Ik kocht een vrij dure zit sta bureau. Nu dat ding kan je moeilijk stabiel noemen hoor. Het waggelt in meerdere richtingen. Meylandjeskwaliteit zou ik zeggen.
Mooi assortiment van goede kwaliteit en goede communicatie over de levering. Een van de bureaubladen had een beschadiging. Deze is op locatie omgeruild en er is een nieuw blad gemonteerd. Ik ben heel... Toon meer
Goede prijs en mooie kwaliteit. 2 stuks elektrisch verstelbaar bureau gekocht. Alles was goed verpakt en voorzien van een duidelijke handleiding. Ik werd tijdens het proces keurig op de hoogte geho... Toon meer
Fijn dat we bij OfficeCity een ronde tafel van 140 cm konden bestellen. Op het moment van schrijven, hebben wij enkele uren daarvoor, deze in elkaar gezet. De formaat is gelukkig groter dan onze vo... Toon meer
Groot assortiment kantoormeubelen. Bestel gemakkelijk en voordelig online in onze webwinkel of kom langs in onze showroom. Tot 50% korting op alle kantoormeubelen. Lees de ervaringen & reviews van OfficeCity op deze pagina.
A. Hofmanweg 7, 2031BH, Haarlem, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wederom een snelle afhandeling van onze bestelling. Top!
Snelle levering en goede spullen en dat voor een mooie prijs. Topzaak.
Kwalitatief goede producten + goede service!
Goede website, duidelijk en gemakkelijk contact met de klantenservice. Goede afspraken te maken over bezorging incl. Telefoontje vooraf.
Goed assortiment, goede prijzen en afspraken worden nagekomen. Wat wil je nog meer? Prima en dus aan te bevelen.
Voor de herinrichting van onze kantoren hebben we beroep gedaan op OfficeCity. Betaalbare kwaliteit, vlotte levering en snelle en vriendelijke respons bij vragen of opmerkingen.
Fijne en snelle service. Twee bladen waren tijdens de bezorging beschadigd, maar deze werden netjes omgeruild voor twee nieuwe.
Er was bij levering van veel stoelen een wieltje zoekgeraakt.
Na 1 verzoek tot nalevering prima opgelost.
Verder snelle en correcte levering.
Waardeloos. De beide kasten zijn van wappie-hout, slecht dus. Het buro waar ik eerst 12 weken op gewacht had werd niet geleverd, kreeg melding dat buro geleverd werd maar werd dus niet. Nu na vele weken later blijken ze opeens het blad kwijt te zijn (@@@@GGRRRRR ????). Dus na ruim 4 maanden heb ik dus nog steeds niets.

Antwoord van OfficeCity Kantoormeubelen
duidelijke over leveringstijden en goed meewerkend
Levering heeft netjes plaats gevonden.
Helaas wordt er pas nadat de bestelling is geplaatst en is betaald vertelt dat er 6 tot 8 weken levertijd op zit.

Antwoord van OfficeCity Kantoormeubelen
Makkelijk mee af te spreken - professionele levering - goed geregeld allemaal
Goede en snelle levering. Zelf in roast gezet met duidelijke omschrijving. Zeer tevreden over het eindresultaat!
Snel en voordelig geregeld. Zeer goed bereikbaar voor vragen.
Zeker aanrader!
Via internet de benodigde kast gevonden en telefonisch besteld. Behulpzame medewerkers en een snelle bevestiging en levering. Chapeau!