Komp Reviews 343

1. Computer hardware fabrikant
  2. Softwarebedrijf

Info over Komp

Komp
Komp is the one-button computer that bridges the communication gap between those that struggle to use modern day technology, and their more tech-savvy family and friends.

Friends and family connect to Komp through an app, from there they send photos, messages and make video calls to Komp, without the user having to do anything at all.

Warm technology
Barriers to using technology are formed both in the physical design of products, and in the interfaces and software that users interact with, at No Isolation we control both the design of the hardware and the development of the software ourselves.

In a world where consumers gradually want to slow down, tune out and focus on true connections, we believe that warm technology stands in healthy opposition to fast moving products that feed on attention and time spent.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Het apparaat werkt perfect voor onze…

Het apparaat werkt perfect voor onze opa met de ziekte van Parkinson. Een dure aanschaf, maar zinvol. Waardeloos is echter het telkens terugkerende verzoek om een abonnement te nemen: VEEL TE DUUR! (22,- per maand) Nergens voor nodig ook. Echt belachelijk, stop daarmee!

5 mei 2024

Antwoord van Komp

Wat geweldig om te horen dat Komp goed werkt voor je grootvader en dat jullie tevreden zijn met de Komp! We hebben ons prijsplan in november 2022 gewijzigd en nu is een abonnement vereist bij de aanschaf van een nieuwe Komp. De informatie die je in de app ontvangt, heeft betrekking op het gebruik van onze premiumfuncties. Onze excuses als je deze informatie vervelend vindt!

Meerdere foto,s tegeljk?

Misschien zou het ook handig zijn dat je meedere foto,s tegelijk kunt plaatsen ipv 1 voor 1, of kan dat al en weten wij niet hoe dat moet?

16 mei 2023

Antwoord van Komp

Hallo, dank voor uw 5 sterren. Op dit moment kan dat nog niet, maar dit is een functie die ons product team aan het onderzoeken is. We nemen de wensen van onze klanten serieus, als u mee wilt helpen aan de productontwikkeling voor Komp, schrijf u dan in voor de "Feedback Club" via noisolation.com/komp/help-us-improve (momenteel in het Engels). Daar helpt u ons enorm mee! Vriendelijke groet, Lizette

De Komp is erg handig voor ouderen die…

De Komp is erg handig voor ouderen die niet vaardig zijn met computers. De app is redelijk handig. Jammer dat je geen video's kan uploaden, volgorde van foto's kan wijzigen of foto's die op de Komp staan vergroot kan weergeven op de mobiel.

23 april 2023

Antwoord van Komp

Beste Huub, hartelijk dank voor uw feedback! We zijn druk bezig met de ontwikkeling van het product en nemen daarbij de wensen van onze klanten serieus. U kunt hieraan actief deelnemen via onze "Feedback Club" - kijk daarvoor op noisolation.com/komp/help-us-improve. Vriendelijke groet, Lizette

Prima

Het systeem werkt goed. Leuk ook dat we foto's kunnen sturen. Alles in discrete kring.

19 april 2023

Positieve ervaring met Komp

Na het bestellen van de Komp hebben wij ontzettend snelle en goede ondersteuning gehad bij installeren van de Komp bij mijn tante, 95 jaar, in het verzorgingstehuis.
Het is een prachtig product en zijn ontzettend blij dat we dit geïnstalleerd hebben waardoor er dagelijks gecommuniceerd kan worden door meerdere familie leden. Het is een geweldig product voor de oudere die niet meer met telefoon of mobieltje overweg kunnen.
Alleen inbellen is nodig en al het andere gaat automatisch. Ontvanger hoef geen enkele handeling te doen.

6 maart 2023

Geweldig apparaat

Geweldig apparaat. Erg simpel in omgang door de beperkte functies voor gebruiker nadat deze goed ingesteld is. Na twee jaar gebruik geen problemen of storingen gehad. Zeker een aanrader.

17 april 2022
Toon reviews in alle talen. (343 reviews)