Jag är väldigt nöjd med Olivers Hundmat! 🐾 Mina hundar äter med riktigt god aptit och maten fungerar väldigt bra för deras magar. Jag tycker även att de håller ett fint hull och har fått en fin,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er kjempefornøyde etter å ha gått over til Oliver’s! Våre to jaktcockere elsker det! Godt utvalg av smaker man kan variere mellom uten at det går utover næringsinnhold. De er også veldig glade i g... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har nu i 4 år fodret vores hunde med tørfoder og lækre tyggesnacks fra Oliver’s Petfood, og det er uden tvivl en af de bedste beslutninger, vi har taget for vores firbenede familiemedlemmer. F... Toon meer
Väldigt smidig beställning och leverans. Fick superfina välfyllda valpaket till våra valpar som ska levereras nästa vecka. Är väldigt nöjd med både service och kvalitén på fodret. Våra hundar är pigg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Olivers er en dansk virksomhed med en historie, der går helt tilbage til 1998. I alle de år har der været fokus på at levere kvalitetsmad til hunde og katte for at give dem de bedste ernæringsmæssige forudsætninger for et godt liv. Der er mange gode historier fra tiden, der er gået, men vi holder allermest af de mere end 16.000 hjertevarmende tilbagemeldinger, som vi har modtaget i årenes løb.
Geschreven door het bedrijf

Herstedøstervej 9, 2600, Glostrup, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
I vendte aldrig tilbage med en ny aftale. For vip kunder ☹️
Efter mere end 20 år som kunde og forhandler er man bare kørt ud på et sidespor 😳

Antwoord van Oliver's Petfood
Fick ett fin valppaket till 7 valpar.
Jag önskar dock att det skulle vara 2 kg mat istället för 1 kg.
1 kg räcker inte så långt och när det är tid att beställa mat har man kanske inte riktigt landat i sitt hundägare och blir för sen med beställningen.
Då går man till närmsta butik istället.

Antwoord van Oliver's Petfood
Sendt til forkert adresse - betalte primo nov. 25 og varen blev leveret ultimo nov. 25. Det er ikke første gang i roder rundt i det

Antwoord van Oliver's Petfood
Altid god service og hurtig levering og god kvalitet

Servicen hos Olivers er bare 🌟 ekstraordinær 🌟
Jeg ringede i dag for 2 gang og måtte lave om i mit leveringsinterval, da jeg havde regnet forkert og samtidig stod akut og manglede en pose hundefoder til vores hvalp, da jeg godt kunne se vi ville løbe tør inden næste levering. Anette fiksede endnu engang at få ændret leveringsintervallet og smuttede en tur på lageret for, at se om der var en pose foder jeg kunne få allerede i dag. Det var der heldigvis og Anette tilbød endda at tage den med hjem, så jeg kunne hente den hertil aften i stedet for at køre til Glostrup (jeg bor i Nordsjælland). Det er jo helt fantastisk og fuldstændig vanvittig god service. Jeg er så glad og vores lille Rollo herhjemme går ikke sulten i seng de næste par dage - TAK 💫 Vi lægger med glæde vores penge hos jer og oplever udover den fantastisk service også en hund der elsker sin mad og har et fantastisk energiniveau.
Super kundeservice, kort leveringstid og Messi meget glad for foder med kylling.
Rigtig fin service og hurtig levering. Hundende elsker jeres guffer. Har for første gang skulle prøve jeres shampoo og balsam, dette er jeg lidt skuffet over så de er pakket væk igen. Shampoen skummer slet ikke, og hunden er stadig beskidt bagefter og balsam er så “cremet” at den næsten ikke er til at skylle ud igen.
Desværre dårlig oplevelse med dårlig kundeservice.
Jeg kontakter Olivers da jeg har fået et kuld hvalpe og har set deres hvalpepakke som så rigtig god ud, som jeg gerne ville give med til de nye familier.
Jeg kontakter kundeservice fordi man kun kan bestille en pakke, men jeg gerne vil købe 5, da vi har 5 hvalpe som skal have nyt hjem. De lover at kigge ind i det og ringe tilbage til mig. Desværre ringer de aldrig tilbage og der går 14 dage herfra.
Jeg vælger at ringe igen, for at høre dem ad, da det jo også er god reklame for dem, at 5 nye familier får deres navn serveret fra start. Hun "lover" mig at ringe tilbage samme dag med et svar, som nu er 2 dage siden.
Jeg kommer derfor til at finde et andet sted at købe disse hvalpepakker, desværre.

Antwoord van Oliver's Petfood
Virker suspekt, hjemmeside og produkter er ændret og tidligere ordre og faste leveringer er væk?!? De svarer ikke på henvendelser og vores ordre fra en uge siden er ikke blevet leveret!

Antwoord van Oliver's Petfood
I am very frustrated with their delivery. On the website, they promote with expected delivery of 1-2 days, but the food does not arrive within the period at all.
When I called the service center, they told me that there is a delay because I also ordered their offer on a test package with chicken taste, and they don’t have it on stock. Never did the website under the order say that it was out of stock. If I knew it, I wouldn’t have ordered it as I knew we were shortly running of our dogs food. We are now out of our dogs food and no status update on when the food will be delivered. I find it very frustrating since the company promotes with 1-2 days delivery. Seriously considering switching to a different brand which I know I can buy on hand in a store because you cannot count on Oliver’s deliveries.

Antwoord van Oliver's Petfood
Bestilte varer 15. juli, ved en tilfeldighet så jeg at deler av betalingen var refundert etter noen dager halve bestillingen var utsolgt, fikk ingen beskjed
Varene dukket ikke opp, fraktselskapet fant ikke adressen. Kontaktet kundeservice, det var sendt med feil fraktselskap, da dette skulle til Norge. Ble sendt på nytt etter noen dager, men forsvant på veien. Etter flere henvendelser til kundeservice i perioden 22. juli til 15. august, har jeg endelig fått tilbake pengene mine, varene kom aldri.
Ingen kompensasjon fra Olivers etter alt dette tullet er ganske utrolig, styr unna!!!!

Antwoord van Oliver's Petfood
Altid det skønneste mad/godbidder mine labber kan lide. At Danske fragtmænd så ikke lige formår at levere mine 6 x 10 kg mm til min hoveddør nr. 5, men til naboens dør nr 3 på vejen. Ja det var lidt hårdt når en er pensionist.

Antwoord van Oliver's Petfood
Hurtig levering. Moxxi (fransk bulldog hvalp) elsker både jeres godbidder og hvalpe foder.