Ben klant sinds ze op de Steentilstraat (Gr.) zitten. Heb sindsdien al mijn computertoestanden (behalve externe HD's - keuze helaas niet zo groot als bij bv Mediamarkt) hier gekocht. Altijd goed adv... Toon meer
Mijn nieuwe Pocketbook hield er na een paar maanden opeens mee op. Aangetekend teruggestuurd. Wat heen en weer gemaild met Ramon. Duurde wel lang maar ik heb uiteindelijk een nieuwe ontvangen. Prettig... Toon meer
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe laptop kwam ik, bij toeval, terecht op de website van Norrod computers. Al snel werd mij duidelijk dat ik hier eerder (veel eerder) had moeten kijken. De doo... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Scherp geprijsde computers en notebooks, pc onderdelen en randapparatuur, navigatiesystemen, foto en video, TFT's en televisies: op norrod.nl vindt u 't allemaal!
Nederland
- www.norrod.nl
Super snelle levering.
Een mooie laptop besteld rond 22.30 `s avonds en de volgende ochtend was hij al binnen.
Fantastisch!
revieuw Norrod
Norrod heeft een goed uitziende website. Een snelle en uitstekende service.
Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Norrod.nl - Cooler Master Devastator II
Zeer overzichtelijke website en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Netjes op tijd afgeleverd! Voor herhaling vatbaar.
super site!
super site! Ik had mijn computer om 22:00 besteld en de volgende dag om 13:00 al in huis.
Snelle levering, prima naar afspraak
In de avond besteld, 's ochtends al in huis. Snelle en prima service!
Ook het product was in perfecte staat en de laptop bevalt erg goed.
Snel geleverd en tevreden over het product!
Ik heb bij Norrod een laptop cooler gekocht. Het was binnen 1 werkdag verzonden (voor 23:00) besteld. De productinformatie komt overeen met het product zelf en het was goed ingepakt. Erg tevreden!
Wat je verwacht
Via internet een mooie laptop uitgezocht.
Prima prijs, kon al de volgende dag geleverd worden.
Dus besteld, werd goed op de hoogte gehouden van het verzendproces en de volgende dag was de laptop al in huis.
Kortom: precies wat je verwacht van een webshop!
Snelle levering, goed verpakt en compleet.
Laptop 's avonds besteld en de volgende dag vroeg in de middag in huis binnen de door de bestelservice opgegeven tijden. De HP laptop was goed verpakt en compleet geleverd. Opstarten ging prima en alle functies werken.
Ondanks mijn huivering voor internetbestellingen, ik ben nog uit een andere tijd, toch bestelling geplaatst vanwege het prijsvoordeel en ben er zeer tevreden over.
Goede prijs kwaliteit verhouding
De laptop doet precies wat het moet doen voor de prijs die je er voor betaald. Enige minpunt is de levensduur van de batterij maar dit veroorzaakt geen grote ergernis.
Western Digital Elements Hard disk - 2TB
Hij werkt prima! Zelfs met Linux werkte het als plug and play! We zijn er erg blij mee, en de service van Norrod is ook goed, want we hebben ons prima geholpen aan de telefoon, omdat wij niet wisten of hij ook goed met LInux zou werken. We zijn erg tevreden over de goede en snelle service van Norrod! En de Disk werk prima!
supersnelle levering
Norrod doet precies wat het beloofd. Goede onderdelen en inderdaad de volgende dag in huis.
Snelle en goede levering
Ik heb mijn laptop 's avonds rond 22.30 besteld en de volgende dag had ik mijn nieuwe laptop al voor 13.00 uur thuis. Alles zat keurig in een grote doos verpakt met allerlei papier en andere dingen om er voor te zorgen dat niets kon beschadigen. Kortom een super snelle en goede levering!
Zeer snelle en correcte levering
Snel geleverd, lage prijs of net wat goedkoper dan andere online aanbieders. Alles functioneert goed. Over levensduur en garantie kan ik nog niets zeggen;-)
Geweldig
Heb mijn headset met korting gekocht. Het product is op tijd thuis geleverd. Het werkt prima. Ben erg tevreden kortom goede service en snelle levering.
onbetrouwbaar
Een dure laptop gekocht die gerepareerd moest worden niks mis mee maar de beloftes worden niet nagekomen en het redelijk termijn werd constant uitgesteld. In het vervolg zal ik mijn hobby-geld elders spenderen en nooit meer bij Norrod.
Goedkoop assortiment komt met een prijs.
Klein doch goedkoop assortiment. Reparaties duren langer dan beloofd.