Ben klant sinds ze op de Steentilstraat (Gr.) zitten. Heb sindsdien al mijn computertoestanden (behalve externe HD's - keuze helaas niet zo groot als bij bv Mediamarkt) hier gekocht. Altijd goed adv... Toon meer
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe laptop kwam ik, bij toeval, terecht op de website van Norrod computers. Al snel werd mij duidelijk dat ik hier eerder (veel eerder) had moeten kijken. De doo... Toon meer
Laptop 's avonds besteld en de volgende dag vroeg in de middag in huis binnen de door de bestelservice opgegeven tijden. De HP laptop was goed verpakt en compleet geleverd. Opstarten ging prima en al... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Scherp geprijsde computers en notebooks, pc onderdelen en randapparatuur, navigatiesystemen, foto en video, TFT's en televisies: op norrod.nl vindt u 't allemaal!
Nederland
- www.norrod.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Prima service!!
Zonder enig gedoe iets kunnen omruilen dat defect was, iets na de garantietermijn en ook nog eens supersnel geregeld. Maak ik nagenoeg nooit mee.
Top!!
Goede service, iets betere communicatie zou lekker zijn
Mijn docking station werkte niet meer. Na 1 mail met uitleg kreeg ik het verzoek hem kosteloos op te sturen. Binnen 2 weken kreeg ik een nieuwe toegestuurd.
Tussentijds had ik een status gevraagd, toch onhandig zonder docking. Die kreeg ik niet. Ook niet dat ik een andere kreeg. Communicatie zou iets beter kunnen maar ik heb ben blij met Norrod
Pure misleiding
Ik heb bij Bol via verkoper noRRoD Norton antivirus gekocht. Op de doos zat een Make a Wish plaatje wat zeer belangrijke info verborg die stelde dat dit product na 1 jaar automatisch verlengt wordt. Ik kijk altijd op de doos om te zien welke versie omdat ik de versie wil met geen automatische verlenging. Omdat ik niet kon zien dat het verlengt wordt heb ik hem gekocht. Thuis heb ik de doos geopend en kom erachter dat dit toch de verkeerde versie is. En ja hoor, ik verwijder het Make a Wish plaatje en daar zie ik dat het om versie met automatische verlenging gaat. Dit is pure misleiding, dus ik stuur het retour maar NoRRoD zegt dat ze het niet accepteren omdat seal is verbroken. Tuurlijk is het seal verbroken, ik kwam er pas achter dat het de verkeerde versie was na het openen. NoRRoD Geeft Norton de schuld van plaatsen Make a Wish plaatje, dus gewoon schuld afschuiven. Slechte service, niet eens 1 ster waardig.
Pocketbook Lux 5 e-reader via Bol.com…
Pocketbook Lux 5 e-reader via Bol.com voor €119 gekocht. De e-reader was binnen een half jaar kapot, deed niks meer. Hij is opgestuurd naar Pocketbook, zij constateerde mechanische schade en konden hem maken voor €109. Wat ik ook probeerde, Norrod.nl verschuilt zich hierachter. Ik heb op de site van de Consumentenbond allerlei exact dezelfde klachten en afhandeling over deze pocketbook gevonden. Slecht apparaat, en Norrod.nl vind ik een slecht bedrijf om daar niks mee te doen.
Ik heb een laptop besteld die ik vooraf…
Ik heb een laptop besteld die ik vooraf heb betaald maar hij is nooit aangekomen.
Telefonisch en per mail krijg ik geen antwoorden.
Nieuwe pocketbook hield ermee op...
Mijn nieuwe Pocketbook hield er na een paar maanden opeens mee op. Aangetekend teruggestuurd. Wat heen en weer gemaild met Ramon. Duurde wel lang maar ik heb uiteindelijk een nieuwe ontvangen. Prettig contact gehad; altijd een reactie gekregen op mijn mailtjes ('hebben jullie 'm al gevonden' e.d.).
Op 15/09/2021 bestelde ik een HP laptop…
Op 15/09/2021 bestelde ik een HP laptop via Bol.com van 495 euro.. Daar stond dat er 2 jaar fabrieksgarantie op zit en dat de papieren bij de levering zouden meekomen. De laptop werd meteen geleverd maar zonder garantiebewijs.
Bij registratie op de HP site bleek er maar één jaar fabrieksgarantie op te zitten.
Na vele emails schreef NoRRoD dat ik 2 jaar garantie krijg, maar alleen op die e-mail, een garantiebewijs kunnen ze niet geven, zeggen ze. Maar zo heb ik het wel gekocht. Wat de dekking is en tegen welke voorwaarden weet ik niet. Het is slechts één zinnetje, 'U krijgt 2 jaar garantie'. Mooi ,maar zo hoort het echt niet.
Ik heb dit als oud-inkoper van o.a. De Bijenkorf en Xenos nog nooit meegemaakt.
In de outlet een chromebook gekocht
In de outlet een chromebook gekocht, bestelling ging vlekkeloos en product was zoals verwacht!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Monitor met een dode pixel geleverd gekregen, en kan onmogelijk teruggestuurd worden.
Monitor nooit aangekomen
Wij hadden een monitor besteld, deze is nooit aangekomen. Geld werd zonder enige uitleg terug overgemaakt.
Outlet koopjes
Al meerdere keren leuke koopjes gevonden in de outlet.
Samsung telefoon gekocht in de outlet
Samsung telefoon gekocht in de outlet. Volgende dag in huis, prima prijs en telefoon van goede kwaliteit.
Asus notebook besteld op tegen een hele …
Asus notebook besteld op tegen een hele scherpe prijs, top webshop! Levering ook super snel
Product netjes binnen 24 uur in huis
Gisterenavond om 21 uur een laptop besteld die in de outlet scherp was afgeprijsd.2 uur later al het trackingnummer van postnl en binnen 24 uur geleverd.
SSD besteld voor een scherpe prijs en …
SSD besteld voor een scherpe prijs en de volgende dag netjes geleverd!
Nieuwe router
Een router gekocht. Alles is prima verlopen, en ik ben blij met me nieuwe router
Goede prijs en snelle levering
Laatst een aantal computer componenten besteld voor een goede prijs! De spullen werden de volgende dag al geleverd. Kon daarom snel aan de slag!
Zij maken fouten
Zij maken fouten, reageren vervolgens pas paar dagen later en annuleren je order, terwijl het hun fout is. Verwijs je dan naar algemene voorwaarden en nu wacht ik al bijna 3 weken op mn geld. echt slecht.
Goed en overzichtelijk
De site is overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Nu afwachten wat de levertijd is.
Bestel hier nooit meer iets
Bestel hier nooit meer iets.
Krijg mijn geld niet teruggestort nadat er een foutieve aanbieding op de site stond.
De order annuleren zijn ze snel mee, maar terugstorten duurt nu al twee weken. Ook geen reactie op mijn vragen via de mail.