3,6

Gemiddeld

Qua communicatie laat deze notaris het afweten

Qua communicatie laat deze notaris het afweten. Weliswaar is dit niet mijn notaris maar de notaris van de verkopers. Echter qua service naar mij toe als de kopende partij dramatisch. Geen reacties op mails. Ook bellen heeft geen effect. Dit alleen maar om de afrekeningsnota tijdig te mogen ontvangen. Zodat ik op tijd kan betalen.

1 mei 2026

Als naar de notaris gaan zelfs een prettige ervaring wordt..

Gisteren waren we bij notaris Mr. Stelwagen. We hadden van tevoren de goede reviews gelezen en hebben er een flinke reistijd voor gehad, maar dat was het absoluut waard. We waren verrast door de manier van omgaan( vlot en met humor). Zoals eerder genoemd is het een geoliede machine. Bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan en voorzien van koffie, Mr. Stelwagen had aan weinig woorden genoeg om te begrijpen hoe we graag ons testament en levenstestament zouden willen. Terwijl het concept werd opgemaakt mochten we op zijn kosten wat gaan drinken in het koetshuis bij kasteel Cannenburch. Dat maakte van ons tripje naar de notaris zelfs een leuk dagje uit.

6 februari 2026

Heldere uitleg en uitstekend geholpen

In september 2025 uitstekend geholpen door mevrouw B van den Top-Hoekert. We hadden veel vragen die uitgebreid en helder door haar werden uitgelegd en toegelicht. Ook aan de eerder gemaakte prijsafspraak voor levenstestament, testament en samenlevingscontract werd ondanks al onze vragen keurig voldaan. Mevrouw B van den Top-Hoekert wist dat we niet uit de buurt kwamen en had een en ander zo ingepland dat na ons gesprek onder het genot van een kopje koffie de aanpassingen direct konden worden vastgelegd waarna we konden tekenen. We zijn zeer tevreden. Hartelijk bedankt

23 september 2025

Een hele fijne ervaring gehad bij mr

Een hele fijne ervaring gehad bij mr. Stelwagen. Op en top duidelijk en transparant. Goed meedenkend en adviserend. De snelheid waarmee een akte word opgemaakt en ondertekend is verrassend. Wij zouden zeker terug gaan naar deze notaris vanwege de zeer goede ervaring en prijs technisch ook meer dan de moeite waard.
Al met al meer dan positief.

23 mei 2025

Een bijzondere en positieve ervaring

Een bijzondere en positieve ervaring. Deze notaris probeert er een feestje van te maken, als dit mogelijk is. Heel verassend en compleet anders dan de meeste geitewollesokken notarissen. Ook scherp geprijsd.

10 januari 2025

Hele goede ervaring; aanrader voor iedereen!

Op vrijdagmiddag om 16.00u hadden wij een afspraak bij notaris Jan Stelwagen voor een samenlevingscontract en twee testamenten. In de andere reviews kunt u lezen wat voor een geoliede trein we daar ervaarden; alleen maar lof voor hoe hard daar gewerkt wordt en hoe goed het proces van inventariseren van wensen, uitwerken van concepten, toelichten van concepten en tekenen van documenten wordt uitgevoerd. Dat ze opvallend goedkoper zijn dan andere notarissen is ook een feit, eentje die niets afdoet aan de kwaliteit en professionaliteit. Maar de sfeer die er hangt en de manier waarop er gewerkt wordt, is iets om hier te benoemen. Jan Stelwagen is zeer kundig, snel, verfrissend eerlijk, transparant, duidelijk en ontzorgend mèt een gezonde dosis humor. Wij kunnen iedereen aanbevelen om de paar keer in je leven dat je een notaris nodig hebt, een reisje naar Vaassen te maken.

6 december 2024

Notariaat Vaassen was een notaris waar…

Notariaat Vaassen was een notaris waar ik altijd met een positieve gevoel terecht kon. Daarom heb ik nu ook hun gekozen voor het opstellen van een concept akte, die we nodig hebben voor het kopen van een huis in het buitenland. Dit keer is ons ervaring met Notariaat Vaassen helaas een enorme teleurstelling!

Er is in de eerste instantie aangegeven dat de concept akte onder voorbehoud 5 september klaar zou zijn. Op de dag van 5 september heb ik niks ontvangen en was de contactpersoon onbereikbaar. Ik stond er nog positief in en was van mening dat het zou kunnen gebeuren en dat ons contactpersoon het waarschijnlijk niet heeft gered. Maandag 9 september heeft mijn adviseur weer contact opgenomen met de contactpersoon. Zij heeft aangegeven dat het vrijdag 13 september echt klaar zou zijn. Ook vrijdag 13 september heb ik geen akte ontvangen of verdere informatie gekregen. Wanneer wij, mijn adviseur en ik, haar proberen te bereiken via de mail of telefonisch, wordt er geen gehoor gegeven of een datum beloofd maar niet nagekomen.

Maandag 16 september heb ik naar het kantoor gebeld. De telefoniste geeft aan dat ons contactpersoon op de maandag niet werkt en zij haar gaan mailen en mij in cc gaan nemen. Ook dit is niet gebeurd. Vandaag (17 september) bel ik weer met het kantoor. Telefoniste geeft aan dat ons contactpersoon alleen op de donderdagen werkt, en sinds twee dagen het systeem eruit ligt en daarom niks voor ons kunnen betekenen… al is dat zo, waarom worden wij niet geïnformeerd over een storing? Dan hadden we misschien naar andere opties kunnen zoeken.

Van 5 tot 17 september worden wij aan het lijntje gehouden doordat er steeds beloftes worden gedaan die niet nagekomen worden. Door het lange wachten op een concept akte is de koop van de woning gestaakt, komen wij in tijdsnood (omdat we weer terug naar Nederland moeten) en maken wij daardoor extra kosten. Heel erg jammer!

Dit keer een dikke onvoldoende voor communicatie, klanttevredenheid(empathie, meedenken en met oplossingen komen) en snelheid.

Dus heb je een zaak waar een deadline aan zit en is het een ‘papiertje’ waarvan de hele zaak afhankelijk van is, ga niet naar Notariaat Vaassen!

Familie Seven

17 september 2024

17 september 2024

(Levens)Testament laten opmaken door notariaat Ridderhof en Stelwagen in Vaassen

Via het lezen van reviews en het doen van prijsvergelijkingen tussen diverse notarissen zijn wij voor het regelen van een testament en levenstestament naar Vaassen gereden na een afspraak te hebben gemaakt met het notariaat Ridderhof & Stelwagen. Na de ontvangst precies op tijd aan het gesprek met de notaris begonnen. Deze inventariseerde onze wensen en beantwoorde onze vragen. Hierna werden we naar een andere ruimte gebracht waar we beide concept documenten konden doorlezen. Om 10.00u voegde de notaris zich weer bij ons om vragen en onduidelijkheden te beantwoorden of toe te lichten. Dit deed de notaris op een volstrekt duidelijke manier, waardoor het ambtelijke en juridische taalgebruik in de documenten duidelijk werd. Om 10.30u was het tekenen van de documenten gedaan en konden we op kosten van de notaris aan de koffie in het stadskasteel van Vaasen.

Naast de prettige manier van werken loonde het voor ons kostentechnisch om de 70 km enkele reis van Soest naar Vaasen te rijden.

10 augustus 2024

Is dit jouw bedrijf?