Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service hos Nyt Syn Købmagergade . Ville have nogle skærmbriller med lille smule farve i alm. brilleglas. I første omgang kunne det godt lade sig gøre, men dagen efter kunne det ikke lade sig g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Afhentede mine nye briller ved Nyt Syn Egå. Fik en syns test Eva et så professionelt og grundig. Min tidligere optiker kunne lære noget. Jeg kan kun anbefale at besøge butikken. Derfor giver jeg Eva... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg oplevede problemer med synet på mit højre øje og kontaktede Eva hos Nyt Syn i Egå efter anbefaling. Jeg fik en meget grundig og informativ synstest, efterfulgt af to kontroller. Her fik jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første gang jeg oplever en optiker butik, som nørder deres fag. Nyt udstyr til opmåling, grundighed og tid til kunden. Har du bare et lidt kompliceret syn, så kræver det mere end hvad de fleste gennem... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Brillengroothandelaar

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dit syn er vores ansvar. Hos Nyt Syn er fagligheden i højsædet, og vi brænder for at gøre det bedste for dig og dit syn. Hos Nyt Syn kan du altid få hjælp, hvis du har behov for briller eller kontaktlinser.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,1

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

En rigtig dejlig oplevelse

En rigtig dejlig oplevelse, personalet er dygtige og hjælpsomme

30 maart 2023

Hej Terkel
Tak for din anmeldelse og rigtig god dag til dig : -)

Altid imødekommende

Altid imødekommende. Havde problemer med at kunne tåle stellet. Straks blev jeg tilbudt et andet stel. Jeg har brugt Nyt Syn i mange år.

4 april 2023

Hej Vibeke,
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at vi kunne hjælpe med at finde et brillestel, du kan tåle at have på.
Rigtig god dag til dig og på gensyn i Nyt Syn.

Nyt Syn Vejle

Super venlig, imødekommende og kompetent betjening. Og med mine nye briller ser jeg bare knivskarpt 🤩

3 maart 2023

Hej Klaus,
Tak for din flotte anmeldelse, som jeg straks sender videre til mine dygtige kollegaer i Nyt Syn Vejle.
Og rigtig god fornøjelse med dine nye briller :-)

NYT SYN Frederikshavn

NYT SYN Frederikshavn

Altid imødekommende, god service, hjælpsomme, har tid til mig som kunde.
Varme anbefalinger herfra.

16 maart 2023

Hej Birgitte,
Tusind tak for din anbefaling af vores dygtige kollegaer i Nyt Syn Frederikshavn. Hos Nyt Syn bestræber vi os nemlig på at tage os tid til den enkelte kunde, så det er dejligt at høre, at det også er det, du har oplevet.
Rigtig god weekend til dig.

Super smarte briller

Forretningen er fuld af smarte og moderigtige briller. Så det kan være svært at nøjes med et par.
Super vejledning og hurtig ekspedition.

28 februari 2023

Hej Robinson
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi har altid en god pris på ZEISS glas til brille nr. 2, så du behøver ikke nøjes med 1 par : -)

Nytsyn Aarhus

I cannot express enough how much I enjoyed my time at Nytsyn in Aarhus. These guys were beyond amazing, and I felt like a VIP from the moment I walked through the door.

Their expertise and professionalism during my eye exam blew me away. They were incredibly thorough and made sure I understood everything that was going on.

I was blown away by the selection of glasses they had in stock. I couldn't decide on just one, so I ended up buying two pairs that fit my style perfectly.

Overall, my experience at Nytsyn was incredible, and I would highly recommend them to anyone looking for top-quality eye care and glasses. Caroline and Andreas, thank you for making my experience so special. You guys rock!

12 maart 2023

Hi Martin,
Thank you very much for your positive and great review of Nyt Syn Aarhus and our talented colleagues.

Best regards

Nytsyn - Ballerup

Nytsyn - Ballerup
Sikke en fuldstændig fantastisk service fra Troels og Tina.
Du føler dig så godt behandlet og utrolig imødekommet.
Der er ingen pres, men god tid og virkelig service ud over det sædvanlige.
De bedste anbefalinger herfra.

3 maart 2023

Hej Sara
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, som jeg skynder mig at sende videre til vores dygtige kollegaer i Nyt Syn Ballerup.

God rådgivning

God rådgivning, der er alt et venlig og hjælpsom og kompetent betjening😊

7 februari 2023

Hej Hanne,
Tak for din anmeldelse. Dejligt at du skriver, at du har fået den rådgivning og hjælp, du har brug for. Håber du bliver glad for dine briller.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ekstraordinær god service hos…

Oplevede ekstraordinær god service hos Nytsyn Søborg. Efter at have købt natlinser, som jeg desværre ikke kunne bruge, købte jeg et par briller med glidende overgang. De fungerede desværre ikke ret godt i situationer, hvor jeg er fysisk aktiv. Så efter justeringer og forsøg på tilvænning blev jeg tilbudt enkeltstyrkeglas i mit gamle stel - uden udgift for mig. Det fungerer rigtig godt med forskellige glas alt efter om jeg sidder foran en skærm eller laver sport. Mine varmeste anbefalinger til Nytsyn Søborg. Oplevede meget behagelig og kompetent personale og er endt med en virkelig god løsning for mig.

19 februari 2023

Hej Eva,
Tusind tak for din anmeldelse.
Hos Nyt Syn sætter vi en ære i ikke at give op, før vi har fundet lige præcis den løsning, som er den bedste til hver enkelt kunde. Som du skriver, handler det meget om at lære dine behov at kende alt efter, om du er på arbejde, er hjemme eller dyrker sport. ZEISS har udviklet specialglas til mange forskellige behov og ved at vælge mere end et par briller, får man det helt optimale til hver situation.
Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået den helt rigtige løsning til dig.

Nyt syn BIRKERØD

Nyt syn BIRKERØD

Jeg har været kunde i mange år. Bliver altid mødt med smil og imødekommenhed.

Et ret professionelt team med stor viden om og interesse for deres fag.

Gratis synstest, tilretninger og rens af briller.

Burde handle lokalt, men lige her, kører jeg gerne.

1 januari 2023

Hej Olivias Moster
Tusind tak for din anmeldelse af vores dygtige kollegaer i Birkerød. Vi sætter stor pris på trofaste kunder som dig : -)
God aften til dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nytsyn i Ringsted er stedet hvor man…

Nytsyn i Ringsted er stedet hvor man bliver mødt ,set og hørt og får den bedste service og deres faglighed inden for faget er i top og jeg har fået de bedste briller og kommer helt sikkert igen mvh Susanne fra Næstved

19 januari 2023

Hej Susanne,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
For vores optikere betyder det alt, at du føler dig taget godt imod og bliver lyttet til. Når du føler dig tryg, har de nemlig det bedste udgangspunkt for at give dig en faglig og kompetent vejledning, så I sammen kan finde de bedste løsninger til dig.
Vi glæder os til at se dig igen : -)

Super god service

31 januari 2023

Hej Ulrich
Tusind tak for din anmeldelse og rigtig god weekend til dig : -)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Megagod oplevelse hos Nytsyn🚀!

Megagod oplevelse hos Nytsyn i Frederiksgade, Aarhus!
Fra start til slut var der ubeklagelig service✌️🚀. Den gratis og uforpligtende synstest i butikken var jeg i særdeleshed glad for!

Helt klart anbefalelsesværdig afdeling!

29 januari 2023

Hej Jonas,
Tusind tak for din anmeldelse af vores dygtige kollegaer hos Nyt Syn i Frederiksgade i Aarhus.

Mange års god erfaring med Holm Optik

Mange års god erfaring med Holm Optik - god personlig rådgivning.

8 december 2022

Hej Peder
Tusind tak for din anmeldelse af Nyt Syn Holms Optik i Virum. Dejligt at du har oplevet god personlig rådgivning gennem mange år. Det er netop det, vi bestræber os på at give vores kunder.

Jeg kan kun anbefale denne butik

Jeg kan kun anbefale denne butik
Jeg går herfra som en rigtig glad mand
Opsøg denne butik

17 november 2022

Hej Ib,
Mange tak for din anbefaling - dejligt du fik en god oplevelse med dine nye briller : -)

Meget professionel oplevelse

Meget professionel oplevelse. Man bliver taget meget alvorlig og der lyttes seriøst til behov og ønsker. Det er lidt dyrere end mange konkurrenter men det opvejes rigeligt af det produkt der leveres.

25 november 2022

Hej Kenn
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du har oplevet præcist det, som vi i Nyt Syn bestræber os på: At lytte til den enkelte kundes behov og levere de bedste synsløsninger. Håber du bliver glad for dine nye briller : -)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god oplevelse og rigtig god vejledning

Virkelig god oplevelse og rigtig god vejledning, både omkring undersøgelse af øjnene og brillerne
Meget søde og imødekommende 🌞😎😁

10 november 2022

Hej Tommy,
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Rigtig god dag til dig :-)

Super skøn service

Super skøn service. Fik god og professionel hjælp. Kan varmt anbefales

2 november 2022

Hej Senay,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og god dag til dig :- )