Snelle levering, goede prijs en binnen enkele dagen geleverd in Nederlane
Tienda online con las mejores marcas y productos de pádel. Precio mínimo garantizado, si lo encuentras más barato te igualamos al oferta. Entrega en 24/48 horas. Productos 100% garantizados.
Calle de los Químicos, 28222, Majadahonda, Spanje
Snelle levering, goede prijs en binnen enkele dagen geleverd in Nederlane
Heb mijn padelracket via Decathlon besteld en kwam bij ofertas de padel vandaan. Het racket voldeed niet hoort een ruwachtige ondergrond te zijn dit was aan 1 kant en aan de andere kant van het racket voor een groot gedeelte weg en dus helemaal glad. Heb hem terug gestuurd. Dit is de tweede keer dat ik een klacht heb heb in het verleden ook een NOX besteld die was ook beschadigd het is iig de laatste keer dat ik een padel racket bij Decathlon bestel. Zou het ook zeker niet aanraden.
2 rackets besteld, allebei netjes aangekomen. Meteen de eerste dag aangekomen van de afgesproken dagen waarin die zou worden geleverd. Wel vervelend dat ik mijn rackets nergens kon volgen via een track en trace code bij UPS.
Schandalige service !!! Nooit meer !!!
2 rackets besteld, beide kapot gegaan na ongeveer 5 keer gespeeld te hebben, scheur in het midden vh blad.
Retourneren is op eigen kosten naar Spanje, ze geven je geen retourlabel.
Na 7 weken wachten 1 exemplaar vervangen, het andere nog steeds niet.
Dagelijks mail verstuurd, ze zijn te lui en/of te mottig om te antwoorden.
Geloof die scherpe prijzen dus niet, want volgens mij krijg je een alibaba-exemplaar 😡
Ik raad af om iets bij deze partij te bestellen. Een padelracket van NOX besteld via decathlon. Toen het racket na een tijdje aankwam, bleek hij beschadigd. NOX heeft bij PadelNuestro aangeven dat dit onder de garantie viel, echter wil deze partij dat ik het racket eerst vernietig voor ze het nieuwe racket van NOX opsturen. Dit bekend dat ik weer lang zou moeten wachten op mijn racket. Toen ik aangaf dat ik dit niet wilde doen, omdat ik eerst graag een nieuw racket wil hebben, zodat ik gewoon kan spelen, gaven ze aan mij niet verder te kunnen helpen. Erg teleurgesteld en dus raad ik af om bij deze partij iets te bestellen.