Dårlig service hos Nyt Syn Købmagergade . Ville have nogle skærmbriller med lille smule farve i alm. brilleglas. I første omgang kunne det godt lade sig gøre, men dagen efter kunne det ikke lade sig g... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Afhentede mine nye briller ved Nyt Syn Egå. Fik en syns test Eva et så professionelt og grundig. Min tidligere optiker kunne lære noget. Jeg kan kun anbefale at besøge butikken. Derfor giver jeg Eva... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg oplevede problemer med synet på mit højre øje og kontaktede Eva hos Nyt Syn i Egå efter anbefaling. Jeg fik en meget grundig og informativ synstest, efterfulgt af to kontroller. Her fik jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Første gang jeg oplever en optiker butik, som nørder deres fag. Nyt udstyr til opmåling, grundighed og tid til kunden. Har du bare et lidt kompliceret syn, så kræver det mere end hvad de fleste gennem... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dit syn er vores ansvar. Hos Nyt Syn er fagligheden i højsædet, og vi brænder for at gøre det bedste for dig og dit syn. Hos Nyt Syn kan du altid få hjælp, hvis du har behov for briller eller kontaktlinser.
Skæringvej 98, 8520, Lystrup, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kan kun varmt anbefale nyt syn i Dianalund - super service - grundigt tjek af øjnene og professionelle med et godt blik for hvilke briller der kan klæde ansigtet.

Antwoord van Nytsyn
Jeg er meget tilfreds med mine nye briller, og den behandling, jeg fik i butikken. Jeg har aldrig før fået så grundig en synstest. Mine briller sidder rigtig godt, og styrken og synsfeltet virker godt. Jeg har i to år ikke kunnet læse en bog, men efter tre uger med de nye briller, har jeg læst en bog på 840 sider. Så jeg er glad

Antwoord van Nytsyn
Flink og venligt personale.
Servicen er i top.
MEN, min dag går med at skubbe brillerne op mod øjnene, så det må være det stel jeg, uheldigvis har fået/købt, der ikke lever op til prisen.
De er blevet justeret 3-4 gange siden købet.
Jeg er siden blevet kontaktet af forretningen.
Der er blevet prøvet andre stel.
Jeg har nu fået et andet stel, som jeg oplever sidder helt perfekt.
Bedre service kan man ikke forlange. 👍👍

Antwoord van Nytsyn
Jeg har fået en super fin oplevelse, og nye briller der virker perfekt

Antwoord van Nytsyn
Tak til Nyt Syn i Kolding.
Jeg modtog mine nye briller i fredags i Østergade ved Sanne Aagaard .
Jeg er så glad for, at jeg tog mig sammen til at prøve noget andet.
En fantastisk oplevelse med grundig synstest, hjælp sammen med min yngste datter til at finde de rette stel… god forklaring på Zeiss glas, og det må jeg sige, jeg kan ikke huske hvornår, jeg så så klart.
Tak til Sanne for en faglig, kompetent og et professionelt forløb.
En meget glad kunde ☀️

Antwoord van Nytsyn
Nyt syn, Roskilde Algade.
Blev betjent af en lang lys håret kvinde, med sorte runde briller..
Ikke særlig imødekommende og dårlig førstehåndsindtryk.
Hun havde surt toneleje og var bestemt ikke smilende og imødekommende, når jeg fortalte hvad vi havde brug for.
Jeg er pædagog og har en borger med, som skulle have lavet en synstest og støttes i dette.
Under hele synstesten sukker hun højlydt og virker slet ikke motiveret for hendes arbejde, og virker irriteret på borgeren, som har svært ved synstesten.
Til sidst ender hun med at sige irriteret til mig, noget i stil med: "forstår han overhovedet hvad det er?!!!"
(symbolerne i testen)
Jeg bliver dybt forarget, over hende meget uprofessionelle opførsel!!
Til sidst summere hun op, og taler kun til mig.. hun henvender sig slet ikke til borgeren, som det rent faktisk handler om.
En dårlig oplevelse og en inkompetent medarbejder, i mine øjne, i forhold til at arbejde som optiker og have med mennesker at gøre..

Antwoord van Nytsyn
Kan klart anbefale Nytsyn Søborg ! Jeg har aldrig nogensinde fået så fantastisk service før, min datter er altid i fokus fra vi kommer til vi går, de er fleksible med alt. Og der er altid liv og glade dage hos Niels,Voton og Majbrit. Vi ville aldrig vælge andre end jer. Annika og Victoria

Jeg kan varmt anbefale NytSyn Egedal Optik, Stenløse
De er yderst kompetente og man bliver altid modtaget med et smil.
De formår at yde en meget personlig betjening og service, så man som kunde føler sig velkommen og værdsat.

Nyt Syn
Købmagergade, København
Faglighed i top, det samme var service!
Kan anbefales, og jeg kommer igen

Fantastisk service hele vejen igennem et stort 10tal

Jesper’s Optik Næstved.
Det har været den bedste oplevelse. Min datter på 17 skulle for første gang have briller. Der er masser følelser, tvivl og barriere når man for første gang som teenager skal have briller.
Jesper og hans hold har været profesionelle, omsorgsfulde, forstående, tålmodige og ser individ og menneske.
Og selvfølgelig økonomi delen helt i top med en god pris på kvalitets varer.
Kæmpe kæmpe tak og råd til alle: kig forbi inden i går andre steder. I fortryder ikke.

Antwoord van Nytsyn
Jeg fik foretaget synstest og skulle efterfølgende have briller. Andreas i Nyt Syn på Frederiksgade i Aarhus C stod for det hele. Fantastisk service.

Antwoord van Nytsyn
Jeg var ved NytSyn optikeren i Århus C for at få foretaget en synstest. Kan klart anbefales til andre at prioritere dem. Sjældent har jeg oplevet så behagelig og god betjening. Først ved den indledende gratis synstest, der indebar kompetent vejledning og information. Ligeledes oplevede jeg god rådgivning ifm. valg af briller.

Antwoord van Nytsyn
Store ros til Nyt Syn Skejby og til Martin. God oplevelse og hjælp uden ekstra omkostninger.
VH Mimoun Missi

Nyt syn Egedal Optik:
Meget professionel, behagelig og effektiv service.
Kan klart anbefales

Antwoord van Nytsyn
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos nyt syn i Støvring. Louise er virkelig behagelig, dygtig, grundig og smilende person. Louise kunne også forklare den mulige grund til min slørede plet på det ene øje, hvilket en øjenlæge ikke kunne. Derudover var det virkelig dejligt, at Louise giver sin mening til kende i valget mellem brillerne.

Nyt Syn Næstved
Jeg fik for to måneder siden skiftet glas i mit brille stel. Denne brille var købt hos en anden optiker.
Jeg betalte 9,000 kr inkl. et par læsebriller. Jeg fik anbefalet en bestemt type glas, hvilket jeg accepterede, idet jeg gik ud fra, at de svarede til mine eksisterende glas.
Efter 14 dage, gjorde jeg nyt syn opmærksom på, at jeg ikke var tilfreds med glassene. En optiker rettede lidt på næsedupperne og sagde, at jeg kunne købe en anden type glas formedelst kr. 2.000.
Nu har jeg haft brillerne i et par måneder. Læsefeltet er så smalt, at jeg skal dreje hovedet ved læsning af en alm. bog. Jeg færdes meget i naturen, hvor nærmest hele synsfeltet er uskarpt.
Ville ønske, at jeg havde beholdt mine gamle glas.
22.12.2021
Har været til ny synsprøve og får nye glas til mine briller. Tak for det.

Stort ros til Martin i NytSyn Skejby
Han er yderst kompetent og et fantastisk menneske, også leverer han hver gang! Jeg går altid derfra med et smil. TAK!