Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service hos Nyt Syn Købmagergade . Ville have nogle skærmbriller med lille smule farve i alm. brilleglas. I første omgang kunne det godt lade sig gøre, men dagen efter kunne det ikke lade sig g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Afhentede mine nye briller ved Nyt Syn Egå. Fik en syns test Eva et så professionelt og grundig. Min tidligere optiker kunne lære noget. Jeg kan kun anbefale at besøge butikken. Derfor giver jeg Eva... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg oplevede problemer med synet på mit højre øje og kontaktede Eva hos Nyt Syn i Egå efter anbefaling. Jeg fik en meget grundig og informativ synstest, efterfulgt af to kontroller. Her fik jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første gang jeg oplever en optiker butik, som nørder deres fag. Nyt udstyr til opmåling, grundighed og tid til kunden. Har du bare et lidt kompliceret syn, så kræver det mere end hvad de fleste gennem... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Brillengroothandelaar

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dit syn er vores ansvar. Hos Nyt Syn er fagligheden i højsædet, og vi brænder for at gøre det bedste for dig og dit syn. Hos Nyt Syn kan du altid få hjælp, hvis du har behov for briller eller kontaktlinser.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,1

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun varmt anbefale nyt syn i…

Kan kun varmt anbefale nyt syn i Dianalund - super service - grundigt tjek af øjnene og professionelle med et godt blik for hvilke briller der kan klæde ansigtet.

14 april 2022

Hej Susanne,
Tak for din anbefaling af vores dygtige kollegaer i Nyt Syn Dianalund.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med mine nye briller

Jeg er meget tilfreds med mine nye briller, og den behandling, jeg fik i butikken. Jeg har aldrig før fået så grundig en synstest. Mine briller sidder rigtig godt, og styrken og synsfeltet virker godt. Jeg har i to år ikke kunnet læse en bog, men efter tre uger med de nye briller, har jeg læst en bog på 840 sider. Så jeg er glad

8 april 2022

Hej Jette,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi bliver så glade, når vi kan hjælpe med at få et skarpt syn og dermed også livskvalitet tilbage. Rigtig god fornøjelse med læsningen : -)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ypperlig service af kompetent personale

Flink og venligt personale.
Servicen er i top.
MEN, min dag går med at skubbe brillerne op mod øjnene, så det må være det stel jeg, uheldigvis har fået/købt, der ikke lever op til prisen.
De er blevet justeret 3-4 gange siden købet.
Jeg er siden blevet kontaktet af forretningen.
Der er blevet prøvet andre stel.
Jeg har nu fået et andet stel, som jeg oplever sidder helt perfekt.
Bedre service kan man ikke forlange. 👍👍

Hej Torben
Det lyder til, at dine briller skal tilrettes igen, så de ikke glider ned på næsen.
Nogle gange lykkes det ikke at få dem tilpasset perfekt 1. gang, så du må ENDELIG komme tilbage i din lokale Nyt Syn butik, for SELVFØLGELIG skal de sidde perfekt.
Tøv endelig ikke med at komme tilbage, så skal vores optiker nok hjælpe dig.

Jo tak

Jo tak, de passer fint 👍

Hej Lotte,
Dejligt at høre :-) God dag til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået en super fin oplevelse

Jeg har fået en super fin oplevelse, og nye briller der virker perfekt

Hej Birthe,
Mange tak for din anmeldelse - altid dejligt når kunderne kvitterer for en god oplevelse og er glade for brillerne.

Nyt Syn med mine briller

Tak til Nyt Syn i Kolding.
Jeg modtog mine nye briller i fredags i Østergade ved Sanne Aagaard .
Jeg er så glad for, at jeg tog mig sammen til at prøve noget andet.
En fantastisk oplevelse med grundig synstest, hjælp sammen med min yngste datter til at finde de rette stel… god forklaring på Zeiss glas, og det må jeg sige, jeg kan ikke huske hvornår, jeg så så klart.
Tak til Sanne for en faglig, kompetent og et professionelt forløb.
En meget glad kunde ☀️

5 april 2022

Hej Randi,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Jeg sender straks de rosende ord videre til Sanne fra Nyt Syn Kolding.
God dag til dig :-)

Meget god alt ok

22 maart 2022

Hej Erik,
Tak for din anmeldelse og rigtig god dag til dig : -)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nyt syn Roskilde, dårlig oplevelse!

Nyt syn, Roskilde Algade.

Blev betjent af en lang lys håret kvinde, med sorte runde briller..

Ikke særlig imødekommende og dårlig førstehåndsindtryk.

Hun havde surt toneleje og var bestemt ikke smilende og imødekommende, når jeg fortalte hvad vi havde brug for.

Jeg er pædagog og har en borger med, som skulle have lavet en synstest og støttes i dette.

Under hele synstesten sukker hun højlydt og virker slet ikke motiveret for hendes arbejde, og virker irriteret på borgeren, som har svært ved synstesten.

Til sidst ender hun med at sige irriteret til mig, noget i stil med: "forstår han overhovedet hvad det er?!!!"
(symbolerne i testen)

Jeg bliver dybt forarget, over hende meget uprofessionelle opførsel!!

Til sidst summere hun op, og taler kun til mig.. hun henvender sig slet ikke til borgeren, som det rent faktisk handler om.

En dårlig oplevelse og en inkompetent medarbejder, i mine øjne, i forhold til at arbejde som optiker og have med mennesker at gøre..

18 maart 2022

Hej Michella
Indehaveren af Nyt Syn i Roskilde beklager dybt den oplevelse, som borgeren, du hjælper, har haft i butikken. Selvfølgelig skal alle føle sig velkomne og blive hjulpet ud fra netop deres behov, så vi undskylder meget, at det ikke er sket i dette tilfælde.
Mange tak fordi du skrev og dermed gav os mulighed for at forbedre oplevelsen på de punkter, du har beskrevet.
Vil du sende os dine kontaktoplysninger på info@nytsyn.dk, så indehaveren kan komme i kontakt med jer?

Kan klart anbefale Nytsyn Søborg

Kan klart anbefale Nytsyn Søborg ! Jeg har aldrig nogensinde fået så fantastisk service før, min datter er altid i fokus fra vi kommer til vi går, de er fleksible med alt. Og der er altid liv og glade dage hos Niels,Voton og Majbrit. Vi ville aldrig vælge andre end jer. Annika og Victoria

5 maart 2022

Hej Annika
Mange tak for din dejlige anbefaling af vores dygtige kollegaer i Nyt Syn Søborg. Det er nemlig rigtig vigtigt, at børn føler sig trygge, når de skal have briller.
God dag til jer : -)

NytSyn Egedal

Jeg kan varmt anbefale NytSyn Egedal Optik, Stenløse
De er yderst kompetente og man bliver altid modtaget med et smil.
De formår at yde en meget personlig betjening og service, så man som kunde føler sig velkommen og værdsat.

4 maart 2022

Hej Anne,
Tusind tak for de 5 stjerner til vores skønne kollegaer i Nyt Syn Egedal Optik. I Nyt Syn er personlig betjening og kompetent rådgivning i højsædet, så dejligt at du også beskriver netop det.

Nyt Syn Købmagergade, København

Nyt Syn
Købmagergade, København

Faglighed i top, det samme var service!
Kan anbefales, og jeg kommer igen

3 maart 2022

Hej Merete
Tusind tak for den flotte anmeldelse - vi glæder os til at se dig igen i Nyt Syn Optikkens Hus : -)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service hele vejen igennem…

Fantastisk service hele vejen igennem et stort 10tal

2 maart 2022

Hej Jan,
Tak for den flotte anmeldelse - dejligt at du har oplevet den gode service, som vi i Nyt Syn arbejder hårdt for at yde hver dag.

Jesper’s Optik Næstved- de bedste

Jesper’s Optik Næstved.
Det har været den bedste oplevelse. Min datter på 17 skulle for første gang have briller. Der er masser følelser, tvivl og barriere når man for første gang som teenager skal have briller.
Jesper og hans hold har været profesionelle, omsorgsfulde, forstående, tålmodige og ser individ og menneske.
Og selvfølgelig økonomi delen helt i top med en god pris på kvalitets varer.

Kæmpe kæmpe tak og råd til alle: kig forbi inden i går andre steder. I fortryder ikke.

23 februari 2022

Hej Sigita
Tusind tak for de varme ord : -)
I Nyt Syn gør vi vores allerbedste for, at det bliver en god oplevelse, når det som for din datter er første gang, der skal købes briller. Så dejligt at I netop har følt jer trygge og i gode hænder hos Nyt Syn Jesper's Optik.
God dag til dig og din datter : -)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Synstest og valg af briller

Jeg fik foretaget synstest og skulle efterfølgende have briller. Andreas i Nyt Syn på Frederiksgade i Aarhus C stod for det hele. Fantastisk service.

18 februari 2022

Hej Joakim
Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord, som jeg sender videre til vores dygtige kollega Andreas fra Nyt Syn i Frederiksgade.

Værd at vælge NytSyn optikeren i Århus

Jeg var ved NytSyn optikeren i Århus C for at få foretaget en synstest. Kan klart anbefales til andre at prioritere dem. Sjældent har jeg oplevet så behagelig og god betjening. Først ved den indledende gratis synstest, der indebar kompetent vejledning og information. Ligeledes oplevede jeg god rådgivning ifm. valg af briller.

27 januari 2022

Hej Anders
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Hos Nyt Syn brænder vi for at yde den bedste service gennem personlig og kompetent rådgivning. Så det er dejligt at høre, at det også har været din oplevelse hos Nyt Syn Aarhus.
Rigtig god dag til dig : -)

Ros til Nyt Syn Skejby

Store ros til Nyt Syn Skejby og til Martin. God oplevelse og hjælp uden ekstra omkostninger.
VH Mimoun Missi

24 januari 2022

Hej Mimoun
Tak for de rosende ord, som jeg straks sender videre til Martin.

5 stjerner!

Nyt syn Egedal Optik:
Meget professionel, behagelig og effektiv service.
Kan klart anbefales

11 januari 2022

Hej Mie
Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anbefaling af vores dygtige kollegaer hos Nyt Syn Egedal Optik.
På gensyn i butikken :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos nyt syn i Støvring. Louise er virkelig behagelig, dygtig, grundig og smilende person. Louise kunne også forklare den mulige grund til min slørede plet på det ene øje, hvilket en øjenlæge ikke kunne. Derudover var det virkelig dejligt, at Louise giver sin mening til kende i valget mellem brillerne.

10 december 2021

Hej Stefanie
Tusind tak for den flotte anmeldelse af vores dygtige kollega Louise. Vi bestræber os meget på at forklare, hvad vores optikere kan konstatere ved synsundersøgelsen, så vores kunder også bliver klogere på deres eget syn. Dejligt at du netop nævner, at det er din oplevelse hos Nyt Syn Støvring.
Jeg sender straks roserne videre til Louise.
God aften til dig : -)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nyt Syn Næstved

Nyt Syn Næstved
Jeg fik for to måneder siden skiftet glas i mit brille stel. Denne brille var købt hos en anden optiker.
Jeg betalte 9,000 kr inkl. et par læsebriller. Jeg fik anbefalet en bestemt type glas, hvilket jeg accepterede, idet jeg gik ud fra, at de svarede til mine eksisterende glas.
Efter 14 dage, gjorde jeg nyt syn opmærksom på, at jeg ikke var tilfreds med glassene. En optiker rettede lidt på næsedupperne og sagde, at jeg kunne købe en anden type glas formedelst kr. 2.000.
Nu har jeg haft brillerne i et par måneder. Læsefeltet er så smalt, at jeg skal dreje hovedet ved læsning af en alm. bog. Jeg færdes meget i naturen, hvor nærmest hele synsfeltet er uskarpt.
Ville ønske, at jeg havde beholdt mine gamle glas.
22.12.2021
Har været til ny synsprøve og får nye glas til mine briller. Tak for det.

9 december 2021

Hej Bente
Tak for din henvendelse. Jeg kan forstå, at du har aftalt med Nyt Syn Næstved, at du kommer til en ny synsprøve, så I kan finde en løsning, du bliver glad for.

Stort ros til Martin i NytSyn Skejby

Stort ros til Martin i NytSyn Skejby
Han er yderst kompetent og et fantastisk menneske, også leverer han hver gang! Jeg går altid derfra med et smil. TAK!

3 december 2021

Hej Melev
Tak for de flotte 5 stjerner til Nyt Syn i Skejby : -)