2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord

Niet doen.

In eerste instantie krijg je iemand aan de telefoon die je advisteert terug te bellen na aangifte. Wanneer je dit gedaan heb en terugbelt, word er aangegeven dat ze je niet kunnen helpen, zonder enige uitleg.

Professioneel 👎🏻

13 april 2026

Niet doen!

Het intakegesprek heb ik als positief ervaren: er werden duidelijke verwachtingen geschetst en de mogelijke routes werden helder uitgelegd.
Na betaling en het versturen van de eerste sommatiebrief (per e-mail), gevolgd door een herinnering, veranderde het advies echter. Er werd aangegeven dat het waarschijnlijk verstandiger was om eerst herstel te laten uitvoeren, omdat een rechter dat in de regel ook zal verlangen.
Dit verraste mij, omdat dit tijdens het intakegesprek niet zo expliciet naar voren is gebracht. Als dit vooraf duidelijker was geweest, had ik mogelijk een andere afweging gemaakt over het starten van het traject. Toen ik dit aangaf, werd ook erkend dat dit niet voldoende duidelijk was besproken.
Daarnaast heb ik het gevoel gehad dat ik relatief weinig werd meegenomen in de communicatie. Zo werd ik niet standaard in cc gezet bij correspondentie met de wederpartij en heb ik meerdere keren moeten vragen om gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd te krijgen.
Tot slot vond ik de communicatie soms wat informeel (bijvoorbeeld het gebruik van “Hi” in e-mails), wat voor mij minder passend voelde in een professionele context.
Al met al heb ik het traject als minder transparant en minder afgestemd op mijn verwachtingen ervaren.

19 januari 2026

Zaak heeft spoed, Omnius kost me 1 maand tijd.

Mijn zaak had haast, dat maakte ik gelijk telefonisch duidelijk. Ik wilde een advocaat die dat aankon. De volgende dag kreeg ik bericht dat ze er 1 hadden, die tijd had én welwillend was. De expert zou mij bellen en dat gebeurde wel. Er was zéér zeker een zaak, vertelde hij. Ik moest hem alle stukken sturen en een toevoeging voor de rechtsbijstand zou dan meteen worden aangevraagd. Een dikke week wachtende op antwoord van de Raad over de toevoeging, kreeg ik van hem het emailbericht dat hij "de stellige overtuiging had" dat mijn zaak niet in aanmerking kwam voor gesubsidieerde rechtsbijstand. En hij kon me dan wel een prijsvoorstel doen. Wat bleek 3 weken later? Er was nóóit toevoeging aangevraagd!!!! Waarom? Meneer is, volgens eigen zeggen, "High Trust". Hetgeen betekent dat hij bevoegd is dit geheel zelf te mogen beoordelen. Daarnaast schreef hij dat hij ineens grote problemen met mijn zaak voorzag en dat de advocaatkosten waarschijnlijk toch méér werden als de baten die ik met mijn zaak zou kunnen gaan behalen! Op mijn reactie alsnog via de Raad te gaan aanvragen en/of wat hij dan voor prijsvoorstel had willen voorstellen, kreeg ik de melding dat hij 2 weken op vakantie was!! Hoe kun je zeggen dat je de tijd hebt om een spoedzaak aan te nemen, terwijl je weet dat je op vakantie gaat? Zijn plaatsvervangende collega antwoorde dat het aan hem overlegd was, maar dat hij niets voor mij kon betekenen en dat dit ook aan al mij uitgelegd zou zijn. En ik moest maar naar het juridisch loket toe gaan! DAAR WAS IK MIJN REIS BEGONNEN! op 3 februari al. Vandaag ben ik maar wéér naar het Juridisch loket geweest. Één hele maand weg. Dit heeft nu rampzalige gevolgen voor mijn situatie en mijn zelfredzaamheid. Bedankt Omnius! Mensen, zoek alsjeblieft verder voor échte hulp want u krijgt deze hier niet!

2 maart 2026

Zeer slecht contact. Geld kwijt en je hebt er niks aan.

Snel een teams gesprek gehad voor intake maar daarna lang geen contact weten te krijgen. Er wordt niet op mail gereageerd en telefonisch zijn ze alleen via een algemeen nummer bereikbaar en krijg je geen persoonlijk contact. Uiteindelijk werd er een brief gestuurd naar de tegenpartij die ik zelf nooit heb gezien! Ondertussen gaat alles door en krijg ik nog steeds geen contact. Wel al 3 facturen betaald van 200 a 300 per stuk. Nu ineens een mail van de 'advocaat' waarin hij al mijn vragen negeert en blijkbaar met hele andere dingen bezig is. Zou me terugbellen maar doet dat niet. Torenhoge stress had ik al en dit draagt daar alleen maar aan bij. Dus wees gewaaschuwd. Omnius - Legal Advice Wanted B.V. Blijf er van weg!

9 februari 2026

onbetrouwbaar

"Duizend euro rechtstreeks betaald aan Dune Legal via Omnius, en wat krijg je ervoor? Razendsnel je zaak aannemen, één zielige brief naar de tegenpartij sturen en dan... complete stilte. Geen update, geen belletje, niks meer van Dune Legal gehoord. Omnius belooft al twee maanden dat ze het 'oplossen' en 'terugbellen' – emails genegeerd, telefoon doof. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd terwijl je zaak urgent is en je al hoofdpijn hebt van de stress.
Door hun getreuzel en valse beloften sta ik nu veel zwakker: positie verzwakt, winstkans krimpt elke dag. Als ze eerlijk hadden gezegd 'sorry, geen zin', had ik allang een andere advocaat gezocht. Nu word ik bewust aan het lijntje gehouden.
Schijnbaar super klantvriendelijk met mooie praatjes, maar het is pure misleiding. Iedereen afraden: blijf ver weg van Omnius en hun 'partners' zoals Dune Legal – geldkloppers die je laten stikken!"

19 januari 2026

Advocaat weet meer van geld dan van de…

Advocaat weet meer van geld dan van de zaak.

Ondanks dat ik specifiek heb gevraagd om wat er in een voorschotbedrag zou zitten, alvorens de opdracht, komt er achteraf toch een factuur van 1000 euro extra. En dan zijn er maar 2 contactmomenten geweest met de wederpartij, en heeft het al 1200 gekost.(voor 2 brieven sturen)
De advocaat heeft geen kennis van zaken, en is liever moe dan lui. Belachelijk dit

14 januari 2026

We geven de maffia kracht !

Ik dacht dat zoiets in Nederland nooit zou gebeuren! Ik heb zoveel problemen sinds mijn gastric bypass! Niemand wilde helpen, zelfs niet als ze het geduld niet hadden om te luisteren. Onlangs nog vertelde juridisch Help aan de socialistische contactpersoon, mevrouw Daniëlle v.d. Hoek, dat ze eerst een psychologische test moest doen! Ik belde de socialist, waarom heb je dit voor me verborgen gehouden? Dit was mijn beste kans om een ​​psychologische test te krijgen van onpartijdige artsen! Ze wilden niet met me praten! En via Omnius, een online site, brachten ze me in contact met een advocaat, die bij het eerste contact zei dat ze met verlof moesten, maar toen kwamen ze terug en hun eerste taak was mijn zaak. Na terugkomst zeiden ze dat twee naaste familieleden waren overleden, kortom, het was allemaal een excuus. Natuurlijk, nadat ik geld had aangenomen voor drie zaken en na ongeveer 5 maanden, vroeg ik: "Meneer, heb ik het recht om te weten hoe ver mijn zaak was gevorderd?" Ze zei: "Ik weet het, u bent een mens. Ik moest iets doen, maar goed…!" Ik belde Omnius, en mevrouw Angela, die vaak de telefoon opnam, zei: "Okiel heeft niets gedaan" en zei: "Ik zal ze bellen!" De volgende dag belde ik opnieuw. Mevrouw Angela zei dat u het verkeerde bedrijf had te pakken, wij waren niet degenen die de advocaat hadden voorgesteld. Ik vroeg: "Dus wat is het dossier dat op uw site staat?!" Ze zei: "Meneer, zoiets bestaat niet." Ik zei: "Mijn vrouw heeft een foto van het dossier gemaakt en alle e-mails zijn veilig." Ze zei: "O, ik heb het nu gezien. Wij hebben er niets mee te maken. Los uw probleem op met een advocaat." Ik ging naar de wc. Kortom, niemand wil helpen! Zoals we zegen:

26 - 11- 2025 update
Het is heel interessant! Iedereen wil dat de naam van zijn bedrijf of zijn eigen bedrijf niet geruïneerd wordt, en het maakt hen niet uit wat het kost! Een paar minuten geleden belde een dame genaamd Lucia: "We hebben net een afspraak met de advocaat. U moet de advocaat aanklagen, niet ons! Verwijder onze naam uit uw klacht." Ik zei: "Beste dame, u hebt de vogel van geluk naar mijn dak gestuurd, anders had ik hem niet herkend!" En ik heb ze bedankt voor het telefoontje en opgehangen! Dank aan het Trust Pilot-team."

26 - 11- 2025

Wij Iraniërs hebben een spreekwoord (Geen enkele yoghurtwinkel zegt dat mijn yoghurt zuur is! Zelfs mijn woede steunde d-reizen, zelfs toen ik stilletjes met een bord voor de winkel van d-reizen zat, had ik alleen maar opgeschreven waarom je mijn geld niet zag en noemde me een leugenaar). Toen ze de politie belden, dacht ik dat sommige problemen opgelost zouden zijn! De politie dreigde dat je niet langer het recht hebt om naar dit gebied te komen! Toen ik zei dat ik in een vrij land woon, kun je een plek niet verbieden zonder een rechterlijke uitspraak! Ze openden de bouwknop en tja, alle mensen die in het leger hebben gezeten, weten wat deze stap betekent! Ik heb ook meegemaakt hoe ik de plek verliet met Ascot of Nations!! En de glimlachende d-reizen die niet zo'n 400 euro aan de verlamde man gaven bij het ziekenhuis en...!
! Ik weet niet hoe ik hier bewijs moet posten! Kan het überhaupt worden opgestuurd!?

24 november 2025
Logo Omnius

Antwoord van Omnius

Geachte heer Shirinkhah,

Wij herkennen ons totaal niet in uw weergave van de situatie. De informatie die u verstrekt is onjuist en schetst een beeld dat niet overeenkomt met de werkelijkheid. Wij hebben geprobeerd met u in gesprek te gaan om uw vragen te beantwoorden en de situatie toe te lichten. Helaas liet u ons niet uitpraten, onderbrak u ons en heeft u het gesprek zelf zonder aankondiging beëindigd door op te hangen.

Het is voor ons onmogelijk om u goed te helpen wanneer er geen ruimte is voor een normaal, wederzijds gesprek. Wij staan altijd open voor een correcte dialoog, maar wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor zaken die buiten onze rol liggen, noch voor uitspraken of veronderstellingen die niet op feiten berusten.

Wij blijven bereid om uw dossier te bekijken en zaken te verduidelijken, maar alleen in een gesprek waarin wederzijds respect en wederhoor mogelijk zijn.

Met vriendelijk groet,

Team Omnius

Geen betrouwbaar kantoor!

Geen betrouwbaar kantoor!
Ik werd verschillende keren gebeld met allerlei vragen, 3-4 keer op een dag en ik word gevraagd of ik echt een zaak wil maken! Als iemand naar hun kantoor belt om een advocaat te vragen ,het is duidelijk dat de persoon een rechtszaak wil beginnen.
Een medewerker heeft een afspraak voor mij gemaakt op donderdag on 14.30 en op dezelfde dag werd ik gebeld dat mijn afspraak niet door zal gaan!!
Ik werd geadviseerd om contact met Het Juridisch Loket op te nemen. Het Juridisch Loket kan alleen met advies helpen, niet met een advocaat!
Niet aan te raden!
M.M.Girescu

18 september 2025

Waardeloos horen je helemaal uit om dan…

Waardeloos horen je helemaal uit om dan met een antwoord te komen ik heb een advocaat in Vugt en een in Rotterdam maar die komen niet voor een zaak naar Maastricht wat een onzin werk is werk ik zeg min 5 sterren en ik ben een hoop bel minuten kwijt bedankt z.k !

4 maart 2025

slecht

slecht, veel advocaten zijn omkoopbaar, niet loyaal, integer, betrouwbaar naar hun klant toe. voordat ze al klant zijn is al informatie bekens bij derde die niets te maken hebben met hun klant

dat is mijn beoordeling en mening

8 maart 2024
Toon reviews in alle talen. (13 reviews)