Aanvulling: Norton heeft mijn klacht snel opgepakt en uiterst professioneel afgehandeld. Het onterecht afgeschreven bedrag werd vlot terugbetaald. Dat siert het bedrijf en verdient waardering. T... Toon meer
ik heb verschillende betalingen lopen bij Norton. Kunt U eens nazien of ik geen dubbele betaling lopen heb voor hetzelfde product. Met vriendelijke groeten
Zeer tevreden over de Norton 360 Deluxe beveiliging. Ik zou iedereen aanraden om Norton beveiligings app. Op al jullie apparaten te gebruiken . Werkt perfect.👌
Mijn abonnement is automatisch verlengd zonder toestemming. Sunep heeft mij goed geholpen en was erg vriendelijk. Mijn complimenten hiervoor.
Millions of people around the world trust Norton. Our passion is more than just offering protection for your devices, online privacy, identity, or everything all-in-one. It’s to empower you and your family to feel safer in your everyday digital life. We believe that when you worry less about the darkness of cybercrime, you can live on the bright side. So, we make protection for your digital life easy. Opt-in to Cyber Safety.
Norton is part of Gen™ - a global company with a family of consumer brands.
We love to hear to your feedback, all of it. Whether you have had a great experience or need a little extra help with an issue, we are here for you. We try to make it easy for you to connect with us through a variety of options including Norton.com/support (self-help articles), our virtual assistant Kate (24/7 availability) plus other options for reaching our team of Cyber Safety experts through chat and phone.
Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Norton zijn bandieten. Mijn minderjarige dochter kreeg 1j gratis antivirus bij haar laptop. Dit zou verlengd worden met een jaar, tenzij je een maand voor vervaldag opzegde. Echter werd er ruim voor die tijd alweer een jaarbedrag van haar rekening afgeschreven. We zijn inmiddels al maanden zoet om het geld terug te krijgen. Norton erkent dat het bedrag te vroeg en onterecht afgeschreven is, maar stuurt ons van het kastje naar de muur. Men belooft ons al maanden dat het geld eraan komt, maar we ontvingen juist niks. Het betreft een bedrag van bijna 100 eur, wat immens veel is voor een student. Ze werkt hard voor haar geld en dan zo beroofd worden. SCHANDALIG! Shame on you, Norton!

Antwoord van Norton
De Nederlandse telefoon ondersteuning is totaal verwijderd.
Hulp voor problemen kan je alleen via Amerikaanse chat service of via, waarschijnlijk een peper dure telefonisch rekening. Na 20 jaar trouwe klant, na beëindiging van mijn huidige contract, stop Ik definitief met de Norton antivirus.
Toevoeging:
Norton bewijs opnieuw de waardeloze service.
Zij sturen een standard antwoord die bewijs juist op het probleem. “Ga chatten in het Engels.”
Daarvoor de 2 steren is 1 geworden.

Antwoord van Norton
Norton biedt goede bescherming. Alleen Norton Ultimate beschadigt Windows 11. Moest opnieuw installeren (2×).
Ik heb Norton zeker al 15 jaar en dus al vele prijsverhogingen gehad. Tot hier ben ik akkoord maar sinds vorig jaar krijg je constant meldingen dat bv 2500 fouten staan op je pc. Even erbij zeggen, ik gebruik de pc maximaal 1x per maand. En dan komt, wil je het verwijderen moet je upgraden en bijbetalen.
Idem voor de gsm maar daar gaan ze nog verder en krijg ik zeker 3 x per week de melding dat ze mijn gegevens op darkweb raadthebben gevonden en u het al, alweer upgraden en betalen.
Het lijkt mij logisch dat als je een virusprograpa koopt, dat je deze dan ook kan verwijderen.

Met vriendelijke groeten

Antwoord van Norton
Werkt prima maar zelfs als je al een betaald abonnement hebt blijven ze irritant opdringerig stalken met upgrades.
Beetje sneu

Antwoord van Norton
Na een jaar gebruik en een poging tot verlenging opnieuw afgehaakt. Had al eerder het auto afschrijf incident meegemaakt.
Nu heb ik in 2024, Norton 360 deluxe aangeschaft om ouderlijk toezicht functionaliteit. Beveiliging doet wat beoogd, echter. Bevindingen:
-geforceerde auto verlenging, nadien uit te schakelen na het doolhof op de website te hebben doorgrond.
-Buitensporige prijzen, terwijl er een overload aan goedkope keys te koop zijn.
-opdringerige spam met onnodige bangmakerij.
-Sinds 4 maanden trage bediening ouderlijk toezicht. Na een actie, volgt trage reactietijd op device. Maw. kind wil meer schermtijd, na goedkeuring vindt actie pas soms na 2 uur plaats. Waardeloos.
-verlengingsprocedure met sleutel zorgt voor nieuw abonnement die niet is gekoppeld met huidige. Wordt niet eens de vraag gesteld of ik wil verlengen op actuele versie. Moet alles geforceerd opnieuw koppelen.
-resterende dagen worden geconfisqueerd en niet opgeteld.
-Na verlenging van zelfde pakket installeert er een versie waar "ouderlijk toezicht ontbreekt" Software weet blijkbaar zelf niet wat het installeert
-Support reageert niet op contact.
Met de reputatie van Norton die reeds enkele decennia in de virus bestrijding zit mag je wat verwachten.
Na gebruik van externe sleutel ben je schijnbaar overgeleverd aan complete installatieproces van alle devices. Kan niet anders dan concluderen dat dit een strategie om te pesten moet zijn. Anders hebben ze hun eigen software niet onder controle. Teleurstellend, want als er een redelijke prijs wordt gevraagd dan blijven er meer mensen trouw.
Update: 5-9. Krijg een support mail van een chatbot op 2 sept. reageer direct. geen reactie meer.
Bagger. Al zoveel tijd aan kwijt.

Antwoord van Norton
Norton deed mij op 31 juli (33 dagen voor het aflopen van het huidige abbonement) mij een mail met het abbonement miv 3 septemer automatisch verleng word. Dezelfde dag via chat aangegeven dat ik dat niet wil en ze niets van mijn rekening mogen incasseren. Op 2 augustus wordt toch €119.90 bij mij afgeschreven hetgeen ik direct heb laten storneren waarbij ik ook de machtiging heb ingetrokken.
Tijdens 1 van de chats heeft een medewerker zonder enig overleg mij een refund van 40% gegeven ...maar dit wilde ik ook niet.
De refund is inderdaad op mijn rekening binnen gekomen. Bij een 4e chat werd aangegeven dat de refund mogelijk een probleem is mbt de 60dagen gratis annuleren.
Chat medewerkers misleiden je of kunnen niet lezen.
Waardeloze klantenservice welke je probeert te bedonderen.

Antwoord van Norton
Een sleutel invoeren lukt niet je moet dan je betaal gegevens opgeven en aanklikken en dan zit je vast aan een jaar contract wat ik niet wil.
Vraag me af waarom ze je het zo moelijk maken om een nieuwe sleutel in te voeren.
Ieder jaar is dit het zelfde moeilijke probleem.

Antwoord van Norton
Je denkt een volledig pakket aan te schaffen, maar na installatie verschijnen continu pop-ups. Wil je mail beveiliging, dan moet je bijbetalen. Wil je een snelle computer, dan moet je bijbetalen, wil je anti-track, dan moet je bijbetalen. Ondertussen betaal je je scheel aan aanvullende pakketten en annuleren is een flinke opgave. Er zijn programma´s die een volledig pakket bieden zonder spam van pop-ups, mail e.d. Het verwijderen van mijn account bleek bijna een onmogelijke opgave! Drie uur in de chat gehangen, 8x uitgelegd dat ik echt mijn account wil opzeggen maar keer op keer blijft men aan de servicedesk mijn vraag ontwijken. Heb uiteindelijk moeten dreigen met juridische stappen en nog blijkt het een flinke opgave, ze geven het door aan betreffende afdeling. Heb ik dan drie uur voor in de chat gezeten...

Aanvulling:
Tot mijn verbazing werd er via PayPal een bedrag van €94,99 afgeschreven door NortonLifeLock Ireland Limited, terwijl ik nooit een abonnement heb afgesloten of een account bij Norton heb. Dit voelt ronduit frauduleus. Ik kan niet eens inloggen bij Norton om dit stop te zetten, omdat ik daar geen registratie heb.
Het is schandalig dat een bedrijf zomaar geld van rekeningen kan afschrijven zonder enige toestemming of communicatie. Dit wekt absoluut geen vertrouwen en ik raad iedereen aan heel voorzichtig te zijn met dit bedrijf.

Antwoord van Norton
Telefonische helpdesk niet meer in het Nederlands beschikbaar.
Voor mij een slechte ervaring.

Antwoord van Norton
Wat een hel om op te zeggen ben op leeftijd 72 jaar van alles geprobeerd om contact te maken alles werkt zo dat dit niet lukt op het laatst telefonisch contact in Engels met zeer extreem dialect .
Gevraagd om te worden door verwezen met Nederlands sprekende adviseur .
Zit nu weer op nul lijn gesprek gehad ben nu 3 dagen bezig .

Antwoord van Norton
Nota bene heb ik via de eigen website voor verlenging Norton Ultimate utilities 49,99 € betaald op 5 juli 2025.
Bevestging gehad via mail op dezelfde dag, maar de productiesleutel werkt niet.
Nou, op 14 juli contact via chatrobot kost je veel tijd. Eindelijk een medewerker aan het chatten. Dat lijkt ook net een robot.
Probleem zou binnen 48 uur worden opgelost. Nou 7x24 uur later = 168 uur. Niets meer gehoord.
Weer het hele riedel circuit doorgelopen: chatrobot, medewerker met naam, maar die zou het weer doorgeven aan " een hoger team." Dat team is blijkbaar met vakantie?
Abonnement staat niet in mijn account, tikt de vrouw. Ja, dat kan ik zelf ook zien in mijn account. Ik heb een screenshot aangeleverd van de betaling op 5 juli. maar terugbetaling kan niet volgens medewerker X.
Dus de kluitjes zijn weer uit het riet gehaald. Bah, wat een waardeloze service.
Bij een internet software leverancier, zou ik bovendien de helft kwijt zijn geraakt.
24,95 euro. Even googlen en je bespaart geld en vooral irritaties.
Wedden dat ik nooit meer iets van Norton hoor.

Antwoord van Norton
Norton is een goede beveiliger; bovendien erg betrouwbaar.