Dårlig service hos Nyt Syn Købmagergade . Ville have nogle skærmbriller med lille smule farve i alm. brilleglas. I første omgang kunne det godt lade sig gøre, men dagen efter kunne det ikke lade sig g... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Afhentede mine nye briller ved Nyt Syn Egå. Fik en syns test Eva et så professionelt og grundig. Min tidligere optiker kunne lære noget. Jeg kan kun anbefale at besøge butikken. Derfor giver jeg Eva... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg oplevede problemer med synet på mit højre øje og kontaktede Eva hos Nyt Syn i Egå efter anbefaling. Jeg fik en meget grundig og informativ synstest, efterfulgt af to kontroller. Her fik jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Første gang jeg oplever en optiker butik, som nørder deres fag. Nyt udstyr til opmåling, grundighed og tid til kunden. Har du bare et lidt kompliceret syn, så kræver det mere end hvad de fleste gennem... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dit syn er vores ansvar. Hos Nyt Syn er fagligheden i højsædet, og vi brænder for at gøre det bedste for dig og dit syn. Hos Nyt Syn kan du altid få hjælp, hvis du har behov for briller eller kontaktlinser.
Skæringvej 98, 8520, Lystrup, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
høflige og opmærksomme medarbejdere Grundig forklaring på de stillede spørgsmål.

Antwoord van Nytsyn
Professionelle fagfolk der gør det godt for deres kunder. Kan kun give Nytsyn i Viborg min allerbedste anbefaling

Antwoord van Nytsyn
Virkelig god betjening af medarbejderen fortalte om de forskellige typer briller mvh Flemming

NYT SYN Langeskov.
Jeg følte mig, fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken, så godt taget imod, og forstået i de ting, som jeg var bekymret for. Og de to skønne kvinder derinde, hjalp mig med at få synstest og at finde de briller, som passede til mig. Man følte der var god tid, man følte sig ikke, som et nummer i rækken. Men at man var velkommen , og at de rent faktisk , kan lide deres kunder. Jeg kommer igen, det der slet ingen tvivl om. Og spørger nogen, om hvor jeg fik mine briller, fortæller jeg glad og gerne om hvor , og hos hvem. Tusind tak for en god oplevelse hos jer( Helle og Jill). Mvh Anita. S.O

Antwoord van Nytsyn
Jeg følte mig i trygge hænder og oplevede en meget høj faglighed og et ønske om at jeg fik det allerbedste resultat. Her er ingen hastværk, der er ro og tid til at finde den rigtige løsning. Et virkelig lækkert udvalg af stel kommer oveni.

Antwoord van Nytsyn
Nytsyn i Nyborg kan klart anbefales. Venlig og personlig betjening, altid med god tid og tålmodighed! Og igen med stor tilfredshed efter GråStær operation. Og de nye skærmbriller virker perfekt!

Antwoord van Nytsyn
Jeg husker ikke de præcise datoer for mine besøg hos Nyt Syn i Køge, men jeg husker oplevelserne ganske præcist.
Jeg var meget i tvivl om jeg skulle købe hos Nyt Syn, da jeg tidligere har været ganske godt tilfreds med Synoptik. Som ny tilflyttet i området, besøgte jeg alle de mange brillebutikker i Køge, hvor Nyt Syn skilte sig klart ud. Trods en klart højere pris - inklusive et godt tilbud - blev det alligevel Nyt Syn. Alene pga den gode modtagelse og seriøse behandling. (jeg er tidligere elitesportsmand, og har mange særlige krav og forventninger).
Jeg fik to par briller i uovertruffen kvalitet. Det ene stel købt hos Nyt Syn, da andet en særlig model af RayBan som jeg tidligere har været rigtig glad for.
Sidstnævnte blev lavet som en sportsbrille - begge med glidende overgang og tre forskellige styrker.
JEG ER MEGA GLAD FOR MINE BRILLER, og kan altid kigge forbi og få strammet op m.v.
Derfor var jeg også vildt ked af at coatingen pludselig begyndte at boble op på min sportsbrille. Hos nyt syn spurgte de straks om jeg havde haft dem på i Sauna, men det var ikke tilfældet. Vi måtte konstatere, at det er syren fra min sved som har fået coatingen til at boble - jeg sveder meget når jeg spinner, og det samler sig i brillen.
Trods der var gået tre år siden jeg købte dem, sendte Nyt Syn mine briller til Zeis, som ikke ville erstatte pga alderen. Det ville Nyt Syn til gengæld ikke have siddende på sig med en brille til de penge, så de erstattede selv glassene - MEGA GOD SERVICE!!!
Fremover bliver de selvfølgelig ikke brugt til spinning igen, men alt andet sport - fantastisk brille, fantastisk kvalitet - og endnu mere fantastisk service fra Lene hos Nyt Syn.
Jeg er ikke et sekund i tvivl om hvor jeg næste gang skal købe briller

Antwoord van Nytsyn
Da jeg gerne vil blive klogere på jeres reklamer som bliver sendt hyppigt på TV kanalerne, hvor I oplyser at vores syn har ændret sig gennem de sidste 500 millioner år. Det nulevende mennesket Homo Sapiens opstod for 300.000 år siden. De første Homo arter opstod for få millioner år siden.
For 500 millioner år siden levede der kun ” De første hvirveldyr, kæbeløse fisk. Muslinger. Ortoceratitter, en slags blæksprutter”. Hvis det er dem i henviser til i jeres reklamer så er det nok langt uden for målet

Opdatering til Nyt Syns svar
Det er korrekt, mine briller koster 6000 kr stk, så det var min fejl, at skrive 12.000 kr. Men 6000 kr for en brille som aldrig har fungeret siden jeg fik dem, er også rigtig mange penge !.
Derudover købte jeg også en ultralydsrenser, så det gør INTET for brillerne og glas.
Jeg kan rense dem, bruge rigtig brilleklud, og så alligevel pudse dem 20-30 gange om dagen. Mine Smarteye brille, pudser jeg 2 gange.... Morgen, og sidst på eftermiddag.
------------------------------
Allerførst skal jeg understrege, at butik og kundeservice har været upåklagelig hos Nyt Syn i Randers Torvegade
Men den VÆSTE BRILLE jeg nogensinde har købt, er min Gucci brille hos Nyt Syn
De har aldrig -i butikken-, kunne få min brille til at sidde, og selv om jeg i tidernes morgen fik af vide, at det var mega dyre og gode glas, så trækker de fedt og snavs til sig, så jeg konstant må pudse dem. Og i dag til morgen, faldt det ene brilleglas ud !!!, så måtte ind til byen og få sat glasset i igen….det viste sig at en skrue ved næsepuder havde løsnet sig, og hvordan det kan ske i en brille til 6000 kr, kan man jo undre sig over !.
Det GODE ved det her, er så at jeg hev mine gamle SMART EYE briller frem, og hold nu kæft…..endelig en brille der sad som den skulle, og ikke konstant skal rettes !.
Nu bruger jeg så mine SMART EYE briller indtil jeg får den linseudskiftning som jeg har beslutter mig for at få.
Konklusionen på dette, er -for mig-, at briller til 6000 kr, på INGEN MÅDE, er bedre end briller fra Louis eller SMART EYES.

Antwoord van Nytsyn
Det er super skønt at være kunde hos Nyt syn. Altid friske og hyggelige mennesker at snakke med. vil varmt anbefale butikken

Antwoord van Nytsyn
Tre forskellige optikerer, tre synsprøver, tre forskellige resultater… Jeg var ved at tro at min synsevne var blevet dårligere idet mine styrker havde ændret sig. Og her kommer fantastiske Sarah fra Nyt Syn Gentofte ind i billedet! Den mest grundige og nøjagtige synsprøve jeg nogensinde har haft, jeg havde slet ikke lyst til at tage demobrillen af!
Tusind tak Sarah for at jeg nu kan se ordentligt, skarpt og hovedpine frit igen

Antwoord van Nytsyn
Har grundet et langt hjernerystelses forløb kommet adskillige gange i butikken på Trøjborg, Århus. Jeg har hver gang haft en fremragende oplevelse, da Morten er utrolig venlig, tager sig tid til en, og endnu vigtigere, at han åbenlyst er utrolig dygtig fagligt og har en kæmpe viden indenfor sit felt - en viden han gerne vil dele ud af, hvis det lyster for kunden at forstå tingene, og derfor er man ikke et sekund i tvivl om, at man ikke kunne få en mere kompetent optiker! Kan varmt anbefales til alle

Antwoord van Nytsyn
Ligesom der findes tandlæger i Danmark, der kun forsøger at malke ens pengetank, findes der også optikere, der forsøger at gøre det samme. Sådan en optiker er Nyt Syn Aarhus dog ikke.
Jeg havde en rigtig uheldig oplevelse med en anden unavngiven optiker, der nu er endt hos Forbrugerklagenævnet. Uden at gå i detaljer valgte jeg under forløbet at kigge ind hos Nyt Syn Aarhus for at få en second opinion på mit syn. Allerede under besøget var jeg ikke et sekund i tvivl om, at der var tale om en optiker med et højt serviceniveau og kvalitet.
Efter forløbet med den unavngivne optiker valgte jeg at fortsætte hos Nyt Syn Aarhus, og det har kun bekræftet for mig, at der stadig findes optikere i Danmark, der udelukkende bekymrer sig om kundens behov og velvære. Uanset om du er inde hos Bjarne, Andreas eller Caroline, kan du være sikker på, at du snakker med en optiker, som ønsker det bedste for dig, og du får en service, der er imprægneret af kvalitet og professionalisme. Absolut den bedste optiker, jeg har været kunde ved (jeg har fire i rygsækken). Klar anbefaling herfra :)

Antwoord van Nytsyn
Har været hos Nyt Syn i Ringsted og fået den bedste behandling. Meget grundig og kvalificeret undersøgelse og top klasse service. Har været hos anden optiker i byen, som ikke formåede at dække mit synsbehov, selv ikke ved 3 forsøg. De bedste anbefalinger herfra 😊

Antwoord van Nytsyn
Nytsyn Svendborg. I received excellent service from the staff at the Nytsyn Svendborg store. They helped put me at ease during the eye exam and were very helpful with the process of selecting new frames and lenses.

Antwoord van Nytsyn
Fantastisk oplevelse. Professionel rådgivning. Og brillerne fungerer helt perfekt.

Antwoord van Nytsyn
Verdensklasse service, man føler sig altid velkommen i butikken og der bliver altid taget sig god tid. Jeg har haft mange problemer med mit syn, men hos Nyt syn i Aarhus C forstår de, at nørde deres fag, være grundige og finde den bedste løsning.
Man altid mødt med et stort smil, kunden er i centrum og man får en service i topklasse.
Jeg kan varmt anbefale, at benytte sig af dem, hvis du har brug for hjælp til briller eller linser.

Antwoord van Nytsyn
Meget grundig og personlig betjening. Dette gælder både synsprøve, udvælgelse af stel, samt tilpasning. Der er altid tid til at svare på spørgsmål og hjælpe med diverse, når man kigger ind i butikken.

Antwoord van Nytsyn
Man bliver altid mødt af dygtige og søde mennesker i den butik. Der er en god stemning.

Antwoord van Nytsyn
Jeg føler mig altid velkommen hos Nytsyn i Vejle.
Der er en professionel og venlig stemning når man kommer, og der gives rigtig god vejledning omkring mine øjne og mit syn.

Antwoord van Nytsyn
Lees meer over geverifieerde reviews.