Dårlig service hos Nyt Syn Købmagergade . Ville have nogle skærmbriller med lille smule farve i alm. brilleglas. I første omgang kunne det godt lade sig gøre, men dagen efter kunne det ikke lade sig g... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Afhentede mine nye briller ved Nyt Syn Egå. Fik en syns test Eva et så professionelt og grundig. Min tidligere optiker kunne lære noget. Jeg kan kun anbefale at besøge butikken. Derfor giver jeg Eva... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg oplevede problemer med synet på mit højre øje og kontaktede Eva hos Nyt Syn i Egå efter anbefaling. Jeg fik en meget grundig og informativ synstest, efterfulgt af to kontroller. Her fik jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Første gang jeg oplever en optiker butik, som nørder deres fag. Nyt udstyr til opmåling, grundighed og tid til kunden. Har du bare et lidt kompliceret syn, så kræver det mere end hvad de fleste gennem... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dit syn er vores ansvar. Hos Nyt Syn er fagligheden i højsædet, og vi brænder for at gøre det bedste for dig og dit syn. Hos Nyt Syn kan du altid få hjælp, hvis du har behov for briller eller kontaktlinser.
Skæringvej 98, 8520, Lystrup, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk service i nyt syn i Farum. Så dejligt ned nogen det forstår sig på os med PCS.

Antwoord van Nytsyn
Jeg fik en super dejlig vejledning hos nyt syn i Tovegade i Randers C jeg fik forklaret forskellige på kontaktlinser og briller hvordan kontaktlinser er opbygget hvordan mine øjne reagerer på med dem i forhold til briller det var det der var med til min beslutning om valget imellem kontaktlinser og briller

Antwoord van Nytsyn
En rigtig god oplevelse af kompetente medarbejdere, en venlig, imødekommende og afslappet stemning i butikken - krydret med god humor.
Alt i alt en supergod oplevelse - jeg er ikke i tvivl om, at jeg også handler briller dér næste gang.

Antwoord van Nytsyn
Har for nyligt købt nye briller hos Nytsyn Sorø. Som altid en god oplevelse. De giver sig god tid til at måle og undersøge ens syn. Har nået en alder hvor grå stær kan forekomme. Også her god vejledning, med henvisning til øjenlæger i nærområdet.
Jeg har altid været tilfreds, og vender helt sikkert tilbage når behovet for nye briller melder sig.
Meget grundig undersøgelse. God tid til det hele og grundige forklaringer. Super tilfreds!

Det er brillepar nr. 2 fra Nyt Syn i Nyborg. Er meget tilfreds med mine briller
Man får altid et glad smil fra medarbejderne samt hjælp til ens brille
Tak

Antwoord van Nytsyn
Jeg havde den bedste oplevelse, da jeg var i Optikkens Hus for at fåen synstest. Jeg har i længere tid døjet lidt med uklart syn og besluttede mig derfor for, at jeg ville bestille en tid til synstest inden studiestart. Da jeg ankom, blev jeg mødt at en sød og hjælpsom optikker. Der er en smule ventetid inden synstesten, hvor optikkeren skaber smalltalk og guider mig rundt i butikken. Under hele synstesten spurgte hun, om billederne blev tydligere og skarpere, samt at hun spurgte om det var behageligt at kigge ud af. Det blev konkluderet, at der var behov for briller, og også her var hun guidende og super hjælpesom. Vi blev hurtigt enige om hvilken brilleform der passede, og efterfølgende prøvede jeg 5 stel, hvor optikkeren vejledte mig til hvilke der var bedst.
De blev bestilt og jeg fik af vide, at der nok ville gå en uges tid før de kom, men de kom allerede efter 2 dage.
Gennem hele forløbet har jeg følt mig så godt behandlet og jeg har følt mig vejledt af kompetent personale.
Jeg kan klart anbefale Nyt Syn i Optikkens Hus.

Antwoord van Nytsyn
De sødeste dygtigtiste piger i Auning 🙏🏻🥰altid imødekommen og smilende🥰er så glad for mine nye briller🙏🏻💪👍🥰💃

Antwoord van Nytsyn
Nyt syn Farsø er utrolig kundevenlige, og især god til at få børn til at føle sig trygge. Vi vil til enhver tid anbefale Nyt syn Farsø .

Antwoord van Nytsyn
Nytsyn Sorø sikke en oplevelse:-)
som altid et dejligt veloplagt, smile og glad personale.
Jeg fik en super oplevelse. Min mand nød en dejlig kop kaffe.
Servicen er top
Som sædvanlig en super god behandling og service, brillerne er perfekte👍

Nytsyn Farum
Det findes ikke noget bedre sted at være kunde. Ekspertisen er i top og der er altid tid til en.

Antwoord van Nytsyn
Rigtig god service og produkter. Man bliver altid taget godt imod i butikken, og personalet bliver ved med at stå til rådighed før, under og efter køb, hvis der skulle være noget med produktet. Fuldt ud tilfreds.

Antwoord van Nytsyn
Rigtig god kunde service. Lækre produkter og en ny briller der bare passer.

Antwoord van Nytsyn
Kan varmt anbefale nyt syn i Vejle, ikke mindre end en uge siden kom jeg ind til nyt syn for at få et synstjek da jeg tidligere på dagen havde været ved egen læge, med meddelelse om at jeg lige skulle forbi en optiker.
Jeg blev mødt med varme smil af jeres medarbejdere og fik den hjælp jeg havde behov for, jeg har modtaget mine briller og kunne ikke være mere tilfreds med out Come.

Antwoord van Nytsyn
Har igennem årene efterhånden prøvet en del optikere, men de eneste jeg kan varmt anbefale er nyt syn i Herning. De er super dygtige, hjælpsomme, kompetente og har den absolutte bedste kundeservice. Kunne jeg give flere stjerner, havde de fået maksimum. Helt sikkert jeg bruger dem næste gang også.
Altid god og kompetent service. Kan anbefale Nytsyn, Aars.

Antwoord van Nytsyn
Altid god service fra Nyt Syn i Aalborg, når man kommer i butikken. Samtidig fik jeg leveret linser personligt på adressen, da jeg var rendt tør ☀️. Klar anbefaling.

Antwoord van Nytsyn
Jeg har i længere tid været på udkig efter nogle briller med “blue screen protection” da jeg kommer til at arbejde meget foran en computer.
I min søgen har jeg været inde ved diverse brille butikker for at forhøre mig af omkring sådan nogle briller, her er jeg blevet mødt med “det hjælper ikke noget alligevel” og nærmest blevet smidt ud af butikken uden at spørge ind til hvad mit behov var.
Info: jeg er en mand på 26 år og jeg bruger ikke andet end solbriller, uden styrke.
Ved et tilfælde er jeg i Aarhus, på kæreste tur, og kommer på den ide om at jeg skal ind i Nyt Syn for at se efter hvad de havde og sige om disse briller.
Her bliver jeg mødt af Andreas som fortæller at han godt kan forstå hvorfor jeg følte et behov for denne type brille, samtidig foreslår han også at jeg muligvis skulle have en smule styke i for at mine øjne slappede mere af foran computeren, desværre var det omkring luk så jeg kunne ikke nå at få taget en syns prøve men jeg var selvfølgelig velkommen til at komme igen en anden dag.
Efter som at andre brille butikker nærmest har smidt mig ud har jeg her følt at Andreas brugte tid på mig og satte sig ind i mine behov hvilket har gjort at jeg tog tilbage til Aarhus, selvom der er en Nyt Syn butik i min by, fordi at jeg syntes kunde servicen var i top. Jeg fik lavet mine test og endte med at købe et par briller 😄👍🏼
Bestemt en god oplevelse som førstegangs brille køber.