging via mail.
Zelden zulke snelle en goede service gehad.

5 december 2022

Zeer fijn bedrijf

Zeer fijn bedrijf.
Van het weekend een tactical backpack bij deze winkel gekocht. Het personeel is vriendelijk en ik werd goed geholpen en ontvangen. Ook heeft de winkel een ruim assortiment. Ik kom hier zeker nog eens terug.

5 juni 2022

Klantvriendelijk en snel (SDD: Same day delivery)

Op zoek naar een tactical pants die snel geleverd kon worden. NLTactical heeft een duidelijke site, bestellen en afrekenen gaat soepel, leveringsmethode voor 10:00 uur bestellen en dezelfde avond geleverd? Dat gebeurd ook. Kreeg het pakket om 20:30 netjes aan de deur bezorgd. Fijne webshop, niets meer aan doen. :-)

23 mei 2022
Toon reviews in alle talen. (11 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken