Nordfrim Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet lidt stort, mens mest småt. Fin behandling. Faglig hjælp. Lave priser. Forsvarlig forsendelse. Og bedst af alt: Stort udvalg - også af tilbehør. Kæmpe anbefaling til alle filatelister - am... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

De sender deres blade hjem til ens adresse uden tilladelse. Hvilket er imod Markedsføringsloven. Jeg har af flere omgange bedt dem stoppe, hvilket holder indtil næste gang jeg bestiller. Hvilket... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har gennem årene handlet hos Nordfrim mange gange. Og de har altid levet op til mine forventninger. Senest bød jeg på fem forskellige mærker på auktion. Til mine store overraskelse og begejstrin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I forbindelse med handlen, var jeg i tlf.kontakt med en medarbejder. Det var utroligt konstruktivt. Hun var utrolig hjælpsom. Jeg havde valgt at afhente det bestilte, men pga. uforudsete hændelser, va... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Postzegelhandel
  2. ook in
  3. Hobbywinkel
  4. Muntenhandelaar
  5. Verzamelaarswinkel

Geschreven door het bedrijf

Nordfrim har i mere end 50 år leveret frimærker, mønter og tilbehør til samlere. Det er vores mål at kunne tilbyde et bredt sortiment af interessante produkter til attraktive priser og vi arbejder hele tiden på at finde nye spændende produkter til vores sortiment. Vi bestræber os hver dag på at yde den bedst mulige kundeservice og sikre hurtig og fejlfri levering til vores kunder. Vi hjælper gerne både før og under din bestilling. Vores medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål mandag 8:00 - 17:00 / tirsdag - torsdag 8:00 - 16.30 / fredag fra 8:00 - 15:30. Ring til os på +45 64 82 12 56.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

33 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt en god del…

Jeg havde bestilt en god del forskellige leuchttum sider, tilfældigt vis opdagede jeg der manglede en side midt i det hele, samt hele årgange, jeg har kontaktet dem, men der skete intet, så ringede jeg igen og fik besked på noget var afsendt, og resten var i ordre da de ikke havde fået det i nu, jeg har stadigvæk ikke modtaget det de sagde var sendt, og hvorfor skal jeg kontakte dem for at få at vide det var i restordre.

1 april 2025
Logo Nordfrim

Antwoord van Nordfrim

Hej John,
Tak for din henvendelse. Efter vores telefonsamtale har vi nu fået præciseret, hvad der manglede i din ordre – dette beklager vi naturligvis. Den pågældende Åland-side er tidligere fremsendt som brev (og er formentlig stadig undervejs), men er nu gensendt som pakke sammen med de manglende Grønland årgange, jf. vores aftale.
Tak for at du gav os mulighed for at rette op på fejlen. Du er meget velkommen til at tage fat i mig, hvis der er andet, jeg kan hjælpe med.

Lone/Nordfrim

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har ikke fået det jeg har bestilt…

Jeg har ikke fået det jeg har bestilt endnu, selvom jeg har rykket flere gang og pengene er trukket på min konto

17 februari 2025
Logo Nordfrim

Antwoord van Nordfrim

Tak fordi du tager dig tid til at skrive til os, vi værdsætter altid at høre fra vores kunder. Varen er sendt med brev lige efter vi modtog ordren, men desværre er breve lidt længere undervejs end pakker. Vi har i dag afsendt en ny vare til dig med pakke-levering, vi håber, den er hurtigt fremme.

Vi beklager, at du ikke kunne modtage ordren så hurtigt som ønsket, men vi håber, at du trods dette bliver glad for din levering, når du modtager den.

Mvh.
Lone fra Nordfrim

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering, god info undervejs! 5 stjerne ville være givet såfremt i ikke havde benyttet Post Danmark, altid spændende om man modtager forsendelsen når det er med Post Danmark 🥴

3 februari 2025

Hej.

Hej
Nu har jeg købt en del hos jer god service og i levere varen til tiden tak for det

Mvh
Saintclair McKinnon

28 januari 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Perfekt oplevelser da jeg bestilte…

Perfekt oplevelser da jeg bestilte tronskiftemønt.
Dog problemer da jeg bestilte møntalbum igen, midt i december. Ingen reaktion. Måtte skrive til dem, men så var der heller ingen problem

13 december 2024

Kapsel

Jeg startede med at købe den nye 20-krone, som ankom uden en møntkapsel, som jeg så bestilte

Troede, at jeg bestilte én kapsel ; men der ankom en hel pakke med 10 kapsler

Kunne I ikke, fremadrettet, indsætte hver enkelt mønt i en sådan kapsel, ligesom Mønthuset Danmark gør.?

9 december 2024