Ik ben echt blij met mijn aankoop bij Pixgrade. De Lightroom presets zijn van topkwaliteit en hebben mijn foto's echt verbeterd. Ook makkelijk te gebruiken voor een Dummie als ik... De klantenser... Toon meer
Zo blij met deze presets! Het was even uitzoeken hoe het werkte maar daarna ging het top! Heb nu 11 verschillende presets en gebruik ze allemaal! Super fijn contact ook gehad bij een aantal vragen.... Toon meer
Prachtige presets! Vaak hele leuke bundel acties 🙏 Krijg veel complimenten over mijn fotos altijd!
Lightroom Preset shop
Veemarktkade 8, 5222 AE, 's-Hertogenbosch, Nederland
- info@pixgrade.com
- pixgrade.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Prachtige presets
Zo blij met deze presets
Deze website is een absolute must have!
Deze website is een absolute must voor iedereen die met beeldbewerking werkt! De filters zijn van topkwaliteit en hebben mijn foto's een professionele uitstraling gegeven zonder dat ik uren hoefde te bewerken. De collectie is divers, waardoor ik altijd wel iets vind dat past bij mijn creatieve visie. De navigatie op de site is intuïtief en het afrekenproces verliep vlekkeloos. Ik had een kleine vraag en de klantenservice reageerde snel en vriendelijk. Kortom, fantastische producten en uitstekende service. Vijf sterren meer dan verdiend!
Ik ben echt blij met mijn aankoop bij…
Ik ben echt blij met mijn aankoop bij Pixgrade.
Ook makkelijk te gebruiken voor een Dummie als ik...
De klantenservice is snel en behulpzaam, wat ik erg waardeerde.
De prijzen zijn ook zeer redelijk voor wat je krijgt.
Ik raad Pixgrade ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar geweldige Lightroom presets!
Presets niet te downloaden.
Presets niet te downloaden.. erg balen en zonde geld.

Antwoord van Pixgrade
Ik heb een preset besteld van 29,00…
Ik heb een preset besteld van 29,00 euro en vervolgens geen download link ontvangen. Gemaild, een bericht gestuurd via social media maar krijg tot op heden geen reactie. Je zou toch verwachten dat een bedrijf als deze snel met een reactie komt zodat je verder kunt met de presets, heel jammer dat je niks krijgt voor je geld!

Pixgrade
Ik gebruik de presets van Pixgrade al heel lang en ben super tevreden! Dit heeft mijn Instagram echt een boost gegeven. Happy me!
Super makkelijk en snel en grote…
Super makkelijk en snel en grote verandering aan je feed. Echte aanrader💗
Beste service ooit!
Beste service ooit!
Zelfs als je speciale wensen hebt kijken ze met je mee tot het passend voor je is.
Bedankt voor alle moeite en geduld!
Ik kon niet gelijk bij de presets
Ik kon niet gelijk bij de presets. Ik werd wel snel geholpen en kreeg ze toegezonden. Dit werkte in eerste instantie ook niet. Ik heb daarop geen antwoord op gekregen en heb via andere netwerken hulp gezocht waardoor het wel is gelukt. Van pixgrade niets meer vernomen. De presets werken verder goed en zijn niet duur.

Antwoord van Pixgrade
Een fijn bedrijf met leuke presets
Een fijn bedrijf met leuke presets, snelle klanten Service en een heel aardige medewerker die mij ontzettend leuk en goed geholpen heeft met hoe ik de presets het beste op de telefoon kon gebruiken. Top!

Leuke preset ontvangen
Ik heb een preset besteld maar kreeg geen werkende link of mail. Contact gehad en een vriendelijke mail ontvangen. Snel antwoord en uitleg erbij. Uiteindelijk heb ik mijn preset kunnen gebruiken.

Presets niet te downloaden
Presets aangeschaft, maar deze niet kunnen downloaden. Mail gestuurd naar support, maar geen reactie. Slechte service!

Antwoord van Pixgrade
Kortingscode niet gepakt waardoor ik…
Kortingscode niet gepakt waardoor ik voor 12 euro maar 1 had. Geen reactie van de klantenservice

Antwoord van Pixgrade
Ik heb de presets nooit gekregen
Ik heb de presets nooit gekregen. Heb er over gemaild maar krijg geen reactie!

Antwoord van Pixgrade
Aangekochte bundel kan ik niet…
Aangekochte bundel kan ik niet downloaden. Wanneer ik mail naar klantenservice krijg ik een foutmelding.
Eerder bovenstaande melding gemaakt; ben daarna heel netjes terug gemaild, met een excuus en de bundel alsnog.
Super nette service en meer dan tevreden!
Excuus voor de negatieve review, ik neem alles terug.

Antwoord van Pixgrade
Ik zou het echt iedereen aanraden...